N Beste afslankstudio van eindhoven l

Specials

Afvallen na zwangerschap

Het programma ‘Mama Shape’ is speciaal voor vrouwen die na de bevalling weer snel terug In Shape willen komen. U bent net bevallen en heel gelukkig met uw pasgeboren kindje, maar u voelt zich niet lekker in uw lijf. U voelt zich moe, slap en dik. Het liefst wilt u direct weer aan de slag om uw lijf weer in shape te krijgen.

 

Het Mama Shape programma duurt 6 weken en is erop gericht om het lichaam weer in conditie te krijgen en alle spieren weer te gaan trainen en versterken. Door snel na uw bevalling te starten met spiertraining kunt u tevens een eventuele verzakking van de baarmoeder en incontinentieproblemen voorkomen. Daarvoor is een juiste opbouw wel belangrijk, voor zware buikspieroefeningen zijn de bekkenbodemspieren nog veel te slap.

Mama Shape kent een langzame opbouw in conditie en lichte oefeningen en is speciaal afgestemd op u als pas bevallen vrouw. Vooral de buikspieroefeningen worden langzaam opgebouwd. De spieren zijn tijdens de zwangerschap flink opgerekt en hebben dus veel tijd nodig om weer te kunnen krimpen. Om u fitter te voelen, is het ook belangrijk dat u gezond eet. Daarnaast zorgt gezonde voeding ook voor een betere stoelgang, die na een bevalling vaak ook minder goed gaat.

Naast het bewegingsprogramma krijgt u begeleiding in uw voeding om gezond te eten en maximaal 0,5kg per week af te vallen. U wordt hierbij wekelijks gewogen. Dit programma is ook geschikt als u borstvoeding geeft. Geeft u geen borstvoeding en wilt u graag sneller afvallen? Dat kan uiteraard ook. Wij informeren u hierover tijdens het gratis en vrijblijvend intake gesprek.  

Start niet te vroeg!

U baalt van uw lichaam en wilt het liefst direct beginnen na uw bevalling. Dat is begrijpelijk, maar u bent net bevallen en uw lichaam moet eerst de tijd krijgen om te herstellen. Zeker in de eerste 6 weken na uw bevalling is het belangrijk dat uw lichaam rust krijgt om goed te kunnen herstellen. Een zwangerschap, een bevalling (natuurlijk of keizersnede) heeft een behoorlijke impact op het lichaam. 

De hoeveelheid herstel en rust is afhankelijk van hoe de zwangerschap en bevalling verlopen zijn en of er complicaties bij opgetreden zijn. Over het algemeen kan men na 6 weken weer rustig beginnen met sporten. Als u hierover twijfelt, kunt u altijd overleg plegen met uw verloskundige of arts.  

Het Mama Shape programma omvat:

- intake gesprek en samenstellen van persoonlijk programma
- 12 trainingen onder begeleiding, 2x per week 30 min.
- Voedingsbegeleiding
- 1x per week wegen en doorspreken van voedingsprogramma

Alle genoemde resultaten zijn persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, meer informatie in de disclaimer.

 

recepten

 

 

producten

 

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2018 In Shape Afslankstudio - Webdesign Style Selection