Vacuümtraining is dé oplossing

Dikke bovenbenen

Dikke benen afvallen

Stoor jij je aan dikke bovenbenen?

“Stoor jij je als vrouw aan dikke benen en wil je er graag iets aan doen? Dikke benen afvallen kan alleen door de doorbloeding in de vetlaag te stimuleren. Vet zit opgeslagen in de buitenste huidlaag, waar de doorbloeding als vrouw juíst laag is. Ook niet gek dus, dat we daar als vrouw juist meer vetopslag hebben. Maar goed nieuws dames: het is zeker mogelijk om van die dikke bovenbenen af te komen.”

Dikke bovenbenen afvallen

Zo vervelend als je bovenbenen langs elkaar schuren. Herken je dat en wil je ervan af? We moeten dus de doorbloeding omhoog krijgen om te kunnen vetverbranden op dikke bovenbenen. Zeker als je plaatselijk wil afvallen, is doorbloeding essentieel. Maar dan is de grote hamvraag: hoe kun je doorbloeding stimuleren op je bovenbenen? Dat kan met vacuümtraining.

Een training in de Vacushaper kan op een rustige manier op loopband of fiets of een intensievere training op de crosstrainer. Met een vacuümrokje (een soort rokje dat je ook op een kajak gebruikt) wordt de cabine afgesloten en wordt de lucht weggezogen: vacuüm. Deze zuigkracht zorgt voor meer doorbloeding in de vetlaag van de probleemzone: de bovenbenen. Precies waar jij wilt afvallen.

Dikke bovenbenen afvallen

Dikke benen afvallen met sporten

Maar waarom lukt het dan niet om dikke benen aan te pakken met gewoon sporten? Als je sport trekt bloed juist weg uit je buitenste huidlaag en trekt het naar je spieren toe. Dat kun je ook voelen. Als je hebt getraind, voelt je huid op de benen koud aan. Maar die doorbloeding hebben we juist nodig in de buitenste huidlaag waar vet zit opgeslagen. Daar zorgt de vacuümtraining voor.

Omdat je tot net onder borsten in de cabine staat, vergroot de doorbloeding niet alleen in de bovenbenen, maar ook op de billen én buik. Zo is de vacuümcabine ook geschikt als je naast dikke bovenbenen ook volle billen hebt en/of vetophoping op de buik.

Afvallen benen en billen

Dat is toch precies wat je wil als vrouw? Afvallen op benen en billen! De training in de Vacushaper, Vacustep of Vacumove zorgt ervoor dat jij meer plaatselijk afvalt. Deze vacuüm training is daarom erg geschikt als je last hebt van dikke bovenbenen, zadeltassen en/of stevige billen.

Cellulitis benen

Nog een voordeel van doorbloeding is dat cellulitis op de benen verminderd. Cellulitis is eigenlijk niets meer dan een samenklontering van vetcellen. Door de vacuüm training komt er doorbloeding op gang tussen die vetcellen. De afstand tussen de vetcellen wordt dus groter. Tegelijkertijd val je kilo’s af met je dieet en slinkt die vetcel ook nog eens. De afstand tussen de vetcellen wordt nóg groter. En dat zie je! Cellulitis vermindert aanzienlijk op je benen, vooral op de bovenbenen.

Voeding

Afvallen op de bovenbenen lukt niet alleen met een vacuüm training. Ook gezonde voeding speelt hierin een belangrijk rol. Daarom bieden wij bij In Shape Afslankstudio altijd een combinatie aan van beweging en voeding. Zeker als je cellulitis benen hebt, is een gezonde voeding en water drinken belangrijk om ook blijvend resultaat te houden.

Bij In Shape Afslankstudio werken wij met Slinc. Hierbij blijf je producten eten die je gewend bent, maar maak je toch snelheid in afvallen. Je ziet niet alleen snel resultaat op de weegschaal, maar door de combinatie met de Vacushaper zie je de centimeters op je de bovenbenen snel verminderen.

Cellulitis benen

Gratis intake gesprek

Ben jij geïnteresseerd in onze aanpak van dikke benen afvallen? Vraag gerust een intake gesprek aan bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven, Veldhoven, Helmond of Rosmalen. Het gesprek is geheel vrijblijvend en helemaal gratis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief