ervaringen

Mijn laatste zwangersschapskilo’s


Geplaatst op 16 oktober 2015 in categorie ervaringen

Karen Schmitz, 43 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik wilde van mijn zwangerschapskilo’s af. Ik was zelf al een heel eind gekomen door niet meer te snoepen, maar die laatste 3 tot 4kg die wilde er maar niet af. Wat ik ook probeerde. Ik heb kilometers gewandeld achter de kinderwagen, maar het hielp niet. En net die laatste kilo’s zaten ook alleen maar op mijn benen. Ik was het niet gewend die vollere benen, ik ben altijd slank geweest. Ik wilde weer terug naar mijn oude figuur. Ik had van dichtbij al een aantal positieve resultaten gezien van het programma van In Shape Afslankstudio, dus ik hoopte dat ze mij ook konden helpen.

 

Welk dieetprogramma heb je gevolgd?

Juist omdat ik een enorme zoetekauw ben, adviseerde voedingscoach Rachel Hulshof mij om Slinc. te volgen. Door dit programma zou mijn bloedsuikerspiegel meer stabiel blijven en zou ik geen trek meer in zoetigheid hebben. Ik kon het bijna niet geloven, want ik ben echt een enorme snoepkont. Zou dit echt werken?

 

Hoe beviel Slinc.?

Ja fantastisch! Het deed echt wat het beloofde. Doordat Slinc. ondersteund wordt met voedingssupplementen heb ik totaal geen honger gehad. Echt niks, nadda, noppes! Ik stond er zelf ook echt versteld van. De Slinc. Shaper neem je als aanvulling in. Dit zijn aminozuren (bouwstenen van eiwitten) en die onderdrukken je hongergevoel. En ik kan het weten, want ik heb voordat ik naar In Shape ben gegaan, het eetschema van Slinc. gevolgd zonder de supplementen. Ik weet nu van Rachel dat dat onverantwoord is, omdat je dan spiermassa verliest. Maar ik hield het ook gewoon niet vol, want ik had te veel honger. En nu met de supplementen dus helemaal niet. En ik viel hierdoor ook alleen maar af in mijn vetmassa.

 

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik stoorde me echt vooral aan mijn heupen, billen en benen. Ik ben niet heel dik, helemaal niet zelf, veel vrouwen vinden mij slank. Maar als je mijn lichaam had beoordeeld op basis van mijn benen, zou je mij een heel ander gewicht geven. Ik heb een hele smalle taille en smalle polsen. Mijn benen waren gewoon niet in verhouding met de rest. En het ging niet om heel veel kilo’s, helemaal niet. Maar krijg het er maar eens af, alleen daar op die benen!

Ik had van tevoren mezelf al goed verdiept in wat mijn mogelijkheden waren. Daaruit bleek dat de Vacushaper voor mij het beste was. En Rachel bevestigde dat ook tijdens het intake gesprek. De stimulatie van doorbloeding in het onderlichaam heeft er echt voor gezorgd dat ik vet op mijn benen, billen en heupen ben afgevallen. En mijn cellulitis is ook enorm verminderd! 

 

Hoe vond je de begeleiding?

De weegmomenten waren voor mij echt een stok achter de deur. Dus dat heeft mij enorm geholpen. Ze denken ook allemaal met je mee. Maar heel eerlijk, ik vind het er vooral ook heel gezellig haha! Ik vind dat gewoon fijn, dat ik me helemaal op me gemak voel. Die meiden van In Shape zijn allemaal zo spontaan. Het voelt voor mij net alsof ik ze al 10 jaar ken!

 

Wat is je mooiste compliment?

“Wat ben je toch slank op je benen!” Ja dat is toch het enige wat je wil horen als vrouw! Nou ja, ik dan in ieder geval haha.

En nu? Ik sta er versteld van dat ik met dit gewicht, dit aan resultaat op mijn benen heb. Als ik dit zelf had moeten doen, dan had ik in gewicht zoveel meer moeten afvallen om het resultaat op mijn benen te halen. Ik heb eigenlijk nu de benen van 3kg lichter. En dat wil ik natuurlijk wel zo houden! Maar Rachel heeft mij verzekerd dat het resultaat zo blijft als ik mijn gewicht weet vast te houden. Wat voor mij niet moeilijk is. Ik heb nooit een probleem gehad met op gewicht blijven. Maar of ik nu in de sportschool ga trainen of naar In Shape Afslankstudio ga; ik voel me hier op me gemak, mijn gewicht wordt in de gaten gehouden, ik train nog 1x per week in de Vacushaper én ik vind het hier reuze gezellig. Dan is mijn keuze snel gemaakt.

 

En nu? 

Ik sta er versteld van dat ik met dit gewicht, dit aan resultaat op mijn benen heb. Als ik dit zelf had moeten doen, dan had ik in gewicht zoveel meer moeten afvallen om het resultaat op mijn benen te halen. Ik heb eigenlijk nu de benen van 3kg lichter. En dat wil ik natuurlijk wel zo houden! Maar Rachel heeft mij verzekerd dat het resultaat zo blijft als ik mijn gewicht weet vast te houden. Wat voor mij niet moeilijk is. Ik heb nooit een probleem gehad met op gewicht blijven. Maar of ik nu in de sportschool ga trainen of naar In Shape Afslankstudio ga; ik voel me hier op me gemak, mijn gewicht wordt in de gaten gehouden, ik train nog 1x per week in de Vacushaper én ik vind het hier reuze gezellig. Dan is mijn keuze snel gemaakt.

 

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Veel vrouwen hebben een drempelvrees om bij ons binnen te stappen omdat ze al slank zijn en ‘maar een paar kilo’ kwijt willen. Maar wij hebben een heel breed publiek. Van de kleinste kilo’s afvallen tot wel 65kg ooit. Wij laten iedereen in hun waarde, zolang het maar binnen de gezondheidsnorm blijft. En ik begrijp heel goed waarom Karen haar laatste zwangerschapskilo’s kwijt wilde. Zij is het gewoon niet gewend. Zij kent zichzelf met een ander gewicht. En even heel praktisch: daar is ook haar hele garderobe op afgestemd. Dus ze kon ook nog heel veel kleding niet aan. En ze wilde juist heel plaatselijk afvallen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het zijn ‘maar 3kg’, maar voor Karen een enorm verschil op zo’n makkelijke manier en in zo’n korte tijd. En Karen, wij vinden het ook heel gezellig als jij er bent hoor haha!

 Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief