ervaringen

Ik heb geleerd hoe ik op gewicht kan blijven


Geplaatst op 01 januari 2018 in categorie ervaringen

Yvonne Hendriks, 52 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Ik had niet alleen in mijn gewicht mijn toppunt bereikt, maar ik was ook écht klaar met altijd dat afvallen en weer aankomen. Ik was die eeuwige strijd zó beu. Dit zou mijn laatste poging worden. Ik ben dit traject aangegaan omdat In Shape Afslankstudio ook de mogelijkheid bood om te begeleiden in het op gewicht blijven. Dat diëten dat heb ik wel onder de knie, dat lukt me wel. Maar ik was zo klaar met altijd dat jojo-en. Als het me nú niet zou lukken om mijn gewicht te behouden, dan was dit ook echt de laatste keer. En dan zou ik mezelf accepteren met wat meer kilo’s. Dus het was voor mij echt nu of nooit.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik moest veel kilo’s afvallen en ik wilde snel resultaat. Dus de keuze voor maaltijdvervangers van Proslank was voor mij heel simpel. Ik wilde er gewoon geen jaar over doen om die kilo’s kwijt te raken. En je kunt het dieet heel makkelijk volhouden omdat het hele duidelijk richtlijnen heeft. Het is heel afgebakend met (maximaal) 5 maaltijdproducten op een dag en onbeperkt groente. That’s it. En daardoor was er ook geen verleiding. Als ik op een feestje was, was het gewoon een hele duidelijke ‘nee’. Ik mocht het gewoon niet. Met een gewoon dieet is het toch altijd meer verleidelijk om dan toch iets te pakken.

Hoe beviel Proslank?

Ik heb vaker proteïne diëten gevolgd, maar die waren heel beperkt in producten. Proslank biedt meer dan alleen maar een (vanille) shake. Het is heel gevarieerd en heeft veel verschillende producten. En het is gewoon echt lekker! Ik zat in de avond gewoon aan Proslank spaghetti, pizza of soep. En met de groente die je erbij mag, stond er echt een volwaardig avondmaaltijd voor mijn neus. Heerlijk! Het is een kostbaar programma, zeker, maar ook dat is de stok achter de deur geweest om het goed vol te houden! En eigenlijk, als je het gaat omrekenen per maaltijd, is het vergelijkbaar met de kosten die je kwijt bent voor je gewone boodschappen.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik ben begonnen in de Powerfit, maar dat ging gewoon niet met mijn rugklachten. Gelukkig kon ik overstappen naar de Vacushaper, waardoor ik toch plaatselijk kon afvallen, maar mijn rug niet werd belast. En ik vind het fantastisch om te doen. In het begin helemaal niet hoor haha! Ik was he-le-maal geen sportliefhebber. Maar doordat ik zo was afgevallen voelde ik me zo fijn en fit. Het heeft me zo goed gedaan, dat ik ook plezier kreeg in bewegen. Ik doe bijvoorbeeld veel meer op de fiets nu. Heerlijk, lekker buiten en bewegen. Ik kan er écht van genieten. Het geeft me zo’n goed gevoel. Als het regent, baal ik gewoon dat ik niet op de fiets kan. En ja nu ga je lachen…. ik heb dus nu gewoon een regencape gekocht! Haha. Dus dan kan ik zelfs op de fiets als het regent!

Hoe vond je de begeleiding?

Ik vind het fijn dat de begeleiding bij In Shape Afslankstudio zo persoonlijk is. De massa van een sportschool heeft me nooit getrokken. Je bent ook vaak op jezelf aangewezen. Je doet maar wat en dan heb je ook nog eens geen resultaat. Hier bij In Shape zie ik elke week bekende gezichten. Ik voel me hier fijn. Het is ook gewoon gezellig. Ze maken een praatje met me en tegelijk is er ook de begeleiding van het wegen. En dan mag ik oók nog een halfuurtje sporten! Maar heel eerlijk, ik heb tijdens het dieet geen begeleiding nodig gehad. Ik ben heel gedisciplineerd, ik heb vaker gelijnd en ik had het afvallen ook zelf kunnen doen. Natuurlijk is het wel altijd fijn dat er iemand is om je even een opsteker te geven als je een slechter moment hebt. Ik was ook heel blij met de tips die ze me gaven toen ik op vakantie ging. De echte begeleiding voor mij is er geweest tijdens het op gewicht blijven! Daar ligt mijn strijd. En daar is Rachel echt mijn reddende engel geweest. In een moment van paniek en frustratie, was zij er op het juiste moment met de juiste woorden en met de juiste handvaten.

Wat is je mooiste compliment?

Ik had een speciaal evenement waar ik naartoe had geleefd. Alles viel samen op die dag. Ik had een mooie jurk gekocht. Eindelijk eens een keer jurk die ik heb uitgekozen omdat hij mooi was. Ooohh hoe ik voorheen toch winkels kon afrennen op zoek naar iets dat in ieder geval paste. De frustratie die je dan voelt omdat je niets kan vinden om dan uiteindelijk te kiezen voor een oma modelletje, omdat dat je enige keus is. Nee, deze jurk had ik zelf uitgekozen en ik voelde me er mooi in. En dan stappen je kinderen de kamer binnen en ik hoorde de complimenten om mijn oren vliegen: Mam, wat zie je er mooi uit, wat een plaatje ben je. Ik steeg echt op van trots en geluk!  

En nu?

Ik ben dit traject bij In Shape Afslankstudio aangegaan, omdat zij iets unieks aanbieden. Het houdt bij In Shape niet op bij je streefgewicht. Er zijn genoeg begeleiders in afvallen, maar hier leer ik ook echt om op gewicht te blijven. En daar zijn ze ook gewoon écht goed in! Dat mag best gezegd worden. Dat is ook de reden waarom ik dit interview geef. Ik wil mensen motiveren met mijn verhaal om ook die stap te maken. Want het zijn geen loze woorden! Ze maken echt waar wat ze zeggen. Ik, zo wanhopig als ik was met mijn eeuwige strijd, ik heb de rust gevonden. In Shape heeft mij geleerd om anders te gaan eten. Ik eet weer halfvolle en volle producten en ik geniet ervan! Ik schiet niet meer in de stress als ik een weekendje veel-te-veel heb gegeten. Ik zou vroeger uit paniek weer gaan corrigeren door weinig te eten, ik weet nu dat dat niet de manier is. Ik ben in 2015 voor de Kerst begonnen en ik weet nog dat Rachel zei: wij gaan je leren hoe je gewoon oliebollen kunt eten met oud en nieuw en ook nog een op nieuwjaarsdag als je dat wilt. Ik kon het gewoon niet geloven!! En nu een jaar later, heb ik mijn eerste Kerst gehad. Ik heb ervan genoten én ik ben op gewicht gebleven!

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Ik ben zo dankbaar dat Yvonne bij ons is binnengestapt. Zij was op het punt dat ze het zou opgeven. Zij dacht dat er geen hoop meer was in haar eeuwige strijd. Dat eeuwige jojo-en. Want op gewicht blijven… wie heeft ons dat ooit geleerd? Er zijn 1001 diëten, maar hoe ziet een basis eetprogramma eruit als je niet meer wilt afvallen, maar het gewicht gewoon wilt behouden? Yvonne is hier natuurlijk geen uitzondering in. Heel veel vrouwen kampen met dit struikelblok! Wat niet iedereen weet, is dat ik zelf deze strijd ook heb gehad. Ik ben in 2006 15kg afgevallen. En net als Yvonne was ik ook helemaal de weg kwijt als het om eten ging. En nu, heb ik rust in eten. En die bevrijding, dat gun ik elke vrouw! En Yvonne voelt nu dezelfde drang als ik: dit moet ik delen! Daarom heeft zij ingestemd met dit interview, om andere vrouwen te inspireren. Ik heb met Yvonne weer 1 vrouw kunnen helpen. Zij heeft nu de rest van haar leven om te geniéten van eten. In plaats van het als frustratie te voelen. En dan kan ik geen mooier compliment krijgen, als Yvonne mij haar reddende engel noemt. Want dan stijg ík op van trots en geluk!  Reageer op dit bericht

Lees ook

migraine dieet

Geplaatst op 22 maart 2022 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Wendy Verbiezen, 43 jaar

Ik was mezelf op een gegeven moment gewoon kwijt. Ik keek in de spiegel en herkende mezelf niet meer. Ik heb altijd een wat meer uitgesproken kledingkeuze gehad. Ik was een slanke puber en droeg rebelse kleding. Peticoat rokken met drukke panties, een skibroek gecombineerd met een cowbowhoed. Ik was niet bang om mezelf te uiten in mijn kleding. Totdat ik zwaarder werd zo begin 20. Ik durfde mezelf niet meer zo expressief te kleden, want dat geeft toch bekijks. Maar daardoor verloor ik ook mijn identiteit. Ik was mezelf kwijt, zo voelde het.

Daarnaast zat het overgewicht me ook letterlijk in de weg. Ik ben Formule 1 fan en ga geregeld naar races kijken. Maar een warme dag in Spa of Oostenrijk was gewoon niet te doen joh! Ik droeg 30 kilo teveel met me mee, dat was al een sport op zich.

Migraine en voeding

Ik wilde afvallen en ging minder eten

Ik bereikte een punt waarop ik dacht: nu is het klaar. Ik startte op eigen kracht met afvallen zonder hulp. Ik ging vooral minder eten en met succes, want ik viel 10 kilo af. Maar ik voelde me eigenlijk helemaal niet zo lekker. Ik had vooral veel honger en voelde me vaak slapjes. Daarnaast stagneerde het afvallen en bleef ik lange tijd op hetzelfde gewicht. Ik had geen resultaat meer op de weegschaal en tegelijk realiseerde ik me dat ik dit eetpatroon van weinig eten nooit lang vol zou houden. Al helemaal niet als ik op een gegeven moment ook wilde stabiliseren.

Waarom zocht je hulp bij In Shape Afslankstudio Blixembosch?

Het moest anders, dus maakte ik een afspraak bij voedingscoach Rachel van In Shape Blixembosch. Het eerste wat ze zei is: “Je eet veel te weinig!”  Ze legde me Slinc. uit dat vooral uit veel eetmomenten bestond met een aanvulling van voedingssupplementen. Ik zag er toch wel een beetje tegenop al dat geplan zo op een dag. Op uur en tijd eten, de supplementen op uur en tijd innemen. Ik was bang dat het allemaal wel veel was. En ja, het was even wennen de eerste dagen, maar ik had het eigenlijk al heel snel onder de knie. En daar ben ik superblij mee, want Slinc. heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen maar gewichtsverlies.

voor en na foto's Wendy

Geen migraine meer met Slinc.

Ik heb sinds ik zwaarder ben geworden al last van enorme migraine aanvallen. Ik had zelfs spuiten met medicatie op voorraad. Zodra ik een aanval voelde aankomen, kon ik die onderdrukken door die spuit bij mezelf te injecteren. Of ik vroeg een zoveelste keer weer een recept aan bij de huisarts voor de zwaarste dosering ibuprofen.

Migraine en voeding

Nooit, nooit heb ik de link gelegd tussen voeding en mijn migraine. Ik heb daar gewoon nooit bij stil gestaan. Maar wat bleek? Na de eerste weken Slinc. had ik nog helemaal geen aanval gehad. Ik voelde me ontzettend goed, energiek en fit. En de migraine aanvallen zijn tot op de dag van vandaag uitgebleven.

Ik ben in november 2020 gestart met Slinc. en sinds die tijd heb ik geen aanval meer gehad. Ik gebruik dus ook helemaal geen medicatie meer en dat is een heerlijk gevoel. En als bonus, ging ook mijn gewicht als een speer naar beneden. En dat alles met méér eten!

migraine dieet ervaringen

Persoonlijke begeleiding van In Shape Blixembosch

Maar nu lijkt het alsof het allemaal van een leien dakje ging, maar ik had het zeker niet zonder de hulp gekund van het team van In Shape Blixembosch. Die dames hebben mij er zo doorheen gepraat, opgepept en gemotiveerd. Letterlijk een stok achter de deur.

Helemaal tijdens de lockdown. Wekelijks werd ik gebeld en dan is het niet zomaar even vragen naar het resultaat van de weegschaal, maar er was oprechte interesse in de aanpak van mijn Slinc. week. Met altijd een positieve benadering, zelfs als het een week niet goed ging. Met opbouwende kritiek krijgen ze mij gemotiveerd om de volgende week vol goede moed in te gaan. Dat doen ze echt fantastisch!

Maar ook gewoon heel gezellig hoor haha. Ze zijn persoonlijk ook zo betrokken, wat een enorm warm en welkom gevoel geeft als ik naar In Shape ga. Ik ben echt heel blij dat ik deze stap heb gemaakt en ik kan In Shape iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft in afvallen.

Op gewicht blijven

Ik ben tijdens mijn periode bij In Shape Blixembosch 20 kilo afgevallen. Met de 10 kilo die ik zelf kwijt was geraakt, is dat in totaal 30 kilo. En nooit meer terug! Echt niet. Maar ook daar hebben de dames van In Shape mij in gesteund. Ik was er eigenlijk klaar mee en wilde op eigen kracht op gewicht blijven, maar ze hadden mij aangespoord om een onderhoudsabonnement te volgen. Dan blijf je nog een halfjaar 1x per week onder begeleiding en sporten in de Vacushaper om het omvangverlies in centimeters te behouden.

migraine dieet

Ik ben nu toch wel heel erg blij dat ik dat gedaan heb. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn obsessie voor de weegschaal los heb kunnen laten en meer durf te vertrouwen op mijn lichaam. Ik kijk niet meer dagelijks naar wat de weegschaal zegt, maar ik luister naar wat mijn lichaam nodig heeft. En dat vertrouwen is goud waard. Ik heb geleerd hoe ik gezond én lekker kan eten. Dat zorgt ervoor dat ik het nu aandurf om In Shape los te laten en dit zelf te gaan doen.

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Wendy is een fantastisch voorbeeld van de invloed van gezonde voeding op het gestel. Heb jij last van migraine, hoofdpijn, huiduitslag, hoge bloeddruk of cholesterol, onrustige darmen, gasvorming, zure oprispingen, slecht slapen, broze nagels of veel haaruitval? Heel veel gezondheidsklachten zijn puur een uitwerking van ongezond eten en/of te weinig voeden van het lichaam met voedingsstoffen. Met Slinc. laat je alle onzuiverheden weg en ga je het lichaam voeden met koolhydraten, vetten en eiwitten. Alles wat het lichaam nodig heeft. En daardoor gaat het lichaam ook optimaal functioneren. Dus veel lichamelijke klachten zien wij vaak verminderen of zelfs weggaan. Zoals bij Wendy en haar jarenlange migraine aanvallen.

Afvallen voor gezondheid

Vanaf het begin dat Wendy gestart was, lag haar focus vooral op haar gezondheid. Ze bleef maar roepen: ‘Wat voel ik me goeddddd!!’ Haar energie schoot omhoog, ze voelde zich fit en lekker, zonder dat ze honger had. Die gezondheidsbevordering is de drive geweest van Wendy. En uiteraard ook de kilo’s. Maar het werd al heel snel duidelijk na jaar in jaar uit zich zo slecht te hebben gevoeld, dat zij dit niet meer los ging laten.

We hebben Wendy inderdaad aangespoord om nog een halfjaar bij ons te blijven. Wij schatten per persoon altijd in of iemand die periode nog nodig heeft om het mentaal aan te kunnen. Wendy was nog te krampachtig bezig met gewicht op de weegschaal in plaats van de flow van genieten van gezond eten. Dat hebben we in dat halfjaar kunnen ombuigen en met succes.

We zijn ontzettend trots op haar, maar vinden het ook heel jammer dat we de gezelligheid van Wendy moeten missen bij In Shape op de maandagochtend!

Dikke kus en knuffel van de meiden van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Voedingsdeskundige Eindhoven

Voedingsdeskundige Rachel Hulshof, In Shape Afslankstudio Blixembosch

Herken jij jezelf? Heb jij ook last van gezondheidsklachten? Er zijn veel klachten die je door voeding kunt verbeteren of zelfs helemaal kunt laten verdwijnen. Of misschien zit het overgewicht jou gewoon in de weg. Ben jij geïnspireerd door Wendy en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Ervaring dieet

Geplaatst op 01 februari 2022 in categorie ervaringen

Ik ben 24 kilo afgevallen

Tamara Stevens, 38 jaar

Tamara is moeder van 2 kids en -24 kilo afgevallen… and still counting. Onder begeleiding van In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond bereikte ze dit resultaat met het bewegingsprogramma in de warmtecabine in combinatie met het voedingsprogramma Slinc.

Waarom wilde je afvallen?

Ik was de overtollige kilo’s echt meer dan beu en kon geen kleding meer aan die ik leuk vond. Ik wilde ook graag afvallen omdat mijn moeder ook zwaar overgewicht had en veel te jong is overleden. Dat voorbeeld wilde ik niet opvolgen.

Ik liep regelmatig langs In Shape Afslankstudio in Brandevoort en uiteindelijk heb ik de stap genomen om ook echt binnen te lopen.

Voor en na Tamara

Hoe is je ervaring met In Shape Afslankstudio?

Als eerst wil ik zeggen dat de dames van In Shape echte lieverds zijn, altijd in voor een praatje met een lach en een traan. En ze weten je in elke situatie op te peppen, ook als een weegmoment even iets minder is. De begeleiding is echt top. Ik kan in de studio mijn vragen stellen, maar ik kan ook altijd bellen of appen als er iets is of als ik advies nodig heb.

Voedingsprogramma Slinc.

Het voedingsprogramma Slinc. bevalt me daarnaast super. Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben en af en toe denk ik…alweer eten? Je mag zoveel eten, en ook nog eens lekker eten. In het verleden heb ik al al zoveel diëten geprobeerd, maar ik val altijd weer terug. Met Slinc. eet je gewoon normaal. Je leert anders te eten waardoor ik er nu totaal anders in sta dan tijdens al die andere diëten.

Wat ik ook erg fijn vind is dat mijn gezin en ik gewoon samen eten;  ik hoef niet voor mij iets anders te maken. Wel zo handig. Iedereen eet hier met liefde en plezier de recepten van Slinc. mee.

24 kilo afgevallen

Wil je afvallen? Ik raad iedereen In Shape Afslankstudio aan

Ik wil In Shape graag bedanken. Ik voel me altijd op m’n gemak bij jullie, en jullie hebben me echt geholpen om de juiste stappen te maken. Ik ben jullie zo dankbaar. Tegen iedereen die worstelt met haar gewicht, en twijfelt om naar In Shape gaan zou ik willen zeggen, DOEN!! Niet twijfelen maar gaan en je zult zien dat dit écht werkt.

Ik gaan nog even door met Slinc., ik heb mijn streefgewicht nog niet helemaal gehaald, maar dat gaat me zeker lukken door de steun van In Shape Afslankstudio Brandevoort. Ik heb er alle vertrouwen in.

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Lieve Tamara,

Wat super dat het zo goed met je gaat. We hebben je tijdens de lockdown moeten missen in onze studio, maar op eigen houtje zette je succesvol door. Je hebt helemaal de drive gevonden en bent lekker aan het wandelen. Zo fijn dat we zo goed op weg hebben kunnen helpen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat je die vibe weet vast te houden. En zo nu en dan laat je even weten hoe het met je gaat, daar worden wij erg blij van. Top gedaan Tamara, we zijn supertrots op jou!

Ben jij geïnspireerd door Tamara en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Helmond

Ervaring afvallen

Geplaatst op 17 januari 2022 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met afvallen bij In Shape Afslankstudio

Ik deel mijn ervaring met afvallen graag op deze manier met iedereen, omdat ik echt het gevoel heb dat ik mijn leven terug heb. En dat gevoel gun ik iedereen.

Waarom wilde je afvallen?

Saira Engels, 29 jaar

Ik wilde afvallen omdat ik niet meer blij was met mezelf. Ik was aangekomen in de lockdown en niet sporten is voor mij funest. Ik merkte dat ik steeds meer lichamelijke ongemakken kreeg en voelde me niet meer zo fit als voorheen. Ik ging mezelf steeds meer verschuilen in kleding die groter was en schoof alles op de lange baan.

Hoe ben je bij In Shape Afslankstudio terecht gekomen?

Een collega van mij had op social media een voor- en na foto gepost van haar traject bij In Shape. Ik dacht: ‘wow, dat wil ik ook… nee, dat kan ik ook!’ Ik heb het nog 2 weken aangekeken en toen de druppel voor mij kwam, heb ik via de website het formulier ingevuld en werd de volgende dag al gebeld door Barbara. Een dag later zat ik al bij In Shape voor een intake en die maandag ben ik meteen begonnen.

Hoe vind je de begeleiding bij In Shape?

Mijn ervaring met afvallen bij In Shape is erg positief. Ik kan soms nogal streng zijn voor mezelf en ben ook vol in dit traject gestapt. Barbara heeft me soms zelfs af en toe moeten remmen en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

De dames van In Shape Brandevoort hebben me ontzettend fijn begeleid in mijn traject en zijn heel kundig in wat ze doen. Ze helpen je om de oefeningen goed uit te voeren, weten veel over welke spieren er worden aangesproken bij de oefeningen die je uitvoert. Ook kijken ze naar passende oefeningen als je blessures hebt. Er is voor iedereen echt een plan op maat.

Ervaring afvallen koolhydraatarm dieet

Hoe is je ervaring met afvallen met Slinc.?

Ik vond het dieet Slinc. echt heel fijn! Ik voelde me niet meer de hele tijd zo opgeblazen en vol. Ik heb veel structuur gekregen en heb gewoon normaal en vooral lekker kunnen eten. Ik viel gemiddeld 1 kilo per week af. Tijdens mijn traject ben ik ook op vakantie geweest, een bruiloft gehad en gaan uit eten. Barbara heeft met me mee gekeken op menukaarten en tips gegeven hoe ik gezonde keuzes kan maken.

Ook na mijn traject eet ik nog steeds volgens het stabilisatie schema en eet ik nog steeds de gezonde avondrecepten. Ik heb hierdoor weer plezier in koken en eten gekregen.

Wat zou je tegen iemand willen zeggen die graag af wil vallen of worstelt met haar gewicht?

Als je worstelt met je gewicht en je wil ermee aan de slag, dan is mijn advies: ga dit traject ook doen. Ik heb hierdoor hierdoor mijn leven teruggekregen. Ik krijg van mensen te horen dat ik weer mezelf ben. Een ander compliment wat ik heb gekregen is dat ik weer straal. Ik heb veel meer energie en veel meer zelfvertrouwen dan in het begin van het traject. Alles wordt een stuk leuker als je lekker in je vel zit 🙂

Ervaring afvallen

En hoe nu verder?

Ik ben 25,6 kilo afgevallen en voel me echt beter dan ooit. Ik blijf nog een halfjaar sporten bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vooral omdat ik dan een stok achter de deur heb. Maar ook omdat ze weten waar ze het over hebben en het is gewoon heel erg gezellig.

Thanks vooral Barbara en Sophie voor alles

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Lieve Saira wat zijn wij trots op jou! Zo veel afgevallen en toch van alles kunnen genieten. Wat ik vooral echt fijn vind om te horen, is dat een life changer voor je is geweest. Weer lekker in je vel door het leven en genieten van lekker en gezond eten. Ik gun het je allemaal. We vinden het super fijn dat je nog even bij ons blijft, gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen.

Ben jij geïnspireerd door Saira en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Helmond

Meld je aan voor onze nieuwsbrief