×

Nieuws

Keep in touch

Gratis parkeren bij In Shape

Parkeren is bij onze studio's geen probleem. Er is genoeg parkeergelegenheid bij alle vijf de studio's en het is ook nog eens gratis! Zelfs bij onze studio in het Centrum van Eindhoven en Rosmalen parkeer je gratis en ook nog eens recht voor de deur.

Lees verder »
Afvallen in Veldhoven, Helmond, Eindhoven en Rosmalen

 

afvallen in Veldhoven, Helmond, Eindhoven en Rosmalen

Welkom bij In Shape Afslankstudio, afvallen onder persoonlijke begeleiding. Wij werken in een klein en vast team, dus voor jou geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape komt en jij je op je gemak voelt.

Lees verder »
In Shape wenst iedereen merry Christmas

in shape wenst fijne Kerst

In Shape Afslankstudio wenst iedereen hele fijne Kerstdagen via deze video met in de hoofdrol afslankcoaches Rachel, Virginia, Barbara, Anja en Marijke. Merry Christmas everybody.

Lees verder »
In Shape speelt Kerstvrouw

Wij spelen dit jaar zelf voor Kerstvrouw, want jij maakt kans op een fantastisch cadeau onder de boom. Wij geven maar liefst 5 afslankpakketten weg twv € 250,-. Wat?! Ja je leest het goed. Elke studio van In Shape geeft dit pakket weg van 4 weken sporten in de warmte- of vacuümcabine in combinatie met Slinc.

Lees verder »
1 2 3 4 5

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio