×

Personal trainer Eindhoven

Personal trainer Eindhoven

Ben je op zoek naar een personal trainer in Eindhoven omdat je wil afvallen? In Shape Afslankstudio biedt niet alleen begeleiding in sport, maar ook in voeding. De perfecte combinatie voor een optimaal resultaat. Je volgt het totaalprogramma onder begeleiding van je eigen personal coach in Eindhoven bij In Shape Afslankstudio. Onderzoek heeft aangetoond dat vrouwen die afvallen onder begeleiding veel beter resultaat halen dan vrouwen die dit doen zonder begeleiding. 

personal trainer Eindhoven

De personal coaches bij In Shape zijn jouw stok achter de deur. Afvallen doen we samen! Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat jij je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. Door de combinatie van beweging, voeding en begeleiding geeft In Shape Afslankstudio een heel nieuwe invulling aan personal training in Eindhoven.

Powerfit en Vacushaper

Door te sporten in onze warmte- en vacuümcabines val je plaatselijk af. In de Powerfit voer je liggende grondoefeningen uit in een verwarmde ruimte van 37 graden. De oefeningen zijn persoonlijk op jouw afgestemd. Wil je juist meer afvallen op de buik of juist op de billen of benen? Jouw personal trainer in Eindhoven stemt de oefeningen geheel af op de plaatsen waar je wilt afvallen. Mochten de oefeningen in de Powerfit geen mogelijkheid zijn in verband met een blessure of rug- en nekklachten, dan biedt de Vacushaper dé uitkomst. Je loopt op een loopband op rustig tempo terwijl de lucht in de cabine wordt weggezogen. Dat zorgt voor meer doorbloeding op de probleemzones, waardoor je meer afvalt op het onderlichaam. 

personal coach Eindhoven

Jouw eigen personal coach bij In Shape Afslankstudio

Je wordt bij het sporten in de warmte- en vacuümcabine begeleid door een personal trainer van In Shape Afslankstudio. Het is namelijk belangrijk dat je de oefeningen goed uitvoert om blessures te voorkomen. Er zit dus altijd een personal coach in Eindhoven bij om je te begeleiden. Wij passen oefeningen aan als je lichamelijke klachten hebt waar we rekening mee moeten houden.

Wij werken in een klein en vast team, dus voor jouw geen onbekende gezichten. In onze studio hangt een prettige sfeer en wij vinden het belangrijk dat je met een fijn gevoel naar In Shape Afslankstudio komt. Onze personal trainer in Eindhoven is jouw stok achter de deur als je wilt afvallen! En met 3 studio's in Eindhoven (Blixembosch, Meerhoven en Centurm) is er altijd een In Shape bij jou in de buurt. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op! Een intake gesprek is gratis en vrijblijvend. Je bent van harte welkom.

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio