N Beste afslankstudio van eindhoven l

In Shape Afslankstudio

Ervaringen

Ik heb geleerd hoe ik op gewicht kan blijven

Yvonne Hendriks, 52 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik had niet alleen in mijn gewicht mijn toppunt bereikt, maar ik was ook écht klaar met altijd dat afvallen en weer aankomen. Ik was die eeuwige strijd zó beu.

Lees verder »
Wie had dat ooit gedacht: Ik word blij van gezond doen!

Iris Jacobson, 45 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik merkte aan mezelf dat ik mezelf in de weg zat. Ik trok mezelf terug, ik ging minder snel mee iets leuks doen. Ik vermeed confrontatie met mensen.

Lees verder »
Precies volgens het boekje: 1kg per week

Daniëlle Neggers-Van de Sande viel in 5 maanden 20kg af met Slinc. Precies volgens het boekje 1kg gemiddeld per week. Ze kan het zelf nog steeds niet geloven. "Als ik in de spiegel kijk, kan ik gewoon nog steeds niet geloven dat ik dit ben!" Daniëlle volgt nu Fase 2 Stabiliseren om op gewicht te blijven onder begeleiding van afslank- en voedingscoach Virginia van der Made van In Shape in Meerhoven. "Onder de begeleiding van In Shape heb ik er alle vertrouwen in dat het mij gaat lukken."

Lees verder »
Ik had spijkerbroek maat 32, nu heb ik maat 28!

Danielle Damen, 31 jaar. Waarom wilde je afvallen? Ik werk in een kledingwinkel en wij worden geacht om zelf de kleding te dragen. En dat is heerlijk, als  eerste de nieuwe collectie kunnen passen, als je lekker in je vel zit!

Lees verder »
1 2 3 4 5

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection