ervaringen

Mijn reumaklachten waren mijn drive


Geplaatst op 12 mei 2016 in categorie ervaringen

Carrie van Til, 57 jaar

 

Waarom wilde je afvallen?

Ik werd gewoon echt veel te dik. Ik heb reuma en door mijn overgewicht werden al mijn klachten alleen maar erger. De huisarts adviseerde mij met klem om af te vallen, voor mijn reuma, maar ook omdat mijn bloeddruk te hoog was. Ondanks zijn advies heb ik toch nog lang mijn kop in het zand gestoken. Zo wilde ik nooit op een foto. En dan is daar ineens toch een onverwachte vakantiefoto: Dat kwam echt als een reality shock binnen. Ben ik dat?!?

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik wilde absoluut geen shakes of maaltijdvervangers, dus de keuze voor Slinc. was echt voor de hand liggend. Met Slinc. kon ik gewoon blijven eten. Ik was heel sceptisch, want ik ben al heel lang in de overgang en ik had geen vertrouwen meer in diëten. In een slecht moment at ik zowat het behang van de muur! Dus ik had totaal geen vertrouwen in afvallen. Dit was ook mijn laatste poging. Ik had mezelf beloofd dat als dit niet zou lukken, dan zou ik mezelf neerleggen bij dit gewicht. Rachel gaf aan dat zelfs met de overgang Slinc. wel succes zou hebben.

Hoe beviel Slinc.?

Ik heb totaal geen honger gehad en ik mocht alles eten, behalve suiker dan. En veel eten! En dat terwijl ik in de overgang ben. Ik dacht als ik zoveel eet, kom ik toch enorm aan? Maar precies het tegenovergestelde gebeurde. Ik viel af en snel! En waar je soms enorm chagrijnig kan worden van diëten, werd ik steeds opgewekter en vrolijker! Het snelle resultaat, de vele complimentjes, het werkte motiverend en ik werd er echt zo happy van! Mijn man zei: ‘het is een hele metamorfose, van binnen en buiten!’

Welk bewegingsprogramma heb je gevolgd?

Omdat ik reuma heb, was de keuze voor de Powerfit heel duidelijk. De warmte zorgt ervoor dat ik geen spierpijn heb na het sporten. Het is dubbelop. Ik ben in beweging en verlies plaatselijk vetmassa en tegelijk heb ik baat bij de infrarood voor mijn reuma. Voorheen had ik na het sporten pijn in mijn gewrichten, alsof er schuurpapier tussen mijn gewrichten zit. Elke keer als ik beweeg, de trap op loop of fiets, voel ik die pijn. En dat heb ik echt helemaal niet meer. Door sporten in infrarood warmte, maar natuurlijk ook omdat ik veel gewicht ben verloren!

Hoe vond je de begeleiding?

Super! De meiden bij In Shape zijn echt bereid om alles voor je te doen. Ze steunen je, zijn vol complimenten en ze houden je goed in de gaten. Dat motiveert echt om het goed te doen. Soms heb je er zelf geen erg in, maar ze houden je echt bij de les. ‘Wel je buik aanspannen Carrie’ haha. Ik doe liever een oefening 5x goed dan 10x fout. Omdat ik zo goed afviel, hebben ze mij in de voeding niet veel hoeven bij te sturen of begeleiden. En toch hebben zij mij enorm gemotiveerd. Dan had ik een maandelijkse meting gehad en dan zeiden ze: ‘kom op Carrie, op naar de volgende 25 centimeter!’

Wat was je mooiste compliment?

Toen ik trouwde was ik echt heel slank. Mijn man gooide mij dan weleens voor de grap over zijn schouder en tilde mij zo naar boven. Hij zei laatst: ‘Het is dat wij geen bovenverdieping meer hebben, anders had ik je zo over mijn schouder kunnen gooien.’ Hahaha!

Rachel Hulshof, eigenaresse In Shape Afslankstudio

Carrie heeft het fantastisch gedaan, we hebben haar inderdaad heel weinig advies gegeven, omdat het gewoon niet nodig was. Ze ging als een speer! En het is natuurlijk heerlijk om af te vallen, maar om te zien wat het voor haar gezondheid heeft gedaan. Ze kan traplopen zonder schurende pijnlijke knieën en fietsen zonder pijn in haar gewrichten. Carrie had dagelijks pijn door haar reuma bij alledaagse dingen. En dan verdwijnen de kilo’s en de pijn verminderde, haar energie ging omhoog en ook haar mondhoeken haha Ze is nog nooit zo opgewekt en vrolijk geweest zei ze. Afvallen doet meer met je dan alleen maar een kledingmaat minder. Ze is een prachtige vrouw, maar nu met een lach op haar gezicht straalt ze van binnenuit. En dat vind ik nog veel mooier om te zien dan een ander getal op de weegschaal. Super gedaan Carrie!Reageer op dit bericht

Lees ook

Vicieuze cirkel doorbreken

Geplaatst op 14 november 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal

Geplaatst op 01 november 2022 in categorie ervaringen

Renate viel 10 kilo af met sporten in warmtecabine en Slinc.

Renate Brouwer, 50 jaar

Renate startte eind juni dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 10 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Zo gek…. Soms zie ik echt niet het verschil. Ben ik dit echt? Ik heb echt foto’s nodig om mijzelf het ‘bewijs’ te leveren. Met grote dank aan In Shape Afslankstudio en alle lieve dames van het team Blixembosch. Nooit gedacht dat dit mij nu nog zou lukken! Ik ben zo trots.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn super trots op jou Renate!

Afval succesverhaal

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij bieden een totaalprogramma van sport, voeding en coaching. Alles onder 1 dak. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Succesverhalen

Geplaatst op 17 oktober 2022 in categorie ervaringen

Succesverhaal: Stefanie viel 18 kilo af bij Shape Afslankstudio

Stefanie van der Ven, 37 jaar

Stefanie vertelt: ‘Afgelopen maart begonnen bij deze geweldige dames in Blixembosch… wat een super begeleiding (Slinc. icm 2x per week sporten) heb ik daar gehad. In augustus gestopt, inmiddels 18 kilo afgevallen en ik blijf goed op gewicht. Ze helpen je heel goed met het aannemen van een ander leefpatroon, wat er goed vol te houden is. Ik heb mezelf weer terug gevonden, voel me energiek en gezond, en kan weer kleding aan die jaren niet hebben gepast!

Een combinatie met sporten, de stok achter de deur en gezonder eten is dit voor iedereen een aanrader!! Thanks dames van In Shape Blixembosch!’

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Blixembosch

Ik ben zo trots op Stefanie en wat ze bereikt heeft. Ze kwam met een duidelijke statement binnen tijdens het intake gesprek. Ze vertelde mij: ‘Ik hou van vrouwelijke vormen, die wil ik ook echt behouden. Het is helemaal niet dat ik me ongelukkig voel met mijn lichaam, Ik voel me eigenlijk heel goed zelfs. Maar tegelijk weet ik ook dat dit gewicht niet gezond is. Dus ik ga niet voor dun, ik ga voor gezond.’

Afslankcoach Rachel: ‘Voor mij was het meteen duidelijk: hier zit een zelfverzekerde vrouw tegenover mij, die heel zelfbewust is. Ze wist alleen niet hoe ze die kilo’s moest aanpakken, omdat ze nog nooit echt een dieet had gevolgd.’

Succesverhalen

Stefanie viel 18 kilo af bij In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Gratis intake gesprek

Rachel licht toe: ‘Stefanie is een perfect voorbeeld waarom wij vooraf altijd een gratis intake gesprek houden. Wij vinden het namelijk belangrijk om te horen wat jouw wensen en doelstellingen zijn als klant. Bij Stefanie was dat heel duidelijk, maar dat zien we niet zo vaak. Veel dames die op gesprek komen, hebben al zoveel gedaan op het gebied van afvallen dat ze niet meer weten waar ze moeten beginnen. Door het grote aanbod op het gebied van diëten, zie je ook door de bomen het bos niet meer. Wat is nou de juiste manier om af te vallen? Soms ben je dan even helemaal de weg kwijt. Wij snappen dat maar al te goed.’

Herken jij dit?

  • Ik wil afvallen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen?
  • Ik blijf maar jojoën in gewicht
  • Welk dieet werkt wél?
  • Ik ben in de overgang en afvallen lukt niet!
  • Ik ben onzeker over mijn lichaam

Herken jij je in een van deze uitspraken of ben je geïnspireerd door het succesverhaal van Stefanie? Schroom dan niet om een afspraak te maken bij afslankcoach Rachel van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

Voedingsdeskundige Eindhoven

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio in Eindhoven

Wil jij afvallen? Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Stefanie vertelt hoe blij ze is met haar succesverhaal en met In Shape Afslankstudio. En daar zijn wij ook heel blij mee. Want wat jouw doel is, wordt ook ons doel. Dus als jij bereikt wat je voor ogen hebt, maakt dat ons ook blij… en trots.

Stefanie raadt In Shape Afslankstudio aan

Wil jij ook afvallen? Maak gerust een afspraak bij voedingsdeskundige Rachel Hulshof van In Shape Afslankstudio Blixembosch voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief