nieuws

Beleef Rosmalen interviewt In Shape Afslankstudio


Geplaatst op 22 september 2020 in categorie nieuws

In Shape is sinds januari dit jaar geopend in het centrum van Rosmalen en dat bleef niet onopgemerkt. ‘Beleef Rosmalen’ interviewde eigenaresse Marijke Kokke: “Beweging en voeding zijn voor mij een rode draad door mijn leven. Na mijn twee zwangerschap ben ik zelf afgevallen bij In Shape. Het was mijn eerste kennismaking met de Powerfit en Slinc. En ik voelde meteen: dit wil ik zelf doen!”

In Shape Rosmalen

Beleef Rosmalen houdt alle ontwikkelingen in de stad in de gaten. Zo ben je altijd up to date over alles wat er gebeurd in Rosmalen. Beleef Rosmalen geeft de ondernemer een podium om zich voor te stellen en laat vooral de mens achter de organisatie zien.

Lees het hele interview >>>

Beleef Rosmalen interviewt In Shape Afslankstudio

 Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief