×

Nieuws

Keep in touch

Zusjes In Shape Meerhoven en Blixembosch

Wist je dat Virginia eigenaresse van In Shape Veldhoven | Meerhoven) en Rachel van In Shape Eindhoven | Blixembosch zusjes zijn?

Virginia van der Made, is het jongere zusje van Rachel Hulshof en opende alweer 4,5 jaar geleden haar studio in Meerhoven. Rachel: "Ik vind het hartstikke leuk om samen met mijn zusje te werken. Het gaat heel natuurlijk, omdat je elkaar zo goed kent. En veel mensen denken, dat als we elkaar privé zien dat we het alleen maar over werk hebben, maar dat is eigenlijk maar zelden zo. Ik ben wel heel blij dat Virginia deze stap destijds heeft gezet. Het is zo op haar lijf geschreven. Ze heeft dat heerlijke enthousiasme en passie voor het vak waardoor ze afvallen echt een feestje maakt."

Lees verder »
Afvallen in Veldhoven, Helmond, Eindhoven en Rosmalen

afvallen in Veldhoven, afvallen in Eindhoven, afvallen in Rosmalen, Afvallen in Helmond, afvallen in Eindhoven

Dit zijn onze afslankcoaches van In Shape Afslankstudio. In Shape Afslankstudio begeleidt al meer dan 13 jaar succesvol vrouwen in afvallen met een combinatie van beweging, voeding en begeleiding. En daar houden wij niet op. Wij onderscheiden ons als afslankstudio in het begeleiden in op gewicht blijven. Ben jij aangekomen van al dat thuiszitten? Niets om je voor te schamen, we herkennen het allemaal.

Lees verder »
Afvallen met In Shape (video) begeleiding

Afvallen doen we samen, je staat er niet alleen voor! Dat is het motto van In Shape Afslankstudio. Wij bieden niet alleen begeleiding in voeding, maar ook in beweging. In onze studio’s pakken wij jouw probleemzones aan met onze warmte- en vacuümcabines. Of je nu op je buik, billen of benen wil afvallen. Met onze bewegingsmethodes val je meer plaatselijk af. Vanwege de Corona situatie zijn we op dit moment gesloten en kunnen wij niet begeleiden in beweging. Maar we kunnen er wel nog steeds voor je zijn als afslankcoach. Wij zijn jouw stok achter de deur als jij graag wilt afvallen.

Lees verder »
Corona: help us to help you

Als kleine zelfstandigen worden wij momenteel financieel hard geraakt, wij hebben jullie steun heel hard nodig. Onder het motto "Help ons gezond te blijven, wij helpen jou gezond te blijven" hebben wij daarom een aantal 'Corona FIT' pakketten samengesteld. Gezond eten en een versterking van een goede immuniteit is nu extreem belangrijk. Wij kunnen jou helpen met gezond eten of zelfs afvallen als je die uitdaging nu aan durft! 

Lees verder »
1 2 3 4 5

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio