ervaringen

Het dreigende beeld van 100kg!


Geplaatst op 16 oktober 2015 in categorie ervaringen

Emmy Weijnen, 51 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben altijd slank geweest en betrapte mezelf erop dat ik mijn maximale grens in gewicht steeds wat opschoof. Woog ik met mijn trouwen nog 53kg woog ik nu gewoon 30kg zwaarder! Als dit zo door zo gaan, elk jaar 5kg erbij, waar zou dit dan stoppen? Ik zag het dreigende beeld van 100kg voorbij komen, dat was heel confronterend. Dit is niet wat ik wilde. Maar de doorslag was het succes van mijn dochter Nikki. Zij volgde eerder al een afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio en zij was zo mooi afgevallen vooral ook op haar benen, dat wilde ik ook!

 

Welk dieetprogramma heb je gevolgd?

Nikki had Slinc. succesvol gevolgd bij In Shape Afslankstudio dus dat was voor mij een hele logische keuze. En afslankcoach Rachel adviseerde mij dat ook, dus die keuze was snel gemaakt.

 

Hoe beviel Slinc.?

Ik liep vol ongeloof de studio uit toen Rachel zei: “Als je dit dieet volgt, dan vliegen de kilo’s eraf.” Ik dacht: “Ja ja, dat zal wel!” Lijnen was voor mij een onbekende wereld, maar het gebeurde gewoon echt! Ik ben in januari begonnen en nu 3 maanden verder ben ik gewoon 14kg afgevallen! En het is me zo makkelijk afgegaan. Zoveel variatie en gewoon normaal blijven eten. Niet teveel hoeven na te denken en dat is fijn. Ook mijn gezin heeft er baat bij gehad, want het verandert echt je eetgewoonte. Ik eet nu producten die ik nog nooit gegeten had en ik vind het heerlijk! Ook de Proslank repen die je als vervanging mag eten als tussendoortje zijn ideaal. Het proeft als snoepen en je bent toch verantwoord bezig, echt een uitkomst. 

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik mocht in verband met mijn operatie aan mijn rug geen belastende oefeningen doen, dus de Powerfit viel af. De Vacushaper was een perfect alternatief. Maar afgezien van deze gedwongen keuze, had ik zelf toch voor de Vacushaper gekozen omdat ik de fantastische resultaten van Nikki had gezien. Ze was zo mooi afgevallen op haar benen. Wij hebben nu eenmaal vollere benen, dat zit in onze genen. En ook bij mij is dit effect goed te zien; de centimeters vlogen van mijn benen en heupen! Het valt me op hoe mooi mijn gezicht nog is gebleven. Zeker op mijn leeftijd was ik daar wel bang voor, dat het zo zou gaan tekenen in mijn gezicht. Maar dat is helemaal niet zo. Ik ben echt afgevallen op die plaatsen waar ik het eraf wilde.

 

Hoe vond je de begeleiding?

Super! Ze zijn er zo voor mij geweest met aandacht en belangstelling. En ook echt allemaal, ieder op hun eigen manier. Het is echt een warm team samen de dames van In Shape, precies wat ik nodig had. Maar laat hun glimlach je niet misleiden haha, want als het erop aan komt, dan kunnen ze je wel even met de neus op de feiten drukken. Maar ook daar ben ik ze dankbaar voor, want dat heb ik echt nodig! Iedereen bereikt weleens een punt dat het even niet meer lekker gaat en in plaats van je te sussen, houden ze je een spiegel voor. “Het gaat niet goed Emmy, wat ga je eraan doen?” Was de confronterende vraag van Rachel. Confronterend, maar ik had het zo nodig om tot inzicht te komen waar ik mee bezig was. Inderdaad, ze had gewoon gelijk. Ik was mezelf voor de gek aan het houden. Puntjes weer op de i en die week erna had ik weer een knaller van een resultaat, ik zat er weer helemaal in. Wat een fantastisch gevoel!

 

Wat is je mooiste compliment?

Dat ik de ochtend op mijn verjaardag mijn streefgewicht zag op mijn weegschaal! Wauw wat een cadeau. Een cadeau ván mezelf aán mezelf, dat is het mooiste compliment dat je kunt géven en kríjgen tegelijkertijd. 

 

En nu?

Ik vervolg het programma met Fase 2 en 3 van Slinc. Stabiliseren en Balans, zo kan ik op een langzame manier afscheid nemen van de ‘strenge’ dieetkaders. Dat voelt goed en ik heb er ontzettend veel zin in! Maar ik voel geen angst om weer aan te komen; daarin is Nikki mijn grote voorbeeld. Zij is nog steeds op gewicht. Ze eet ook weer lekkere dingen, maar weet de balans te vinden hierin.

Maar ik vind het wel fijn om hierin begeleid te worden, dus ik vervolg bij In Shape met het onderhoudsprogramma. Ze kijken samen met mij naar mijn balans in eten, ze monitoren mijn gewicht nog wekelijks en ik sport ook nog 1x per week in de Powerfit. Ik voel me niet thuis op een sportschool. Bij In Shape krijg ik persoonlijke begeleiding en werken ze op afspraak, dus echt een stok achter de deur. En ik ben er nog niet klaar voor om dit alleen te doen, ik heb de warme deken van In Shape echt nog even nodig! Ik voel me er thuis en serieus genomen.

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Wat een heerlijke energieke vrouw! Vol in het leven, maar met een realistische kijk. Soms als iemand een tegenvallende weekresultaat heeft, ontstaat er vaak weerstand en onbegrip. Heel begrijpelijk, maar bij Emmy niet. Die kon het overzicht houden op het totaalplaatje in plaats van zich uit het veld laten slaan van een paar gram meer of minder. Ze had vertrouwen in het einddoel en focuste zich op alle positieve bij effecten. Ze voelde zich ontzettend goed, ze had energie voor tien en ze had plezier in de nieuwe manier van koken. Ze probeerde al onze Slinc. recepten uit. En met elke kilo die eraf ging, ging Emmy nog meer bruisen. Dit pakt niemand haar meer af, dat laat zij niet meer gebeuren. Daar heb ik vertrouwen in, maar nog mooier: daar heeft Emmy ook alle vertrouwen in. Haar mooiste cadeau? De nieuwe Emmy. Zelf gedaan, zelf gepresteerd, zelf bereikt! En daar is Emmy trots op, maar wij ook!

 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief