ervaringen

Ik sta nu model voor fotografie, wie had dat gedacht!


Geplaatst op 14 maart 2016 in categorie ervaringen

Anouk Evers, 25 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik was al een paar jaar eerder bij In Shape Afslankstudio Eindhoven geweest om af te vallen. Ik was toen op mijn zwaarst en woog 93kg. Ik ben toen 20kg afgevallen en daar voelde ik me toen goed bij. Ik heb het gewicht redelijk vastgehouden, op een paar kilo’s na, maar nu was ik klaar voor de 2de ronde. Ik ben nog jong, ik wil met een gezond gewicht verder. Het programma van In Shape en de begeleiding was me de vorige keer goed bevallen, dus daarom ben ik opnieuw gestart bij In Shape Afslankstudio Eindhoven.

 

Welk dieetprogramma heb je gevolgd?

Ik heb de vorige keer zowel Slinc. als Proslank gevolgd. Ik heb deze keer voor Proslank gekozen (maaltijdvervangers), omdat dit in combinatie met mijn onregelmatige werk heel goed uitkomt. In mijn werk heb ik minimale pauzes. Ik heb daarom weinig tijd om even rustig te gaan zitten voor een appel met yoghurt of uitgebreid te eten. Proslank biedt daarin echt een uitkomst. En uiteraard het verbluffende snelle resultaat werkt erg motiverend.

 

Hoe beviel Proslank?

Wisselend. Het blijft vervangend eten. Er is wel genoeg variatie waardoor je wel kunt kiezen voor producten die je lekker vindt, maar het blijft vervangend eten. Wat niet mag, is verleidelijk. En dan denkt iedereen meteen aan lekkere dingen als friet of snoep, maar het is juist gewoon een boterham of fruit waar ik op een gegeven moment veel trek in had, zeker op het laatst. Daarom ben ik op advies van mijn voedingscoach bij In Shape Afslankstudio Eindhoven voor de laatste kilo’s overgestapt naar Slinc. Daarbij kun je weer gewoon eten; dat was echt een uitkomst en een echte traktatie.

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Dat was duidelijk voor mij, de Powerfit infraroodcabine. Daar train ik al mijn spieren en kan ik oefeningen doen waardoor ik plaatselijk afval. Mijn buik is nog nooit zo plat geweest! En ook mijn armen vind ik belangrijk om te trainen en dat kan heel goed in de Powerfit. Ik merk ook echt dat mijn conditie enorm verbeterd is.

 

Hoe vond je de begeleiding?

Wat ik zo fijn vind, is dat ze met je meedenken. Ik heb nu eenmaal hele onregelmatige dagen in verband met mijn werk. En daarbij de uitdaging van minimale pauzes. Ze hadden ook kunnen zeggen: zo moet je het volgen, dit zijn de regels om af te vallen. Maar ze leven zich echt in in de persoon zelf en denken mee in oplossingen. Daardoor voel ik me echt begrepen en tegelijkertijd haalde ik ook goed resultaat.

 

Wat is je mooiste compliment?

Een compliment die ik eigenlijk aan mezelf heb gegeven. Ik sta sinds kort model voor fotografie en dat was voor mij een hele overwinning. Ik begin mezelf steeds mooier te vinden. Helemaal als ik al die prachtige foto’s zie. Het doet echt zo ontzettend goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik sta nu zelfs ook model voor artistiek naaktfoto’s, wie had dat ooit gedacht! Maar ik moet er ook nog wel aan wennen hoor. Ik kocht laatst nog een broek maat 36 zonder te passen, met de gedachte: als ik straks nog 5kg lichter ben, dan pas ik hem wel. En thuis bleek dat ik hem gewoon nu al paste!

 

En nu?

Laat ik allereerst zeggen dat ik echt niet gedacht had dat dit mogelijk was. Ik ben gewoon slank! Ergens tijdens het afvallen heb ik mijn streefgewicht bijgesteld. Het ging gewoon zo lekker en alle complimenten van iedereen, zo veel mooie kleding die ik nu kan dragen. Ik sta eigenlijk te kijken van mijn eigen prestatie. En nu? Ja nu heb ik toch echt wel angst om weer aan te komen. Dat wil ik absoluut niet. Dus ik blijf bij In Shape in het onderhoudsprogramma om te leren hoe ik dit gewicht kan vasthouden. Ik heb angst om weer aan te komen, maar ik heb alle vertrouwen in de begeleiding van In Shape!

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Ik ben zo trots op Anouk! Ze is echt uitgegroeid tot een prachtige zwaan. Kijk naar haar foto, wat een prachtmeid. Maar niet alleen van buiten. Ik heb Anouk zien groeien in zelfvertrouwen. Haar soms wat stoere uiterlijk en ook haar gedurfde werk doet misschien iets anders vermoeden,  maar haar prestatie heeft haar echt zo versterkt in haar zelfvertrouwen. Alles is mogelijk, en dat laat Anouk zien. Ik vind het geweldig om te zien dat mensen alles uit zichzelf halen wat ze kunnen. En dat blijkt vaak veel meer te zijn dan dat je denkt! Goed gedaan meid!

 

 

 

    

 Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief