ervaringen

Afvallen gaat niet altijd makkelijk


Geplaatst op 14 augustus 2018 in categorie ervaringen

Elvira van Schaijik, 47 jaar. Elvira viel 18 kilo af met Slinc. maar haar strijd tegen de kilo’s verliep heel moeizaam. Elvira deelt haar verhaal om te laten zien dat afvallen niet altijd makkelijk gaat, maar dat niets onmogelijk is! Ze viel uiteindelijk 18kg af. En ondanks dat de strijd haar bloed, zweet en tranen heeft gekost, is ze zo blij waar ze nu staat.

“Ik ben super trots op wat ik heb bereikt, laat ik daar maar meteen mee beginnen. Mensen zeggen vaak dat iedereen kan lijnen, maar het gaat niet altijd zo makkelijk. Vandaar dat ik mijn verhaal met jullie wil delen. Want zoals Rachel al schreef op Facebook (zie Facebook post onderaan), mijn strijd tegen de kilo’s vroeg om bloed, zweet en tranen.

Ik ben in maart 2015 gestart, ik was helemaal klaar met mijzelf. Ik durf zelfs te zeggen dat ik gewoon kitste van mijzelf. Als je chips staat te eten onder het eten koken dan mag je je gerust schamen. Ik ben in gesprek gegaan met Rachel van In Shape en de knop ging om. Ik ging aan de slag met de Vacushaper en Slinc. Rachel vertelde mij dat ik met Slinc. ongeveer 1 kilo per week zou afvallen.

Maar die vlieger ging bij mij helaas niet op. Natuurlijk was ik erg teleurgesteld maar we kwamen erachter dat ik te weinig at. Ik ging een eetschema bijhouden en met wat aanpassingen ging ik weer met frisse moed vooruit. De kilo’s vlogen er niet af maar beetje bij beetje zagen we toch resultaat. Soms zakte de moed mij in de schoenen maar dan presteerde ik het toch om die week een kilo af te vallen.

elvira voor en na

In september 2016 moest ik door privé omstandigheden stoppen. Ik was toen ongeveer 10 kilo afgevallen. Ik was er nog zeker niet maar we hadden afgesproken dat het beter was om even te stoppen. Dat even werd helaas ruim een jaar. In dat jaar ben ik enorm gaan jojo-en in een mum van een tijd was ik 8 kilo afgevallen maar zeker niet op een gezonde manier. Het resultaat was dan ook dat het er dubbel en dwars weer aanzat toen ik de draad in januari 2018 weer oppakte. Eén geluk had ik, het scheelde niet veel met mijn gewicht in september 2016, dat was een schrale troost. Ik ging de uitdaging met mijzelf weer aan en was er helemaal klaar voor.

Ik wist ondertussen dat ik niet tot de doorsnee afvallers behoorde, maar dat had ik geaccepteerd. Want ik wilde zo graag afvallen en Slinc. is ook gewoon niet moeilijk om vol te houden. Met een mooi doel voor ogen en een dosis doorzettingsvermogen wilde ik op een gezonde manier de laatste kilo’s afvallen. Begin juli 2018 is mijn doel meer dan behaald. Ik ben zelfs meer afgevallen dan wat ik voor ogen had. En op 4 juli tikte ik de 2 aan oftewel 62.9 kg. En daar mag ik zeker trots op zijn!

Ik wil met mijn verhaal en ervaring iedereen laten zien dat het niet altijd makkelijk is maar zéker niet onmogelijk is. Met een dosis doorzettingsvermogen, geduld en een super begeleiding ben ik er gekomen. Het harde werken heeft mij beloond dat ik nu zo’n 18 kilo ben afgevallen. Ik voel mij super en ben heel blij met mijn figuur.”

Lieve groet van Elvira

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Met Slinc. blijf je normaal eten en val je toch gemiddeld 1kg per week af. De combinatie van normaal eten en de snelheid van afvallen werkt enorm motiverend. Maar bij Elvira liep dat anders. Zij zat er bovenop met Slinc., ze deed alles volgens de regels, maar viel langzamer af dan gemiddeld. Natuurlijk is dat een teleurstelling, dat snap ik heel goed. Maar het mooiste wat je op zo’n moment kun doen, is accepteren. Roeien met de middelen die je wél hebt. Want dan kom je er uiteindelijk ook. En dat is precies wat ze gedaan heeft. Ik vind dat bewonderingswaardig. Ik heb daar echt respect voor. Niet bij bij de pakken neer gaat zitten bij een tegenslag, maar je tanden erin zetten en vechten. En moet je kijken wat het haar gebracht heeft! Ze ziet er fantastisch uit. En niet alleen de kilo’s. Haar zelfvertrouwen is omhoog en ze straalt weer. Dat is toch geweldig!

 

in shape blixembosch

in shape theeglas

 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief