ervaringen

Ik heb nog nooit zoveel gegeten als met Slinc.


Geplaatst op 13 november 2018 in categorie ervaringen

Jolanda van de Wetering, 33 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Na mijn 2de zwangerschap woog ik met 95kg echt op mijn zwaarst. Ik zat niet lekker in mijn vel. Als ik in de spiegel keek, kon ik alleen maar denken: dit ben ik niet. Om af te vallen, ging ik veel sporten en calorieën tellen. Ik ben op die manier 23kg afgevallen. Tot het moment dat ik al een tijd stil stond in gewicht, terwijl ik eigenlijk nog verder wilde afvallen. Een vriendin van mij raadde In Shape aan. Zij had daar zelf goed resultaat gehaald en ik zag ook dat ze stabiel bleef. Dat sprak mij erg aan, maar ook het voedingsprogramma waar ze over vertelde: geen shakes maar gewoon normaal eten. Maaltijdshakes daar geloof ik persoonlijk niet in, daar heb ik teveel jojo-effecten van gezien om me heen.

Welk dieet heb je gevolgd?

Slinc. Ik heb nog nooit zoveel gegeten als met Slinc. Ik kwam erachter dat ik voorheen een verkeerde dagindeling aanhield. Te weinig overdag en teveel in de avonden. Ook mijn verhoudingen klopte niet; ik at teveel koolhydraten in één maaltijd. Slinc. heeft me geleerd om de juiste verhoudingen en doseringen over de dag aan te houden. Minder koolhydraten (je eet ze nog wel!) en meer groente. Ook mijn gezin profiteert er ook van, want je eet ’s avonds gewoon met je gezin mee. We eten nu met z’n allen heel voedzaam. 

Hoe beviel Slinc.?

Ik had de eerste paar dagen hoofdpijn, maar dat kwam door het vrijkomen van alle afvalstoffen in mijn lichaam. Daarna kreeg ik al heel snel meer energie en mijn verbranding schoot omhoog. Dat merkte ik aan mijn resultaat, maar ik kreeg ook honger. Ik kreeg te horen dat ik zelfs meer moest gaan eten. Mijn vetverbranding was zo hoog dat mijn lichaam meer voedingsstoffen nodig had. Dus kreeg ik op advies van mijn afslankcoach bij In Shape een extra eetmoment. En dat werkte!

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Voor mij was dat heel duidelijk de Powerfit, omdat dit gericht is op heel je lichaam. Ik wilde graag alle spiergroepen trainen: de buik, billen, benen en mijn armen. Ik sportte al heel veel en ik vind sporten ook heel fijn om te doen. Maar het grote verschil met ‘gewoon sporten’ is dat je door de warmte geen last hebt van je spieren. En ik ben in de sportschool langer bezig voor hetzelfde resultaat. In de Powerfit sport ik 2x per week een halfuur.

Hoe vond je de begeleiding?

Het zijn echt stuk voor stuk leuke vrouwen! Wat ik ook heel motiverend vind, is dat ze zelf ook bewust met eten bezig zijn. Ieder op hun eigen manier. Ik vind het heel leuk om mee te krijgen hoe ze elkaar onderling advies geven. Toch fijn om te zien dat zij ook gewoon maar mens zijn. Maar ze zijn er voor je en ze zitten er bovenop. Ze corrigeren mij vaak genoeg op een oefening en houden me scherp in de gaten: ‘rug in de grond, flex je tenen, span je buik aan’. Dat werkt heel motiverend. En als ik stagneerde in het afvallen, dan kreeg ik weer tips om het op gang te krijgen.

voor en na foto Slinc

Wat is je mooiste compliment?

Ik vond het vooral heel erg leuk om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen. Maar specifiek een compliment? Mensen gaan anders naar je kijken, dat merk ik wel. Mannen loeren en vrouwen zijn jaloers haha. Ik krijg zelfs vervelende opmerkingen als: ‘nu is het genoeg’ of ‘het tekent in je gezicht’. In plaats van dat het me raakt, kan ik wel door zo’n opmerking heen prikken en is het toch vooral ‘trots’ dat voor mij overheerst. Ik heb dit gewoon zelf gedaan en bereikt! Mijn man complimenteert mij echt elke dag, hij is ook echt zo trots op mij. En dan kunnen er zoveel mensen zijn die niet positief reageren, maar mijn man laat mij elke dag stralen.

En nu?

Ik ga door bij In Shape. Niet meer om af te vallen, zeker niet. Maar ik vind het een hele fijne stok achter de deur, omdat je toch elke week nog weegt én sport. Het is niet dat ik twijfel aan mezelf, helemaal niet zelfs. Ik ben gedisciplineerd genoeg. Maar ik vind het hier gewoon heel fijn. Het is een gemoedelijke studio en een prettige omgeving. De training in de Powerfit vind ik een hele prettige vorm van sporten. Het biedt voor mij ook een mooie afwisseling met de sportschool. Net weer even iets anders en toch met sport bezig zijn.

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Jolanda is echt een powerhouse lady! Het feit dat ze op eigen kracht 23kg is afgevallen, zegt al genoeg over haar karakter. Ze is gedreven, heeft een ijzeren wil en is heel doelgericht. Dat ze bij In Shape is gestart, is puur omdat ze zelf niet meer voorruit kwam. Ik luister altijd naar de wensen van de vrouw en welke manier van afvallen het beste bij haar past. Want dan voel je je happy en dan hou je een programma ook het beste vol. Jolanda was heel duidelijk in hoe ze het wilde bereiken: met gewone voeding. Slinc. heeft als uitgangspunt dat je alles binnenkrijgt: eiwitten, koolhydraten en vetten. En dat dan verdeeld over de dag om de 2 tot 2,5 uur eten. Voor Jolanda dus echt een uitkomst. En meteen een goede basis om ook haar gewicht vast te houden. Jolanda was na haar zwangerschap zelf al 23kg afgevallen en is bij ons ook nog eens 14kg afgevallen. Dat is gewoon 37kg minder Jolanda! En kijk naar haar foto: wat staat het haar prachtig! We zijn super trots op Jolanda.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief