ervaringen

Ik viel 21kg af met Slinc. nog voor mijn 50ste: het kan écht!


Geplaatst op 10 september 2019 in categorie ervaringen

Lisette Andrieu, 50 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Het is voor mij alweer 3 jaar geleden dat ik de stap maakte naar In Shape in Meerhoven. Virginia was toen nog maar net geopend toen ik me in maart bij haar aanmeldde. Ik woog toen 81kg en dat is bij een lengte van 1,60 echt te veel. Ik was op een punt dat niks aan kleding meer leuk stond. Een nieuwe broek kopen was voor mij echt iets waar ik enorm tegenop zag. Ik heb in het verleden vaker gelijnd, dus ik ken het gevoel van slanker zijn. Hoe fijn ik me dan voel. Ik dacht: wat heb ik te verliezen? Dus ik maakte een afspraak voor een gratis intake.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd. Dat ik met Slinc. normaal kon blijven eten, sprak me meteen aan. Dus voor mij was die keuze heel makkelijk. En dat is me heel erg bevallen. Normaal eten, geen honger en regelmaat over de dag. Slinc. geeft ook heel duidelijk aan wat je wel en niet mag eten. Heel makkelijk. Ik heb die kaders ook echt nodig, dat werkt heel goed voor mij.

Hoe beviel Slinc.?

Ondanks dat ik het programma zelf heel fijn vond om te volgen, viel ik wel langzamer af dan gemiddeld. In plaats van 1kg per week, ging het bij met gemiddeld een halve kilo per week. Ieder ander zou daar misschien van balen en het opgeven. Maar als ik ergens voor ga, bijt ik me erin vast. Er was wel een dalende lijn, misschien wat langzamer, maar ik viel wel af. Het was blijkbaar iets dat op dat moment voor mijn lichaam het maximale was. Ik heb dat geaccepteerd, het is zo. Ik heb als boost tussendoor wel 2 x Clean 9 van Forever gedaan. Maar ook al duurde het langer, ik zag wel resultaat en dat werkt heel motiverend.

Hoe vond je de begeleiding?

De begeleiding was voor mij echt een noodzaak, een stok achter de deur. Elke week wegen en het weegresultaat doorspreken. En zo fijn dat Virginia uit ervaring praat, iemand die echt snapt wat je doormaakt. Ze kan daardoor heel goed meedenken en sturen. En ze praat ook heel open over haar eigen ups-and-downs. We hebben na de feestdagen ook zo gelachen haha wat we allemaal wel niet naar binnen hadden gestouwd. Het is heel fijn dat er zoveel herkenning is. Maar ook dat de weegschaal bij Virginia zoveel meer informatie geeft dan alleen maar een gewicht. Kon ik soms teleurgesteld zijn met een thuisweging kon Virginia me heel duidelijk aangeven dat ik op dat moment vocht vasthield bijvoorbeeld. Geeft je dan toch even een ander gevoel bij hetzelfde gewicht.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb de Powerfit gedaan, de warmtecabine. Ik vind het een heerlijke manier van sport en door de warmte heb je helemaal geen spierpijn. Heerlijk die warmte nu ook met dit koude weer. En ik ben nu 50 jaar en 21kg afgevallen, maar ik ben gewoon strak! Mijn lichaam is na al die kilo’s echt strak gebleven. Maar het is niet alleen sporten; ik vind het een beleving om elke vrijdag naar In Shape te gaan. Ik zie dan altijd dezelfde vrouwen en ik moet ook toegeven: het is soms wel een kakelbende bij elkaar haha. Nee hoor, het is gezellig, maar het is ook heel fijn dat er zoveel herkenbaarheid is bij andere vrouwen. We struggelen allemaal met hetzelfde en dat is heel fijn om dat te kunnen delen met elkaar.

En hoe ging het na die 21kg?

Nadat ik 21kg was afgevallen, heb ik Fase 1 Afslanken van Slinc. vervolgd met Fase 2 Stabiliseren en Fase 3 Balans. Ik ben in de afgelopen 2 jaar dus vooral bezig geweest met het stabiliseren van mijn behaalde gewicht. En dat ging niet altijd van een leien dakje. Maar ik ben die periode heel realistisch ingegaan. Ik heb nooit de illusie gehad dat op gewicht blijven vanzelf zou gaan. Ik zie het als een leerproces met vallen en opstaan. Zo ben ik in augustus toch weer even gaan Slinc.en Ik was langzaamaan weer 7kg aangekomen. Maar weet je, ik zie dat niet als falen, maar juist iets waar ik van kan leren. Kijk naar de feestdagen en de extra Kerstkilo’s. Ik schiet daar niet meer van in paniek, want ik heb het vertrouwen in mezelf dat ik weet hoe ik die kan corrigeren.

lisette viel 21kg af met Slinc.

En nu?

Mijn volgende streven is het loslaten van In Shape. Dat vind ik wel heel eng hoor haha. Nog wel angstiger dan op gewicht blijven. Wekelijks wegen, een stok achter de deur, een peptalk. Dat heb ik dan niet meer. Maar ik zie het voor mezelf als een laatste stap. Ik heb nu alle kennis, dus ik moet het ook zelf kunnen. En ik heb het vertrouwen, dat is het belangrijkste.

Wil je nog iets zeggen?

Ik heb dit hele proces nodig gehad om bij te dragen aan mijn vertrouwen in mezelf en om mijn lichaam goed te leren kennen. En dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu op een punt ben, dat ik niet in paniek schiet. En dat gun ik elke vrouw. Vandaar dat ik ook meewerk aan dit interview. Ik hoop dat ik er vrouwen mee kan motiveren dat het echt kan! Je hoeft niet te accepteren dat je voller bent, omdat je al bijna 50 ben. Of welke leeftijd dan ook. Je kunt zijn wie je wil zijn. Dat ervaar ik nu zelf ook en als ik nu in de spiegel kijk zie ik een zelfverzekerde mooie vrouw. Dat is toch geweldig als je dat kunt zeggen over jezelf?

Virginia van der Made, eigenaresse In Shape Afslankstudio Meerhoven

Lisette was een van mijn eerste klanten 3 jaar geleden. Ik was nog maar net geopend in januari toen zij in maart bij mij op gesprek kwam. Dus voor mij heel bijzonder dat ik al meteen iemand trof die het traject is ingegaan om te leren. Lisette had al veel ervaring in afvallen, ze had hiervoor al veel pogingen ondernomen. Ze besefte zelf ook dat ze een levensstijl van 45 jaar niet zomaar in een paar weken tijd kon omgooien. Het is niet enkel op te lossen door een dieet te volgen. Soms verloor ze zichzelf, maar pakte ze ook de draad weer op. Ups-and-downs, daar leer je van. En zij ziet herkenning in mij, maar ik herken mezelf juist ook heel erg in haar. Dus zij heeft mij persoonlijk ook heel veel gebracht. Lisette heeft nu na een Slinc. periode weer opnieuw haar gewicht bereikt van 60kg. We gaan zelfs misschien de 5 nog zien ;-)) Maar hoe dan ook.. ik ga Lisette met een gerust hart loslaten. Zij vindt het nog erg spannend, maar ze is krachtiger dan ooit en ik geloof in haar. Zij kan dit. 

10 september 2019

Deze week was het na 3,5 jaar de laatste les van Lisette bij In Shape in Meerhoven. Ze is nog steeds op gewicht en voelt zich klaar om In Shape los te laten en het zelf te doen. En daar hebben wij alle vertrouwen in!

Ervaring Slinc Lisette



Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief