nieuws

Winactie ★ 5x afslankpakket twv €265,-


winactie In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 28 februari 2023 in categorie nieuws

Winactie In Shape Afslankstudio

Ben jij er al klaar voor? T-shirt, slippertjes, jurkje en blote benen? Je moet er met dit koude weer misschien niet aan denken, maar voor je het weet genieten we alweer van warme dagen. Daarom is het nu de perfecte tijd om te starten met afvallen. En dit is jouw kans, want jij kunt een geweldig afslankpakket winnen. Wij geven maar liefst 5 afslankpakketten weg twv € 265,-. Wat?! Ja je leest het goed. Elke studio van In Shape geeft dit pakket weg.

Win een afslankpakket

Maar liefst 4 weken sporten in de warmte- of vacuümcabine in combinatie met Slinc. Dat zijn 8 lessen en een startpakket van Slinc. voor 4 weken 🤩 Wil jij graag afvallen met beweging & voeding onder onze begeleiding? Doe dan nu mee ♡

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken? Het enige wat je hoeft te doen is deze post liken op onze Facebook of Instagram en laat ons weten in welke studio jij graag wilt afvallen✨

1. Anja ✯ Eindhoven | Centrum
2. Virginia ✯ Veldhoven | Meerhoven
3. Marijke ✯ Rosmalen | Centrum
4. Barbara ✯ Helmond | Brandevoort
5. Rachel ✯ Eindhoven | Blixembosch

Dinsdag 7 maart kan zomaar ineens jouw lucky day 🍀 worden! Deze dag maken we de 5 winnaressen bekend g o o d l u c k ♡

Ben jij op dit moment al klant bij In Shape? Ook jij kunt natuurlijk gewoon meedoen. Ook jij maakt kans op deze fantastische prijs.

Start met afvallen

Wil jij afvallen en kun je niet wachten om te starten? Met 5 studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Helmond en Rosmalen is er altijd een In Shape bij jou in de buurt. Maak gerust een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom.

♥  Ik wil graag contact met Veldhoven | Meerhoven

♥  Ik wil graag contact met Eindhoven | Centrum

♥  Ik wil graag contact met Eindhoven | Blixembosch

♥  Ik wil graag contact met Helmond | Brandevoort

♥  Ik wil graag contact met Rosmalen | Centrum



Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 08 oktober 2024 in categorie nieuws

In Shape Afslankstudio groeit


In Shape Afslankstudio

Geplaatst op 08 oktober 2024 in categorie nieuws

Al 18 jaar een begrip in Brabant

Het is alweer 18 jaar geleden dat Rachel haar In Shape Afslankstudio studio opende in Eindhoven. Inmiddels is In Shape met 5 studio’s uitgegroeid tot een begrip in Brabant. 18 jaar alweer!! begeleiden wij vrouwen in afvallen en op gewicht blijven met ons succesvolle afslankprogramma.

Maar sinds januari dit jaar doet Rachel dit niet meer alleen, maar samen met Ofra. Voor velen geen onbekend gezicht, want Ofra is alweer bijna 6 jaar werkzaam in het Blixembosch team.

Wie is Ofra Zillekens?

Ofra In Shape Blixembosch

Ofra Zillekens

Ofra Zillekens – “Ik ben 35 jaar en woon met mijn gezin in de wijk. Ik startte 6 jaar geleden bij In Shape omdat voeding en sport helemaal bij mij aansluiten. Ik kwam niet alleen in een warm team, maar ook inhoudelijk sluit alles zo goed aan bij mijn eigen visie over gezondheid. Niet alleen mijn eigen gezondheid, maar ook wat ik als jonge moeder aan mijn kinderen Brent (9 jaar) en Jolé (7 jaar) wil meegeven. Ze zijn ook alweer 6 jaar ouder inmiddels, maar ik ken de hectiek van een jong gezin. De balans in voeding en sport is niet alleen belangrijk voor mij, maar ook voor mijn gezin.”

Visie van In Shape Afslankstudio

Ofra: “Rachel is de oprichtster van het In Shape Afslankstudio concept dat inmiddels uitgegroeid is met 5 studio’s. Iedereen die Rachel kent, weet dat ze niet alleen een enorm aanstekelijke lach heeft, maar ook dat ze haar vakkennis met veel enthousiasme overbrengt. Dat doet ze niet alleen naar klanten, maar ook naar ons als collega’s.

De laatste 2 jaar als haar assistent heeft zij mij nog meer betrokken in haar werk. Hoe zij haar visie over een gezonde leefstijl uitwerkt binnen In Shape is ronduit inspirerend. Of je nu bij ons een programma volgt of in een van onze andere studio’s. Het totaal programma dat wij aanbieden, geeft onze klanten de hoogste slagingskans voor een gezond, blijvende leefstijl.

Persoonlijke aanpak

Nu ik zelf een aantal jaar werk als afslank- en voedingscoach ervaar ik hoe dankbaar dit ‘werk’ is. Ik durf het bijna geen werk te noemen, want is het dat nog wel als je er zoveel plezier in hebt? Ik geniet ervan om iemand anders een goed gevoel te geven. Ben je gedemotiveerd door een weging? Dan vind ik het een uitdaging om je lachend en vol goede moed de deur uit te laten lopen.

Wij als coaches maken het verschil voor de dames die bij ons een afslankprogramma volgen. Natuurlijk bieden wij een programma dat ook echt werkt, daar begint het mee. Maar afvallen en op gewicht blijven, staat of valt met een goede begeleiding. Alle coaches van In Shape Afslankstudio zijn getraind om persoonlijk te begeleiden. Een dieet is standaard, maar elk mens is anders. Wat heb jij van ons nodig? Wij zien en horen jou en wij geven jou wat jij nodig hebt. Echt maatwerk dus.

coach Eindhoven

Ik kan mijn vakkennis en enthousiasme delen met onze klanten en zij geven mij ook weer energie. Je ziet vrouwen opbloeien en boven zichzelf uitstijgen van zelfvertrouwen. Met een hoge energie, kilo’s die eraf vliegen voelen ze zich weer goed in hun vel. En wij dragen daaraan bij, wij mogen daar onderdeel van zijn. Dat is toch het mooiste werk! Ik voelde me daarom ook alleen maar enorm vereerd dat Rachel mij aan haar zijde wilde.”

Samen aan het roer

De motivatie om samen met Ofra aan het roer te staan, is bij Rachel ontstaan na de corona periode. Rachel: “De studio was lange tijd dicht, terwijl daar juist mijn passie ligt: met mensen bezig zijn. Wat vooral aandacht vroeg, waren management taken. Dat komt er nu eenmaal bij kijken als je een eigen onderneming hebt. Iets waar ik me altijd toe moet zetten, maar waar Ofra veel ervaring in heeft vanuit haar vorige baan.

Rachel In Shape Afslankstudio

Rachel Hulshof

Daarnaast gaf deze periode mij ook tijd en rust om na te denken over verdere uitwerking en verfijning van mijn visie binnen In Shape. Er kwam ruimte voor nieuwe ideeën, implementaties en verbeteringen. Hoe kunnen wij de klant nog beter van dienst zijn? Hoe kunnen we zorgen dat de slagingskans in afvallen zo groot mogelijk is? Welk programma werkt het beste voor een blijvend en gezond gewicht?

Ik merkte dat dit creatief denken en het opzetten van een plan van aanpak, mij ook veel voldoening gaf. Ook schrijf ik graag artikelen over alles wat te maken heeft met gezondheid. Ik realiseerde me dat ik dit graag wilde combineren met mijn werk in de studio, maar tegelijk wil ik wel de kwaliteit waarborgen.

Kwaliteit staat voorop

Daarmee was de toetreding voor Ofra voor mij een hele logische stap. Ik had hiermee meer tijd achter de schermen én de kwaliteit in de studio blijft gewaarborgd. Een win-win situatie.

Naast dat Ofra gewoon een heerlijk en warm mens is, heeft zij het belangrijkste ingrediënt om een In Shape te runnen: passie voor dit vak. Ik vertrouw op Ofra en op ons fantastisch team van In Shape Blixembosch. Die dames brengen ieder een eigen waardevol inbreng binnen onze studio. Onze rots Annemiek die voor iedereen tijd heeft of maakt, de betrokken en gezellige Claudia met altijd een luisterend oor, gedisciplineerde Esmee die iedereen gemotiveerd krijgt om alles eruit te halen en bevlogen Isa met nieuwe jonge ideeën die ons scherp houdt. Meike is onze nieuwste aanwinst, nog zo’n kanjer.

Ik ben zeker nog in de studio, alleen wat minder dan voorheen. Maar met zo’n dreamteam voelt dit alles behalve een stap opzij, maar een stap naar voren.”

In Shape Eindhoven

Ofra Zillekens, In Shape Afslankstudio Blixembosch

Pak je levensstijl aan

In Shape Afslankstudio biedt een totaalprogramma van sport, voeding én begeleiding speciaal voor vrouwen. Of je nu graag je conditie wilt verbeteren, je fitter wilt voelen of kilo’s wilt afvallen. Wij begeleiden je persoonlijk in jouw doel.

In Shape is een kleinschalige studio met een gemoedelijke, gezellige sfeer. Wij vinden het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Bij ons staan sporten in een ongedwongen en vrouwvriendelijke sfeer centraal.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak gerust een afspraak in een studio bij jou in de buurt om kennis te maken. Dit gesprek is gratis en zonder verplichtingen. Het geeft je meteen een goede gelegenheid om een kijkje in onze studio te nemen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslankstudio

v.l.n.r. Rachel (Blixembosch), Barbara (Helmond), Nena (Valkenswaard), Virginia (Meerhoven), Marijke (Rosmalen) en Ofra (Blixembosch)

Giveaway In Shape

Geplaatst op 27 februari 2024 in categorie nieuws

Ben jij er al klaar voor? T-shirt, slippertjes, jurkje en blote benen? Je moet er met dit koude weer misschien niet aan denken, maar voor je het weet genieten we alweer van warme dagen. Daarom is het nu de perfecte tijd om te starten met afvallen. En dit is jouw kans, want jij kunt een geweldig afslankpakket winnen. Wij geven maar liefst 5 afslankpakketten weg twv € 267,-. Wat?! Ja je leest het goed. Elke studio van In Shape Afslankstudio geeft dit pakket weg.

Proteine repen

Geplaatst op 06 februari 2024 in categorie nieuws

Gezonde proteine repen

Ken jij de proteïne repen van Slimdiet zijn al? Een gezonde reep hoog in eiwitten (proteine reep) is een perfect tussendoortje. Lekker, verantwoord en je zit er goed vol van. En wel zo makkelijk om mee te nemen.

Eiwit reep als tussendoortje

Ga je een dagje weg of wil je een keertje iets lekkers als tussendoortje? Voor de dames die inmiddels gewend zijn aan onze programma’s, is een tussendoortje niet meer weg te denken. Maar een bakje fruit en zuivel kan op vakantie of tijdens een dagje weg een uitdaging zijn. Dan is een gezonde proteïne reep van Slimdiet echt een uitkomst.

eiwit reep

Gezonde eiwit reep als tussendoortje

Een proteïne reep van Slimdiet kun je ook als tussendoortje gebruiken tijdens afvallen met Slinc.  Je eet een eiwit reep als tussendoortje in plaats van je fruit met zuivel momentje. Het zorgt ervoor dat je niet in de verleiding komt en geeft je het gevoel dat je toch echt iets lekkers mag eten. En wel zo handig: een eiwit reep blijft langer lekker in je tas of koffer.

Proteine repen

Deze repen zijn verkrijgbaar in al onze studio’s en zijn er in de smaken:

  • Karamel
  • Chocola
  • Fruit
  • Amandel
  • Cappuccino
  • Kokos

De karamel, chocola en fruit zijn heerlijke luchtige crispy repen. De amandel, cappuccino en kokos repen hebben een vastere noga achtige samenstelling.

proteine dieet SLIMdiet

Deze eiwit repen zijn een onderdeel van het dieet SLIMdiet dat op basis van 5 maaltijdvervangers per dag werkt. Misschien denk je nu direct aan ‘alleen maar shakes’, maar SLIMdiet heeft een heel uitgebreid assortiment. Van pannenkoeken tot yoghurt, aardappelkoekjes en omeletten. Het is een heel makkelijk dieet om te volgen als je weinig tijd hebt, omdat de gerechten heel weinig bereidingstijd hebben. Zeker in een drukke baan is het ideaal als je wilt afvallen.

Aanbieding

Wil je ze eens proberen? Deze week zijn de repen in de aanbieding (geldig t/m zaterdag 19 februari 2022).

Probeer een reep! Nu in plaats van € 2,90 voor € 2,50

Meld je aan voor onze nieuwsbrief