ervaringen

Het dreigende beeld van 100kg!


Geplaatst op 16 oktober 2015 in categorie ervaringen

Emmy Weijnen, 51 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik ben altijd slank geweest en betrapte mezelf erop dat ik mijn maximale grens in gewicht steeds wat opschoof. Woog ik met mijn trouwen nog 53kg woog ik nu gewoon 30kg zwaarder! Als dit zo door zo gaan, elk jaar 5kg erbij, waar zou dit dan stoppen? Ik zag het dreigende beeld van 100kg voorbij komen, dat was heel confronterend. Dit is niet wat ik wilde. Maar de doorslag was het succes van mijn dochter Nikki. Zij volgde eerder al een afslankprogramma bij In Shape Afslankstudio en zij was zo mooi afgevallen vooral ook op haar benen, dat wilde ik ook!

 

Welk dieetprogramma heb je gevolgd?

Nikki had Slinc. succesvol gevolgd bij In Shape Afslankstudio dus dat was voor mij een hele logische keuze. En afslankcoach Rachel adviseerde mij dat ook, dus die keuze was snel gemaakt.

 

Hoe beviel Slinc.?

Ik liep vol ongeloof de studio uit toen Rachel zei: “Als je dit dieet volgt, dan vliegen de kilo’s eraf.” Ik dacht: “Ja ja, dat zal wel!” Lijnen was voor mij een onbekende wereld, maar het gebeurde gewoon echt! Ik ben in januari begonnen en nu 3 maanden verder ben ik gewoon 14kg afgevallen! En het is me zo makkelijk afgegaan. Zoveel variatie en gewoon normaal blijven eten. Niet teveel hoeven na te denken en dat is fijn. Ook mijn gezin heeft er baat bij gehad, want het verandert echt je eetgewoonte. Ik eet nu producten die ik nog nooit gegeten had en ik vind het heerlijk! Ook de Proslank repen die je als vervanging mag eten als tussendoortje zijn ideaal. Het proeft als snoepen en je bent toch verantwoord bezig, echt een uitkomst. 

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik mocht in verband met mijn operatie aan mijn rug geen belastende oefeningen doen, dus de Powerfit viel af. De Vacushaper was een perfect alternatief. Maar afgezien van deze gedwongen keuze, had ik zelf toch voor de Vacushaper gekozen omdat ik de fantastische resultaten van Nikki had gezien. Ze was zo mooi afgevallen op haar benen. Wij hebben nu eenmaal vollere benen, dat zit in onze genen. En ook bij mij is dit effect goed te zien; de centimeters vlogen van mijn benen en heupen! Het valt me op hoe mooi mijn gezicht nog is gebleven. Zeker op mijn leeftijd was ik daar wel bang voor, dat het zo zou gaan tekenen in mijn gezicht. Maar dat is helemaal niet zo. Ik ben echt afgevallen op die plaatsen waar ik het eraf wilde.

 

Hoe vond je de begeleiding?

Super! Ze zijn er zo voor mij geweest met aandacht en belangstelling. En ook echt allemaal, ieder op hun eigen manier. Het is echt een warm team samen de dames van In Shape, precies wat ik nodig had. Maar laat hun glimlach je niet misleiden haha, want als het erop aan komt, dan kunnen ze je wel even met de neus op de feiten drukken. Maar ook daar ben ik ze dankbaar voor, want dat heb ik echt nodig! Iedereen bereikt weleens een punt dat het even niet meer lekker gaat en in plaats van je te sussen, houden ze je een spiegel voor. “Het gaat niet goed Emmy, wat ga je eraan doen?” Was de confronterende vraag van Rachel. Confronterend, maar ik had het zo nodig om tot inzicht te komen waar ik mee bezig was. Inderdaad, ze had gewoon gelijk. Ik was mezelf voor de gek aan het houden. Puntjes weer op de i en die week erna had ik weer een knaller van een resultaat, ik zat er weer helemaal in. Wat een fantastisch gevoel!

 

Wat is je mooiste compliment?

Dat ik de ochtend op mijn verjaardag mijn streefgewicht zag op mijn weegschaal! Wauw wat een cadeau. Een cadeau ván mezelf aán mezelf, dat is het mooiste compliment dat je kunt géven en kríjgen tegelijkertijd. 

 

En nu?

Ik vervolg het programma met Fase 2 en 3 van Slinc. Stabiliseren en Balans, zo kan ik op een langzame manier afscheid nemen van de ‘strenge’ dieetkaders. Dat voelt goed en ik heb er ontzettend veel zin in! Maar ik voel geen angst om weer aan te komen; daarin is Nikki mijn grote voorbeeld. Zij is nog steeds op gewicht. Ze eet ook weer lekkere dingen, maar weet de balans te vinden hierin.

Maar ik vind het wel fijn om hierin begeleid te worden, dus ik vervolg bij In Shape met het onderhoudsprogramma. Ze kijken samen met mij naar mijn balans in eten, ze monitoren mijn gewicht nog wekelijks en ik sport ook nog 1x per week in de Powerfit. Ik voel me niet thuis op een sportschool. Bij In Shape krijg ik persoonlijke begeleiding en werken ze op afspraak, dus echt een stok achter de deur. En ik ben er nog niet klaar voor om dit alleen te doen, ik heb de warme deken van In Shape echt nog even nodig! Ik voel me er thuis en serieus genomen.

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Wat een heerlijke energieke vrouw! Vol in het leven, maar met een realistische kijk. Soms als iemand een tegenvallende weekresultaat heeft, ontstaat er vaak weerstand en onbegrip. Heel begrijpelijk, maar bij Emmy niet. Die kon het overzicht houden op het totaalplaatje in plaats van zich uit het veld laten slaan van een paar gram meer of minder. Ze had vertrouwen in het einddoel en focuste zich op alle positieve bij effecten. Ze voelde zich ontzettend goed, ze had energie voor tien en ze had plezier in de nieuwe manier van koken. Ze probeerde al onze Slinc. recepten uit. En met elke kilo die eraf ging, ging Emmy nog meer bruisen. Dit pakt niemand haar meer af, dat laat zij niet meer gebeuren. Daar heb ik vertrouwen in, maar nog mooier: daar heeft Emmy ook alle vertrouwen in. Haar mooiste cadeau? De nieuwe Emmy. Zelf gedaan, zelf gepresteerd, zelf bereikt! En daar is Emmy trots op, maar wij ook!

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief