ervaringen

Ik heb nog nooit zoveel gegeten als met Slinc.


Geplaatst op 13 november 2018 in categorie ervaringen

Jolanda van de Wetering, 33 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Na mijn 2de zwangerschap woog ik met 95kg echt op mijn zwaarst. Ik zat niet lekker in mijn vel. Als ik in de spiegel keek, kon ik alleen maar denken: dit ben ik niet. Om af te vallen, ging ik veel sporten en calorieën tellen. Ik ben op die manier 23kg afgevallen. Tot het moment dat ik al een tijd stil stond in gewicht, terwijl ik eigenlijk nog verder wilde afvallen. Een vriendin van mij raadde In Shape aan. Zij had daar zelf goed resultaat gehaald en ik zag ook dat ze stabiel bleef. Dat sprak mij erg aan, maar ook het voedingsprogramma waar ze over vertelde: geen shakes maar gewoon normaal eten. Maaltijdshakes daar geloof ik persoonlijk niet in, daar heb ik teveel jojo-effecten van gezien om me heen.

Welk dieet heb je gevolgd?

Slinc. Ik heb nog nooit zoveel gegeten als met Slinc. Ik kwam erachter dat ik voorheen een verkeerde dagindeling aanhield. Te weinig overdag en teveel in de avonden. Ook mijn verhoudingen klopte niet; ik at teveel koolhydraten in één maaltijd. Slinc. heeft me geleerd om de juiste verhoudingen en doseringen over de dag aan te houden. Minder koolhydraten (je eet ze nog wel!) en meer groente. Ook mijn gezin profiteert er ook van, want je eet ’s avonds gewoon met je gezin mee. We eten nu met z’n allen heel voedzaam. 

Hoe beviel Slinc.?

Ik had de eerste paar dagen hoofdpijn, maar dat kwam door het vrijkomen van alle afvalstoffen in mijn lichaam. Daarna kreeg ik al heel snel meer energie en mijn verbranding schoot omhoog. Dat merkte ik aan mijn resultaat, maar ik kreeg ook honger. Ik kreeg te horen dat ik zelfs meer moest gaan eten. Mijn vetverbranding was zo hoog dat mijn lichaam meer voedingsstoffen nodig had. Dus kreeg ik op advies van mijn afslankcoach bij In Shape een extra eetmoment. En dat werkte!

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Voor mij was dat heel duidelijk de Powerfit, omdat dit gericht is op heel je lichaam. Ik wilde graag alle spiergroepen trainen: de buik, billen, benen en mijn armen. Ik sportte al heel veel en ik vind sporten ook heel fijn om te doen. Maar het grote verschil met ‘gewoon sporten’ is dat je door de warmte geen last hebt van je spieren. En ik ben in de sportschool langer bezig voor hetzelfde resultaat. In de Powerfit sport ik 2x per week een halfuur.

Hoe vond je de begeleiding?

Het zijn echt stuk voor stuk leuke vrouwen! Wat ik ook heel motiverend vind, is dat ze zelf ook bewust met eten bezig zijn. Ieder op hun eigen manier. Ik vind het heel leuk om mee te krijgen hoe ze elkaar onderling advies geven. Toch fijn om te zien dat zij ook gewoon maar mens zijn. Maar ze zijn er voor je en ze zitten er bovenop. Ze corrigeren mij vaak genoeg op een oefening en houden me scherp in de gaten: ‘rug in de grond, flex je tenen, span je buik aan’. Dat werkt heel motiverend. En als ik stagneerde in het afvallen, dan kreeg ik weer tips om het op gang te krijgen.

voor en na foto Slinc

Wat is je mooiste compliment?

Ik vond het vooral heel erg leuk om een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen. Maar specifiek een compliment? Mensen gaan anders naar je kijken, dat merk ik wel. Mannen loeren en vrouwen zijn jaloers haha. Ik krijg zelfs vervelende opmerkingen als: ‘nu is het genoeg’ of ‘het tekent in je gezicht’. In plaats van dat het me raakt, kan ik wel door zo’n opmerking heen prikken en is het toch vooral ‘trots’ dat voor mij overheerst. Ik heb dit gewoon zelf gedaan en bereikt! Mijn man complimenteert mij echt elke dag, hij is ook echt zo trots op mij. En dan kunnen er zoveel mensen zijn die niet positief reageren, maar mijn man laat mij elke dag stralen.

En nu?

Ik ga door bij In Shape. Niet meer om af te vallen, zeker niet. Maar ik vind het een hele fijne stok achter de deur, omdat je toch elke week nog weegt én sport. Het is niet dat ik twijfel aan mezelf, helemaal niet zelfs. Ik ben gedisciplineerd genoeg. Maar ik vind het hier gewoon heel fijn. Het is een gemoedelijke studio en een prettige omgeving. De training in de Powerfit vind ik een hele prettige vorm van sporten. Het biedt voor mij ook een mooie afwisseling met de sportschool. Net weer even iets anders en toch met sport bezig zijn.

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio in Blixembosch

Jolanda is echt een powerhouse lady! Het feit dat ze op eigen kracht 23kg is afgevallen, zegt al genoeg over haar karakter. Ze is gedreven, heeft een ijzeren wil en is heel doelgericht. Dat ze bij In Shape is gestart, is puur omdat ze zelf niet meer voorruit kwam. Ik luister altijd naar de wensen van de vrouw en welke manier van afvallen het beste bij haar past. Want dan voel je je happy en dan hou je een programma ook het beste vol. Jolanda was heel duidelijk in hoe ze het wilde bereiken: met gewone voeding. Slinc. heeft als uitgangspunt dat je alles binnenkrijgt: eiwitten, koolhydraten en vetten. En dat dan verdeeld over de dag om de 2 tot 2,5 uur eten. Voor Jolanda dus echt een uitkomst. En meteen een goede basis om ook haar gewicht vast te houden. Jolanda was na haar zwangerschap zelf al 23kg afgevallen en is bij ons ook nog eens 14kg afgevallen. Dat is gewoon 37kg minder Jolanda! En kijk naar haar foto: wat staat het haar prachtig! We zijn super trots op Jolanda.

 



Reageer op dit bericht

Lees ook

Voor en na foto Kim

Geplaatst op 23 november 2021 in categorie ervaringen

Kim is goed op weg met -14kg

Kim Jentzema – Zaan, 40 jaar

Kim startte begin augustus dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 14 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Ik vind de duidelijkheid van Slinc. super fijn! Dat werkt voor mij heel goed. Het snelle resultaat werkt ontzettend motiverend. Ik ben sportief, dus de oefeningen in de Powerfit vind ik heel leuk om te doen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, dus ik hou nog even vol tot mijn einddoel.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn nu al zo super trots op jou Kim!

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voor en na foto

Geplaatst op 11 oktober 2021 in categorie ervaringen

Voor en na foto: Monique viel 18 kilo af

Monique startte in september 2020 en had in januari 2021 haar streefgewicht met het combinatie programma van voedingsprogramma Slinc., sporten in de Vacushaper en de de begeleiding van afslank- en voedingscoaches van In Shape Afslankstudio Rosmalen. Monique: “In Shape Afslankstudio sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. Ik volgde dieet na dieet, daar wilde ik vanaf. Ik ben niet alleen 18 kilo afgevallen, maar ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven.”

Monique Delfgou, 48 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Mijn kledingkeuze was op een gegeven moment alleen nog maar gebaseerd op: ‘Wat past en waar zie je mijn dikke buik en benen het minst in?’ Met als gevolg dat ik steeds vaker donkere kleding kocht. Uiteindelijk moest ik ook kijken naar een maat groter. Dat was het punt waarop ik dacht: dit wil ik niet. Ik wil alles kunnen dragen wat ik leuk vind, niet wat past bij mijn gewicht.

Daarnaast leek het me beter voor mijn gezondheid omdat ik vooral dik was rond mijn buik. En het dikkere lichaam paste totaal niet bij mij.

Hoe kwam je bij In Shape Afslankstudio terecht?

Ik heb aanleg om dik te worden en ben altijd al bezig met gezond eten en voldoende bewegen. Diverse keren heb ik een dieet gevolgd. Zeker ook met succes, maar na het dieet kwam ik toch weer aan omdat ik niet wist hoe ik gezond moest eten.

In Shape Afslankstudio kwam ik op Facebook tegen. Ik heb de website bekeken en het sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. En dat zonder het idee te hebben altijd op dieet te zijn. Het leek me ook eens goed om niet op eigen houtje zomaar een dieet te proberen maar deze keer juist met goede begeleiding. Dat vond ik bij In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Afvallen voor en na foto

Voor foto – Monique in juni 2020

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd omdat ik geen dieet wilde met maaltijdvervangers maar met normaal eten. Zodat het makkelijk is om vol te houden en je het door kunt voeren in je dagelijkse leven, ook nadat je klaar bent met afvallen. Dus leren om op de juiste manier te eten.

Hoe beviel Slinc.?

Heel erg goed. Totaal geen hongergevoel, duidelijke uitleg, vrij makkelijke en heerlijke recepten en alles in de supermarkt te koop. En geen calorieën tellen met Slinc. Dat geeft een gevoel van rust.

Waarom heb je voor de Vacushaper gekozen?

Omdat mijn probleemzones buik en billen/bovenbenen zijn en de Vacushaper ervoor zorgt dat je precies op die plaatsen afvalt. En dat is ook precies wat het gedaan heeft; ik viel echt op mijn probleemzones af.

Het is 2 keer een half uurtje per week. Omdat het maar zo kort is, kostte het mij geen enkele moeite om ’s avonds 2 x in de week te gaan sporten bij In Shape. Daarbij komt nog dat er een gezellige ontspannen sfeer hangt in de afslankstudio.

Hoe vond je de begeleiding?

Heel erg goed. Ik begon in september 2020. In januari 2021 had ik mijn streefgewicht bereikt (18 kg afgevallen) en ging ik over naar fase 2. Helaas moest In Shape in december dicht vanwege corona. Dus toen kon ik niet sporten.

Door heel veel mailcontact met afslankcoach Marijke ben ik aan fase 2 begonnen en heb ik veel tips maar ook ondersteuning gehad. Dat heeft me er echt doorheen gesleept. Ik had echt wel hulp nodig bij het afbouwen van de voedingssupplementen en daardoor voldoende maar ook gezond eten. En het durven eten. Ook de tips voor als je niet thuis bent (op vakantie of onderweg voor werk) waren zeer waardevol.

Wat is je mooiste compliment?

Toen ik een nieuwe bikini ging kopen en de verkoopster zei: ik had deze nog bij niemand aan gezien maar jij zo zou ons model kunnen zijn!

Voor en na foto's afvallen

Na foto – Monique in augustus 2021

En nu verder?

Ik heb het hele traject gevolgd van Fase 1, 2 en 3 van Slinc. omdat ik af wil van ‘dieet na dieet volgen’. Mijn doelstelling was vooral om op mijn streefgewicht te blijven. Ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven. Door de juiste producten te eten en wat ongezonder eten in de hand te houden. Het is zeker niet makkelijk om op gewicht te blijven (afvallen is makkelijker) maar door alles wat ik geleerd heb bij In Shape lukt het mij!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Vrouwen weer lekker in hun vel laten zitten door middel van voeding, beweging en onder persoonlijk begeleiding, dat is waarom ik In Shape Rosmalen ben begonnen en ik ben echt super blij dat wij als team Monique daarbij hebben mogen helpen.

De voor en na foto en het verhaal van Monique geeft aan wat haar doel was en is. Ze heeft het Slinc. dieet volgens het boekje gevolgd en zag er ook echt de lol van in om creatief met haar eetmomenten om te gaan. Het afvallen ging dan ook voorspoedig en uitgerekend het moment dat ze haar streefgewicht bereikt had, lekker in haar vel zat en dit heel graag wilde behouden, moest de studio in verband met Corona dicht.

Omdat wij het belangrijk vinden om in contact te blijven met onze klanten, ook tijdens de lockdown, hebben wij regelmatig gemaild en gebeld met Monique. Fase 2 en 3 heeft ze zonder de Vacushaper doorlopen, maar is wel zelf in beweging gebleven.

Voor en na foto

Voor en na foto – Monique juni 2020 / augustus 2021

Begeleiding tijdens Fase 2 en 3 van Slinc.

Monique mailde regelmatig haar weekschema’s door met wat ze door de dag heen at en dat in combinatie van tussentijds wegen, konden we monitoren hoe het ging. Ging dat allemaal in 1x goed? Nee, en daar is fase 2 ideaal voor. Proberen, bijsturen, adviezen geven en aan het einde van de rit weten waar je grenzen liggen. Weten welke keuzes je het beste voor jezelf kunt maken om zo langdurig op gewicht te blijven.

Monique is een jaar bij ons geweest en heeft binnenkort haar laatste les. Monique is nu ruim een half jaar op gewicht. Ze heeft tijdens haar vakantie genoten en zich daarna weer weten te herpakken. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Monique dit vol gaat houden. Ze gaat nu zelf lekker verder met sporten en haar gezonde levensstijl met echt wel de nodige geniet momentjes 🙂

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief