ervaringen

Wie had dat ooit gedacht: Ik word blij van gezond doen!


Geplaatst op 23 januari 2018 in categorie ervaringen

Iris Jacobson, 45 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Ik merkte aan mezelf dat ik mezelf in de weg zat. Ik trok mezelf terug, ik ging minder snel mee iets leuks doen. Ik vermeed confrontatie met mensen. En dit gedrag was me niet vreemd. Ik ben al 2x eerder veel kilo’s afgevallen. Ik herkende wat ik deed, mezelf verstoppen. Maar het definitieve omslagpunt was de avond dat ik in bed lag en ineens mijn hart oversloeg! Ik lag gewoon stil in bed en zomaar ineens kreeg ik hartkloppingen! Ik was zo geschrokken, ik ging er gewoon van hyperventileren. Toen kwam het keiharde besef: ik moet nu écht iets gaan doen. Maar niet meer alleen. Ik was al 2x eerder veel afgevallen, ik ging dit niet meer alleen doen. Ik heb echt hulp nodig om dit definitief te doorbreken. Dat was in december 2015. En alsof het zo heeft moeten, opende In Shape haar deuren in januari 2016 in Meerhoven.

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb al meer ervaring in diëten en ik weet van mezelf dat duidelijke kaders voor mij werkt. Een dieet dat teveel ruimte geeft voor vrije invulling, daar maak ik misbruik van. Dat weet ik gewoon van mezelf. Daarnaast is het met mijn drukke kantoorbaan met veel meetings heel lastig om elke 2,5 uur iets te eten. Dus voor mij was de maaltijdvervangers van Proslank een makkelijke keuze. Het is duidelijk, afgebakend met duidelijke grenzen en de maaltijden zijn makkelijk en snel. En tegelijk, kon ik tijdens een weekenduitje en tijdens de wintersport mijn programma op advies van mijn afslankcoach Virginia even onderbreken. Zo fijn! Geen pakjes en zakjes mee op vakantie, maar gewoon mee eten. Uiteraard wel volgens het voedingsadvies van Virginia, maar er ging een wereld voor me open. Ik mocht heel veel eten. Doodeng natuurlijk ook. Maar ze verzekerde mij dat ik op deze manier op gewicht zou blijven. Ik vertrouwde op haar vakkundigheid en helaas moest ik haar teleurstellen: ik was niet op gewicht gebleven, ik was zelfs afgevallen!!! Hahahaha.

Hoe beviel Proslank?

Je leert heel snel creatief omgaan met groente. Met zwarte bonen en de Proslank spaghetti toverde ik een heerlijke chili con carne op tafel. Heerlijk met een frisse salade. Maar ook standaard groente pakketten uit de winkel daar maakte ik met de Proslank gehaktschotel een ware wokschotel van. En ik kreeg er lol in. De variaties zijn eindeloos. Maar ik vond het overdag vooral erg makkelijk te combineren met mijn werk. Er zijn ook veel producten van Proslank die geen of weinig bewerking nodig hebben. Even een reepje eten tussendoor of snel een drankje.

Welke bewegingsprogramma heb je gevolgd?

Virginia adviseerde mij de Powerfit. Ik deed niets in beweging en ik kwam echt met lood in mijn schoenen naar mijn eerste afspraak. Ik kroop in de cabine met de opmerking: ik hoop dat ik er straks nog uitkom! Ik voelde me ook gewoon beschaamd. Met mijn gewicht is het gewoon lastig bewegen zo laag bij de grond. Maar dat is echt alleen die eerste keer geweest. Virginia stelde me zo op mijn gemak en het ging snel goed met de oefeningen. Het is een flinke workout, je voelt echt wel dat je iets gedaan hebt, maar het geeft je ook enorm veel energie. Ik had heel snel resultaat. Ik voelde me zo snel zo veel beter. En mijn energie vloog omhoog! En dat zorgde ervoor dat ik echt plezier kreeg in sporten en bewegen. Er is geen pauze op mijn werk die ik nog oversla om een rondje te gaan lopen buiten. Ik ga met plezier sporten, maar ik voel ook dat ik het nodig heb. Doe ik het een keer niet, voel ik dat meteen in mijn energie. Voor het eerst in mijn leven geniét ik van bewegen. Ik ben op 1ste Kerstdag om half elf ’s avonds nog een uur gaan wandelen!! Na een hele dag binnen zitten met Kerst werd ik gewoon onrustig: ik moet echt even bewegen. Omdat ik het wilde. Omdat ik het nodig had. Omdat ik er plezier uit haal. Heerlijk!

Hoe vond je de begeleiding?

Ja als ik daarover nadenk word ik gewoon emotioneel. Ik had het echt niet zonder Virginia gekund. Dit hele traject is voor mij life changing geweest. Ze heeft mij zoveel geleerd. Voor het eerst in mijn leven zie ik eten niet als een strijd, maar is elke dag een feestje. Ik heb niet levenslang, zoals ik altijd dacht. Virginia zei: Je hoeft niet levenslang een dieet te volgen. Een dieet volg je om af te vallen. En dan ga je de rest van je leven gewoon normaal doen.” Ik ben in balans, ik eet gezond, ik denk gezond en wat vooral belangrijk is: ik geniet! Virginia heeft me laten zien hoe ik kan eten, hoe ik kan genieten van eten en toch op gewicht kan blijven. En daarnaast is Virginia een open persoonlijkheid, waardoor ik me enorm op mijn gemak voel bij haar. Het is ook gewoon heel gezellig haha. Ik ga niet 2x per week naar In Shape, ik ga naar Virginia!

Wat is je mooiste compliment?

Naast alle lieve complimentjes en aanmoedigingen en steun uit mijn omgeving, is dat toch wel de aankoop van mijn jurkje. Ik kan me niet heugen wanneer ik nog een jurk heb gedragen. Dat is zo buiten mijn comfortzone, een jurk! En tijdens een weekendje shoppen met mijn zussen en mijn moeder kwam ik de paskamer uit met een zwart jurkje aan. De tranen stonden in mijn ogen van de complimentjes. Dat had ik zelf nooit meer verwacht en nu liep ik daar gewoon die winkel uit met de aanschaf van een jurk!!

voor en na foto

En nu?

Toen ik startte heb ik mezelf voorgenomen er 2 jaar voor uit te trekken. Ik wil in totaal 50kg afvallen. Ik had 9 maanden Proslank gevolgd, ik was er even klaar mee. Ik heb mezelf een pauze van 3 maanden gegund. En die periode heeft me heel veel vertrouwen gegeven. Ik heb 3 maanden mogen ervaren hoe je het is om op gewicht te blijven. En ik weet nu dat ik het kan. En nu ik weet wat voor feest het is om gezond te eten, kan ik niet wachten tot de laatste 14kg eraf zijn!

Virginia van der Made, afslank- en voedingscoach Meerhoven

Ik kan me dat eerste moment van Iris in de Powerfit ook nog zo goed herinneren. “Virginia dit gaat toch niet!! Hoe moet ik dit doen?” En dan zie ik haar nu en het plezier in sporten spat ervan af. Het is zelfs zover gegaan dat ze elkaar met Kerst hebben uitgedaagd voor een wedstrijdje planking haha. Ik vind het heel krachtig van haar dat ze, ondanks haar onzekerheid in het begin, zo realistisch dit traject is ingestapt. Ze had voor zichzelf een periode van 2 jaar uitgetrokken. Ze heeft zich niet laten verleiden in het moment van snelheid, maar was bereid om een reis te gaan maken. En wat ben ik blij en trots dat ik als gids die reis met haar heb mogen maken. Ik heb haar reis, haar zoektocht, gevuld met kennis over het voeden van je lichaam. Ze durfde ook op mij te vertrouwen om een pauze te nemen. Daar was ze zelf heel bang voor om daaraan toe te geven. Maar achteraf is het haar grootste leermoment geweest. Als je 45 jaar op een bepaalde manier bezig bent met eten, is het ook niet raar dat je in een andere waarheid leeft. Ik ben ontzettend trots op haar. En wat ben ik blij dat ze er 2 jaar voor heeft uitgetrokken, want ik kan haar zelf ook niet missen hoor! Ik vind het veel te gezellig dat ze er is haha ;-))  Reageer op dit bericht

Lees ook

Afvallen voor en na

Geplaatst op 28 juni 2022 in categorie ervaringen

10 kilo afvallen voor en na

Marieke, 48 jaar: “Begin van dit jaar startte ik bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven met afvallen. Het intake gesprek gaf mij zo’n goed gevoel, het motiveerde me meteen. Vooral ook omdat ik durfde te gaan geloven dat het mogelijk is om op een prettige en gezonde manier nu écht af te vallen op een manier die bij mijn lichaam past.”

Waarom ik wilde afvallen

Ik was niet overdreven dik, maar mijn buik (altijd al een lastig deel van mijn lijf) was nu echt dikker dan ooit. Het zullen corona kilo’s zijn geweest, maar ook een veranderende hormoonhuishouding (ik ben 48 jaar). Bij In Shape Veldhoven wisten ze mij heel goed uit te leggen dat dit er zeker mee te maken zou hebben, maar belangrijker nog: dat er wat aan te doen was! Met de juiste voeding, bewegen en begeleiding.

Marieke viel in totaal ruim 10 kilo af onder begeleiding van In Shape Afslankstudio Meerhoven in Veldhoven met sporten in de warmtecabine en het dieetprogramma Slinc.

Sporten in warmtecabine

Toen ik vol goede moed de eerste keer ging sporten in de warmtecabine, werd ik nog enthousiaster. Blij dat ik de stap had gezet om hieraan te beginnen! De sfeer is heel prettig in deze sport studio, het half uur vliegt voorbij. Intensief sporten met goede/motiverende begeleiding, maar ook leuke gesprekken met mede sporters en coaches.

Ik ben ruim 10 kilo afgevallen op de juiste plekken, sterk (want het is aanpoten dat sporten, je voelt je spieren met de week groeien), fit, trots en blij, dat is mijn resultaat na 12 weken. De kilo’s gingen er netjes per week af, dus geen grote pieken/dalen, maar heel geleidelijk. Dat werkt motiverend, maar is vooral ook gezonder lijkt mij.

10 kilo afvallen voor en na

Ervaring met Slinc. dieet

Groot pluspunt: het Slinc. voedingsschema is zo opgesteld dat je eigenlijk geen ‘honger’ hoeft te hebben. Je kickt vooral af van je ‘verslavingen’. Ik denk dat er bij iedereen die wil afvallen er eentje (of 2) tussen zit: suikers? wijntje? fastfood? chips? enz.

Nu ik op mijn streefgewicht ben, heb ik er voor gekozen om het volgende traject ook te volgen, het voelt een beetje spannend om nu losgelaten te worden 😉 Heel fijn dat In Shape Afslankstudio Meerhoven je helpt om je weer helemaal vertrouwd te laten voelen met wat je wel/niet moet doen met je voeding. Maar ook hoe je feestjes, een vakantie of gewoon een gezellig borrelmoment weer in kan passen in je leven.

Maar ook vind ik het echt fijn om nog wekelijks hier te blijven sporten, het is gezellig en vooral effectief!

Virginia van der Made, voedingsdeskundige In Shape Afslankstudio Meerhoven

“Marieke zei tijdens de intake tegen mij dat ze het thuisfront ging voorbereiden op een chagrijnige vrouw de komende weken. Ze zag er om die reden ook best wel tegenop. Dus toen Marieke eenmaal bezig was met Slinc., vroeg ik hoe het thuis ging. ‘Och’, zei ze, ‘Ik ga dansend door het huis! Ik voel me zo energiek en vrolijk. Dit is geen dieet, maar een leefstijl. Ik vind het heerlijk, totaal geen honger en ik eet super lekker. Dit houd ik zeker weten vol.’

En dat heeft ze gedaan, met hoog resultaat elke week kwam Marieke enorm vrolijk sporten. Heerlijk om te zien, hoe je iemand zijn leefstijl met een aantal aanpassingen zo kunt beïnvloeden.”

Voedingsdeskundige Veldhoven

Voedingsdeskundige Virginia van der Made van In Shape Afslankstudio Meerhoven | Veldhoven

Jij kunt dit ook!

Ben jij geïnspireerd door Marieke en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio Meerhoven voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom. Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Rosmalen.

migraine dieet

Geplaatst op 22 maart 2022 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Wendy Verbiezen, 43 jaar

Ik was mezelf op een gegeven moment gewoon kwijt. Ik keek in de spiegel en herkende mezelf niet meer. Ik heb altijd een wat meer uitgesproken kledingkeuze gehad. Ik was een slanke puber en droeg rebelse kleding. Peticoat rokken met drukke panties, een skibroek gecombineerd met een cowbowhoed. Ik was niet bang om mezelf te uiten in mijn kleding. Totdat ik zwaarder werd zo begin 20. Ik durfde mezelf niet meer zo expressief te kleden, want dat geeft toch bekijks. Maar daardoor verloor ik ook mijn identiteit. Ik was mezelf kwijt, zo voelde het.

Daarnaast zat het overgewicht me ook letterlijk in de weg. Ik ben Formule 1 fan en ga geregeld naar races kijken. Maar een warme dag in Spa of Oostenrijk was gewoon niet te doen joh! Ik droeg 30 kilo teveel met me mee, dat was al een sport op zich.

Migraine en voeding

Ik wilde afvallen en ging minder eten

Ik bereikte een punt waarop ik dacht: nu is het klaar. Ik startte op eigen kracht met afvallen zonder hulp. Ik ging vooral minder eten en met succes, want ik viel 10 kilo af. Maar ik voelde me eigenlijk helemaal niet zo lekker. Ik had vooral veel honger en voelde me vaak slapjes. Daarnaast stagneerde het afvallen en bleef ik lange tijd op hetzelfde gewicht. Ik had geen resultaat meer op de weegschaal en tegelijk realiseerde ik me dat ik dit eetpatroon van weinig eten nooit lang vol zou houden. Al helemaal niet als ik op een gegeven moment ook wilde stabiliseren.

Waarom zocht je hulp bij In Shape Afslankstudio Blixembosch?

Het moest anders, dus maakte ik een afspraak bij voedingscoach Rachel van In Shape Blixembosch. Het eerste wat ze zei is: “Je eet veel te weinig!”  Ze legde me Slinc. uit dat vooral uit veel eetmomenten bestond met een aanvulling van voedingssupplementen. Ik zag er toch wel een beetje tegenop al dat geplan zo op een dag. Op uur en tijd eten, de supplementen op uur en tijd innemen. Ik was bang dat het allemaal wel veel was. En ja, het was even wennen de eerste dagen, maar ik had het eigenlijk al heel snel onder de knie. En daar ben ik superblij mee, want Slinc. heeft mij zoveel meer gebracht dan alleen maar gewichtsverlies.

voor en na foto's Wendy

Geen migraine meer met Slinc.

Ik heb sinds ik zwaarder ben geworden al last van enorme migraine aanvallen. Ik had zelfs spuiten met medicatie op voorraad. Zodra ik een aanval voelde aankomen, kon ik die onderdrukken door die spuit bij mezelf te injecteren. Of ik vroeg een zoveelste keer weer een recept aan bij de huisarts voor de zwaarste dosering ibuprofen.

Migraine en voeding

Nooit, nooit heb ik de link gelegd tussen voeding en mijn migraine. Ik heb daar gewoon nooit bij stil gestaan. Maar wat bleek? Na de eerste weken Slinc. had ik nog helemaal geen aanval gehad. Ik voelde me ontzettend goed, energiek en fit. En de migraine aanvallen zijn tot op de dag van vandaag uitgebleven.

Ik ben in november 2020 gestart met Slinc. en sinds die tijd heb ik geen aanval meer gehad. Ik gebruik dus ook helemaal geen medicatie meer en dat is een heerlijk gevoel. En als bonus, ging ook mijn gewicht als een speer naar beneden. En dat alles met méér eten!

migraine dieet ervaringen

Persoonlijke begeleiding van In Shape Blixembosch

Maar nu lijkt het alsof het allemaal van een leien dakje ging, maar ik had het zeker niet zonder de hulp gekund van het team van In Shape Blixembosch. Die dames hebben mij er zo doorheen gepraat, opgepept en gemotiveerd. Letterlijk een stok achter de deur.

Helemaal tijdens de lockdown. Wekelijks werd ik gebeld en dan is het niet zomaar even vragen naar het resultaat van de weegschaal, maar er was oprechte interesse in de aanpak van mijn Slinc. week. Met altijd een positieve benadering, zelfs als het een week niet goed ging. Met opbouwende kritiek krijgen ze mij gemotiveerd om de volgende week vol goede moed in te gaan. Dat doen ze echt fantastisch!

Maar ook gewoon heel gezellig hoor haha. Ze zijn persoonlijk ook zo betrokken, wat een enorm warm en welkom gevoel geeft als ik naar In Shape ga. Ik ben echt heel blij dat ik deze stap heb gemaakt en ik kan In Shape iedereen aanbevelen die hulp nodig heeft in afvallen.

Op gewicht blijven

Ik ben tijdens mijn periode bij In Shape Blixembosch 20 kilo afgevallen. Met de 10 kilo die ik zelf kwijt was geraakt, is dat in totaal 30 kilo. En nooit meer terug! Echt niet. Maar ook daar hebben de dames van In Shape mij in gesteund. Ik was er eigenlijk klaar mee en wilde op eigen kracht op gewicht blijven, maar ze hadden mij aangespoord om een onderhoudsabonnement te volgen. Dan blijf je nog een halfjaar 1x per week onder begeleiding en sporten in de Vacushaper om het omvangverlies in centimeters te behouden.

migraine dieet

Ik ben nu toch wel heel erg blij dat ik dat gedaan heb. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn obsessie voor de weegschaal los heb kunnen laten en meer durf te vertrouwen op mijn lichaam. Ik kijk niet meer dagelijks naar wat de weegschaal zegt, maar ik luister naar wat mijn lichaam nodig heeft. En dat vertrouwen is goud waard. Ik heb geleerd hoe ik gezond én lekker kan eten. Dat zorgt ervoor dat ik het nu aandurf om In Shape los te laten en dit zelf te gaan doen.

Rachel Hulshof, voedingsdeskundige van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Wendy is een fantastisch voorbeeld van de invloed van gezonde voeding op het gestel. Heb jij last van migraine, hoofdpijn, huiduitslag, hoge bloeddruk of cholesterol, onrustige darmen, gasvorming, zure oprispingen, slecht slapen, broze nagels of veel haaruitval? Heel veel gezondheidsklachten zijn puur een uitwerking van ongezond eten en/of te weinig voeden van het lichaam met voedingsstoffen. Met Slinc. laat je alle onzuiverheden weg en ga je het lichaam voeden met koolhydraten, vetten en eiwitten. Alles wat het lichaam nodig heeft. En daardoor gaat het lichaam ook optimaal functioneren. Dus veel lichamelijke klachten zien wij vaak verminderen of zelfs weggaan. Zoals bij Wendy en haar jarenlange migraine aanvallen.

Afvallen voor gezondheid

Vanaf het begin dat Wendy gestart was, lag haar focus vooral op haar gezondheid. Ze bleef maar roepen: ‘Wat voel ik me goeddddd!!’ Haar energie schoot omhoog, ze voelde zich fit en lekker, zonder dat ze honger had. Die gezondheidsbevordering is de drive geweest van Wendy. En uiteraard ook de kilo’s. Maar het werd al heel snel duidelijk na jaar in jaar uit zich zo slecht te hebben gevoeld, dat zij dit niet meer los ging laten.

We hebben Wendy inderdaad aangespoord om nog een halfjaar bij ons te blijven. Wij schatten per persoon altijd in of iemand die periode nog nodig heeft om het mentaal aan te kunnen. Wendy was nog te krampachtig bezig met gewicht op de weegschaal in plaats van de flow van genieten van gezond eten. Dat hebben we in dat halfjaar kunnen ombuigen en met succes.

We zijn ontzettend trots op haar, maar vinden het ook heel jammer dat we de gezelligheid van Wendy moeten missen bij In Shape op de maandagochtend!

Dikke kus en knuffel van de meiden van In Shape Afslankstudio Blixembosch

Voedingsdeskundige Eindhoven

Voedingsdeskundige Rachel Hulshof, In Shape Afslankstudio Blixembosch

Herken jij jezelf? Heb jij ook last van gezondheidsklachten? Er zijn veel klachten die je door voeding kunt verbeteren of zelfs helemaal kunt laten verdwijnen. Of misschien zit het overgewicht jou gewoon in de weg. Ben jij geïnspireerd door Wendy en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Ervaring dieet

Geplaatst op 01 februari 2022 in categorie ervaringen

Ik ben 24 kilo afgevallen

Tamara Stevens, 38 jaar

Tamara is moeder van 2 kids en -24 kilo afgevallen… and still counting. Onder begeleiding van In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond bereikte ze dit resultaat met het bewegingsprogramma in de warmtecabine in combinatie met het voedingsprogramma Slinc.

Waarom wilde je afvallen?

Ik was de overtollige kilo’s echt meer dan beu en kon geen kleding meer aan die ik leuk vond. Ik wilde ook graag afvallen omdat mijn moeder ook zwaar overgewicht had en veel te jong is overleden. Dat voorbeeld wilde ik niet opvolgen.

Ik liep regelmatig langs In Shape Afslankstudio in Brandevoort en uiteindelijk heb ik de stap genomen om ook echt binnen te lopen.

Voor en na Tamara

Hoe is je ervaring met In Shape Afslankstudio?

Als eerst wil ik zeggen dat de dames van In Shape echte lieverds zijn, altijd in voor een praatje met een lach en een traan. En ze weten je in elke situatie op te peppen, ook als een weegmoment even iets minder is. De begeleiding is echt top. Ik kan in de studio mijn vragen stellen, maar ik kan ook altijd bellen of appen als er iets is of als ik advies nodig heb.

Voedingsprogramma Slinc.

Het voedingsprogramma Slinc. bevalt me daarnaast super. Ik heb niet het idee dat ik aan het lijnen ben en af en toe denk ik…alweer eten? Je mag zoveel eten, en ook nog eens lekker eten. In het verleden heb ik al al zoveel diëten geprobeerd, maar ik val altijd weer terug. Met Slinc. eet je gewoon normaal. Je leert anders te eten waardoor ik er nu totaal anders in sta dan tijdens al die andere diëten.

Wat ik ook erg fijn vind is dat mijn gezin en ik gewoon samen eten;  ik hoef niet voor mij iets anders te maken. Wel zo handig. Iedereen eet hier met liefde en plezier de recepten van Slinc. mee.

24 kilo afgevallen

Wil je afvallen? Ik raad iedereen In Shape Afslankstudio aan

Ik wil In Shape graag bedanken. Ik voel me altijd op m’n gemak bij jullie, en jullie hebben me echt geholpen om de juiste stappen te maken. Ik ben jullie zo dankbaar. Tegen iedereen die worstelt met haar gewicht, en twijfelt om naar In Shape gaan zou ik willen zeggen, DOEN!! Niet twijfelen maar gaan en je zult zien dat dit écht werkt.

Ik gaan nog even door met Slinc., ik heb mijn streefgewicht nog niet helemaal gehaald, maar dat gaat me zeker lukken door de steun van In Shape Afslankstudio Brandevoort. Ik heb er alle vertrouwen in.

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Lieve Tamara,

Wat super dat het zo goed met je gaat. We hebben je tijdens de lockdown moeten missen in onze studio, maar op eigen houtje zette je succesvol door. Je hebt helemaal de drive gevonden en bent lekker aan het wandelen. Zo fijn dat we zo goed op weg hebben kunnen helpen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat je die vibe weet vast te houden. En zo nu en dan laat je even weten hoe het met je gaat, daar worden wij erg blij van. Top gedaan Tamara, we zijn supertrots op jou!

Ben jij geïnspireerd door Tamara en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Helmond

Meld je aan voor onze nieuwsbrief