ervaringen

Ik sta nu model voor fotografie, wie had dat gedacht!


Geplaatst op 14 maart 2016 in categorie ervaringen

Anouk Evers, 25 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik was al een paar jaar eerder bij In Shape Afslankstudio Eindhoven geweest om af te vallen. Ik was toen op mijn zwaarst en woog 93kg. Ik ben toen 20kg afgevallen en daar voelde ik me toen goed bij. Ik heb het gewicht redelijk vastgehouden, op een paar kilo’s na, maar nu was ik klaar voor de 2de ronde. Ik ben nog jong, ik wil met een gezond gewicht verder. Het programma van In Shape en de begeleiding was me de vorige keer goed bevallen, dus daarom ben ik opnieuw gestart bij In Shape Afslankstudio Eindhoven.

 

Welk dieetprogramma heb je gevolgd?

Ik heb de vorige keer zowel Slinc. als Proslank gevolgd. Ik heb deze keer voor Proslank gekozen (maaltijdvervangers), omdat dit in combinatie met mijn onregelmatige werk heel goed uitkomt. In mijn werk heb ik minimale pauzes. Ik heb daarom weinig tijd om even rustig te gaan zitten voor een appel met yoghurt of uitgebreid te eten. Proslank biedt daarin echt een uitkomst. En uiteraard het verbluffende snelle resultaat werkt erg motiverend.

 

Hoe beviel Proslank?

Wisselend. Het blijft vervangend eten. Er is wel genoeg variatie waardoor je wel kunt kiezen voor producten die je lekker vindt, maar het blijft vervangend eten. Wat niet mag, is verleidelijk. En dan denkt iedereen meteen aan lekkere dingen als friet of snoep, maar het is juist gewoon een boterham of fruit waar ik op een gegeven moment veel trek in had, zeker op het laatst. Daarom ben ik op advies van mijn voedingscoach bij In Shape Afslankstudio Eindhoven voor de laatste kilo’s overgestapt naar Slinc. Daarbij kun je weer gewoon eten; dat was echt een uitkomst en een echte traktatie.

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Dat was duidelijk voor mij, de Powerfit infraroodcabine. Daar train ik al mijn spieren en kan ik oefeningen doen waardoor ik plaatselijk afval. Mijn buik is nog nooit zo plat geweest! En ook mijn armen vind ik belangrijk om te trainen en dat kan heel goed in de Powerfit. Ik merk ook echt dat mijn conditie enorm verbeterd is.

 

Hoe vond je de begeleiding?

Wat ik zo fijn vind, is dat ze met je meedenken. Ik heb nu eenmaal hele onregelmatige dagen in verband met mijn werk. En daarbij de uitdaging van minimale pauzes. Ze hadden ook kunnen zeggen: zo moet je het volgen, dit zijn de regels om af te vallen. Maar ze leven zich echt in in de persoon zelf en denken mee in oplossingen. Daardoor voel ik me echt begrepen en tegelijkertijd haalde ik ook goed resultaat.

 

Wat is je mooiste compliment?

Een compliment die ik eigenlijk aan mezelf heb gegeven. Ik sta sinds kort model voor fotografie en dat was voor mij een hele overwinning. Ik begin mezelf steeds mooier te vinden. Helemaal als ik al die prachtige foto’s zie. Het doet echt zo ontzettend goed voor mijn zelfvertrouwen. Ik sta nu zelfs ook model voor artistiek naaktfoto’s, wie had dat ooit gedacht! Maar ik moet er ook nog wel aan wennen hoor. Ik kocht laatst nog een broek maat 36 zonder te passen, met de gedachte: als ik straks nog 5kg lichter ben, dan pas ik hem wel. En thuis bleek dat ik hem gewoon nu al paste!

 

En nu?

Laat ik allereerst zeggen dat ik echt niet gedacht had dat dit mogelijk was. Ik ben gewoon slank! Ergens tijdens het afvallen heb ik mijn streefgewicht bijgesteld. Het ging gewoon zo lekker en alle complimenten van iedereen, zo veel mooie kleding die ik nu kan dragen. Ik sta eigenlijk te kijken van mijn eigen prestatie. En nu? Ja nu heb ik toch echt wel angst om weer aan te komen. Dat wil ik absoluut niet. Dus ik blijf bij In Shape in het onderhoudsprogramma om te leren hoe ik dit gewicht kan vasthouden. Ik heb angst om weer aan te komen, maar ik heb alle vertrouwen in de begeleiding van In Shape!

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Ik ben zo trots op Anouk! Ze is echt uitgegroeid tot een prachtige zwaan. Kijk naar haar foto, wat een prachtmeid. Maar niet alleen van buiten. Ik heb Anouk zien groeien in zelfvertrouwen. Haar soms wat stoere uiterlijk en ook haar gedurfde werk doet misschien iets anders vermoeden,  maar haar prestatie heeft haar echt zo versterkt in haar zelfvertrouwen. Alles is mogelijk, en dat laat Anouk zien. Ik vind het geweldig om te zien dat mensen alles uit zichzelf halen wat ze kunnen. En dat blijkt vaak veel meer te zijn dan dat je denkt! Goed gedaan meid!

 

 

 

    

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief