nieuws

Gratis parkeren bij In Shape


Geplaatst op 10 februari 2020 in categorie nieuws

Parkeren is bij onze studio’s geen probleem. Er is genoeg parkeergelegenheid bij alle vijf de studio’s en het is ook nog eens gratis! Zelfs bij onze studio in het Centrum van Eindhoven en Rosmalen parkeer je gratis en ook nog eens recht voor de deur. En mocht er geen plaats zijn, dan hebben deze studio’s ook nog eens eigen parkeerplaatsen achter de studio waar je altijd kunt parkeren. In Rosmalen parkeer je aan de achterzijde op parkeerterrein: Achter de Driesprong.

Bij de studio in Veldhoven (Meerhoven) kun je in een ondergrondse parkeergarage parkeren. De studio zit in het Winkelcentrum in Meerhoven naast de Jumbo.

In Eindhoven (Blixembosch) en in Helmond (Brandevoort) kun je gratis voor de deur parkeren óf in de ondergrondse parkeergarage recht tegenover de studio.

Dus parkeren is bij onze studio’s geen probleem. Genoeg plek… en gratis.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslanskstudio Helmond Brandevoort gevel

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Startende In Shape Afslankstudio ondernemers Marijke Kokke en Barbara van der Meer vallen onterecht buiten de regeling Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL).  Marijke: “Zoals de voorwaardes nu zijn, ontvangen wij geen tegemoetkoming in vaste lasten. Zelfs voor de aparte subsidieregeling voor startende ondernemers vallen we buiten de boot. Dat is moeilijk te bevatten en voelt heel oneerlijk. Want wij zijn tenslotte juist die groep: startende ondernemer.”

Afslankcoach Marijke In Shape Rosmalen en Afslankcoach Barbara In Shape Helmond

Geplaatst op 16 maart 2021 in categorie nieuws

Afslankcoaches Marijke Kokke en Barbara van der Meer zijn nog maar net gestart met hun In Shape studio en dan komen ze in de Corona crisis terecht. Hoe ga je daar als startende ondernemer mee om? En red je dat financieel wel?

In Shape Afslankstudio wenst iedereen een fijne Kerst

Geplaatst op 18 december 2020 in categorie nieuws

Meld je aan voor onze nieuwsbrief