ervaringen

Goede voornemens afvallen? Els viel 16 kilo af


Goede voornemens afvallen

Geplaatst op 09 januari 2024 in categorie ervaringen

Goede voornemens afvallen

Els, 39 jaar – Vandaag, precies een jaar geleden, startte ik met mijn afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio. Voor iedereen die goede voornemens heeft om af te vallen, kan ik je uit eigen ervaring zeggen dat dit de perfecte tijd is om te starten. Ik wilde destijds eigenlijk al net voor Kerst starten, maar dat raadde afslankcoach Barbara mij toen wijselijk af. Maar ik stond te trappelen, ik wilde eigenlijk al direct beginnen.

Het kriebelde bij mij al nadat ik foto’s van mezelf zag van vorig jaar zomervakantie. Ik was een stuk slanker, daar wilde ik eigenlijk naar terug. Toen werd ik ten huwelijk gevraagd en ik zag het ineens heel helder: ik moet hier iets aan doen. Nu!

Goede voornemens afslanken

De reclame van In Shape kwam al een paar keer op mijn Instagram voorbij, waarschijnlijk toen al een stille hint…😉 Net voor Kerst 2022 stapte ik binnen bij Barbara van In Shape Brandevoort in Helmond. ‘Ik wil meteen beginnen, alles wat eraf gaat is mooi meegenomen.’ Op verstandig advies van Barbara heb ik gewacht tot na alle feestdagen. Ik had zo’n drukken planning met heel veel uitdagingen, dat meteen starten niet slim zou zijn.

Dus startte ik op maandag 9 januari, vandaag precies een jaar geleden met mijn eerste appeldag ooit. Met slechts 1,5 groene appel achter mijn kiezen, begon ik aan mijn eerste sportmoment.

Plaatselijk afvallen

Sporten in warmtecabine is heerlijk, vooral in de winter nu wanneer het buiten koud is. De cabine is 37 graden, dus heerlijk lekker warm. Het sporten neemt ook maar weinig tijd in beslag, maar is wel effectief. In slechts 2x per week een half uurtje ben je klaar. In no time stond ik alweer buiten. Heerlijk! In Shape Brandevoort is een gezellige studio waar ik me al snel thuis voelde. Er is ruimte om gezellig te kletsen, maar er wordt ook serieus gesport. De weegmomenten blijven spannend, maar ik heb zoveel steun gehad aan de coaches van In Shape. Ze praten mij er gemakkelijk doorheen. Nu deed ik ook wel echt heel erg mijn best, dus viel mijn resultaat nooit echt tegen gelukkig.

Goede voornemens afvallen

Afvallen met Slinc.

Mijn lichaam reageerde goed op het voedingsprogramma van Slinc. Het eetritme is elke dag hetzelfde en daarmee ook heel duidelijk. Met heerlijke recepten voor het hele gezin. In het begin kookte ik alleen voor mezelf de Slinc recepten. Maar toen ik het een tijdje volgde, werd mijn gezin toch nieuwsgierig naar al die lekkere dingen op mijn bord. Zelfs de kinderen eten nu met mij mee, ze eten echt een stuk gezonder. Oké, ze vinden het niet altijd lekker en het is soms even wennen, maar wow, wat passen ze zich snel aan.

Toen ook al snel de resultaten zichtbaar werden, begon ook mijn omgeving langzaam te veranderen. De gezellige momenten met vriendinnen waarbij we latté macchiato met taart nuttigden, veranderde in een ‘saai’ koffie moment zonder koekje. Dat was toch wel even wennen voor iedereen, ook voor mijn omgeving. Tegelijk geeft het je ook de gelegenheid om dingen anders te ervaren. Ik geniet nu vooral van het gezelschap met wie ik koffie drink in plaats van de nadruk te leggen om wat ik eet of drink. Het is vooral mijn mindset die anders is.

Op gewicht blijven

Ik startte mijn jaar met goede voornemens voor afvallen bij In Shape en viel 16 kilo af in 4 maanden. Ik was superblij met het resultaat, maar ik wilde ook zeker weten dat ik het er af kon houden. Daarom heb ik het onderhoudsprogramma van een halfjaar gevolgd bij Shape. De begeleiding in op gewicht blijven daar zijn de dames van In Shape ook erg kundig in. Nu precies een jaar later, waar veel dames aan het begin staan van hun goede voornemens, mag ik de studio verlaten. Ik heb zoveel geleerd om dit gewicht vast te houden. Voor mij zijn niet alleen die kilo’s eraf, maar is de knop echt om. Ik weet hoe het moet, nu is het aan mij om dit vast te houden. Maar met het oog op de bruiloft moet dat zeker lukken, ik heb er zin in!

Ik wil Barbara en haar collega Sofie, die mij op maandag en vrijdag wekelijks hebben bij gestaan, bedanken. Naast dat ik mijn doel behaald heb, was het ook echt heel gezellig! Hopelijk tot ziens, op een andere plek dan wel 🙂

Goede voornemens afslanken

Afslankcoach Barbara van In Shape Brandevoort in Helmond

Ook goede voornemens voor afvallen?

Heb jij ook goede voornemens voor afvallen? We hebben nu bij In Shape Afslankstudio een fantastische actie met 6 gratis lessen die we verrekenen als korting. Dat is € 129,- korting. Maak gerust een afspraak om eens kennis te maken. Dit gesprek is gratis en zonder verplichtingen. Het geeft je meteen een goede gelegenheid om een kijkje in onze studio te nemen. We helpen je graag bij In Shape Afslankstudio Brandevoort.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven, Rosmalen of Valkenswaard. Ook in deze studio’s geldt op dit moment de actie!Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief