ervaringen

Ik viel 34kg af met Slinc.


Geplaatst op 10 maart 2020 in categorie ervaringen

Charlotte Broekmans, 47 jaar

“Mijn zus raadde mij In Shape aan. Zij had zelf goede ervaringen bij In Shape in Blixembosch in Eindhoven. Ik woon zelf dichterbij In Shape Afslankstudio in Helmond dus nam contact op met afslank- en voedingscoach Barbara van In Shape Brandevoort.

Ik was al bekend met het concept sporten in een warmtecabine. Maar wat me erg aansprak, is de combinatie van voedingsadvies en persoonlijke begeleiding tijdens het bewegen in de warmtecabine. Ik werd heel enthousiast van Barbara en ben ook direct gestart met de Powerfit en Slinc. Ik merkte na de eerste week al  dat ik zoveel meer energie had. Voor mij was de knop om.

ervaring Slinc ik viel 34 kilo af met Slinc.

Mijn ervaring met afvallen met Slinc. is dat het me heel goed af ging. Het volgen van het programma Slinc. ging me heel goed af, ik ervaarde geen honger, zat lekker in mijn vel en barste vooral van de energie. De kilo’s vlogen er in een lekker tempo vanaf en dat werkt motiverend! En wat fijn dat ik ’s avonds niet apart voor mezelf hoefde te koken. De recepten van Slinc. zijn namelijk allemaal lekker en geschikt voor het hele gezin.

En dat minder kilo’s je ook zoveel meer zelfvertrouwen geven en bewegingsvrijheid. Ik ben gewoon 34 kilo lichter nu. Laatst moest ik snel iets regelen en ik betrapte mezelf erop dat ik over straat aan het rennen was. Toen dacht ik nog: “Moet je mij hier nou zien rennen, haha geweldig!“

Het is vooral de combinatie van voeding, beweging en begeleiding en de positieve, gezellige sfeer in de studio die enorm bij me past en voor mij dit succes heeft gebracht. Ik heb inmiddels mijn doel behaald en sport nog 2 keer in de week bij In Shape Brandevoort in Helmond, just to stay In Shape. Ik ben zo trots op mezelf dat me dit gelukt is.“

ervaring Slinc ik viel 34 kilo af met Slinc.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief