N Beste afslankstudio van eindhoven l

Personal trainer Eindhoven

Personal trainer Eindhoven

Bent u op zoek naar een personal trainer in Eindhoven omdat u wilt afvallen? In Shape Afslankstudio biedt u niet alleen begeleiding in sport, maar ook in voeding. De perfecte combinatie voor een optimaal resultaat. U volgt het totaalprogramma onder begeleiding van u eigen personal coach in Eindhoven bij In Shape Afslankstudio. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding.

De personal coaches bij In Shape zijn uw stok achter de deur. Afvallen doen we samen! Wij zorgen dat u gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat u zich goed blijft voelen, dan haalt u het beste resultaat. Door de combinatie van beweging, voeding en begeleiding geeft In Shape Afslankstudio een heel nieuwe invulling aan personal training in Eindhoven.

Powerfit en Vacushaper

Door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines valt u plaatselijk af. In de Powerfit voert u liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. De oefeningen zijn persoonlijk op u afgestemd. Wilt u juist meer afvallen op uw buik of juist op uw billen of benen? Uw personal trainer in Eindhoven stemt de oefeningen geheel af op de plaatsen waar u wilt afvallen. Mochten de oefeningen in de Powerfit geen mogelijkheid zijn in verband met een blessure of rug- en nekklachten, dan biedt de Vacushaper dé uitkomst. U loopt op een loopband op rustig tempo terwijl de lucht in de cabine wordt weggezogen. Dat zorgt voor meer doorbloeding op uw probleemzones, waardoor u meer afvalt op het onderlichaam.

Uw eigen personal coach bij In Shape Afslankstudio

U wordt bij het sporten in de warmte- en vacuümcabine begeleid door een personal trainer van In Shape Afslankstudio. Het is namelijk belangrijk dat u de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Er zit dus altijd een personal coach in Eindhoven bij om u te begeleiden. Wij passen oefeningen aan als u lichamelijke klachten heeft waar we rekening mee moeten houden.

Wij vinden het ook belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij werken in een klein en vast team, dus voor u geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat u met een fijn gevoel naar In Shape Afslankstudio komt. Onze personal trainer in Eindhoven is uw stok achter de deur als u wilt afvallen! Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op!

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection