×

In Shape Afslankstudio

Plaatselijk afvallen

Onze warmte- en vacuümcabines zorgen ervoor dat je afvalt waar je juist wil afvallen! Wij pakken jouw probleemzones aan.

Vacushaper & Vacumove

De Vacushaper en Vacumove zijn speciaal om af te slanken op het onderlichaam en om cellulitis te bestrijden. Juist als je geen borstomvang wilt verliezen, maar wel omvang op de buik, billen en benen is de Vacushaper of Vacumove de absolute oplossing!

Ook biedt de deze methode dé uitkomst voor cellulitis! Om cellulite te bestrijden, is een goede doorbloeding essentieel. Het vacuüm in de Vacushaper of Vacumove zorgt voor die betere doorbloeding in de probleemzones, waardoor cellulite zichtbaar en blijvend vermindert.

Lees meer >>>

Powerfit

De Powerfit infraroodcabine is speciaal voor vrouwen die over het hele lichaam willen afslanken met de nadruk op een van de mogelijke probleemzones. Je kunt in de Powerfit ook de armen trainen en zelfs je rug!

Stoor je je vooral aan ‘het zwembandje’ dat over je broek hangt of lukt het niet meer om je broek over je heupen te trekken? Wij stellen een individueel oefenprogramma samen dat speciaal is afgestemd op uw wensen, de plekken waar jij wil afvallen.

Lees meer >>>

Vacushaper

 

 

 

Powerfit

 

 

 

N Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Inshape Afslankstudio

© 2020 In Shape Afslankstudio - Webdesign Dreamcatcher Designs