ervaringen

Amanda vond het tijd voor een feestje: -30kg


Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.



Reageer op dit bericht

Lees ook

Voor en na foto Kim

Geplaatst op 23 november 2021 in categorie ervaringen

Kim is goed op weg met -14kg

Kim Jentzema – Zaan, 40 jaar

Kim startte begin augustus dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 14 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Ik vind de duidelijkheid van Slinc. super fijn! Dat werkt voor mij heel goed. Het snelle resultaat werkt ontzettend motiverend. Ik ben sportief, dus de oefeningen in de Powerfit vind ik heel leuk om te doen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, dus ik hou nog even vol tot mijn einddoel.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn nu al zo super trots op jou Kim!

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voor en na foto

Geplaatst op 11 oktober 2021 in categorie ervaringen

Voor en na foto: Monique viel 18 kilo af

Monique startte in september 2020 en had in januari 2021 haar streefgewicht met het combinatie programma van voedingsprogramma Slinc., sporten in de Vacushaper en de de begeleiding van afslank- en voedingscoaches van In Shape Afslankstudio Rosmalen. Monique: “In Shape Afslankstudio sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. Ik volgde dieet na dieet, daar wilde ik vanaf. Ik ben niet alleen 18 kilo afgevallen, maar ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven.”

Monique Delfgou, 48 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Mijn kledingkeuze was op een gegeven moment alleen nog maar gebaseerd op: ‘Wat past en waar zie je mijn dikke buik en benen het minst in?’ Met als gevolg dat ik steeds vaker donkere kleding kocht. Uiteindelijk moest ik ook kijken naar een maat groter. Dat was het punt waarop ik dacht: dit wil ik niet. Ik wil alles kunnen dragen wat ik leuk vind, niet wat past bij mijn gewicht.

Daarnaast leek het me beter voor mijn gezondheid omdat ik vooral dik was rond mijn buik. En het dikkere lichaam paste totaal niet bij mij.

Hoe kwam je bij In Shape Afslankstudio terecht?

Ik heb aanleg om dik te worden en ben altijd al bezig met gezond eten en voldoende bewegen. Diverse keren heb ik een dieet gevolgd. Zeker ook met succes, maar na het dieet kwam ik toch weer aan omdat ik niet wist hoe ik gezond moest eten.

In Shape Afslankstudio kwam ik op Facebook tegen. Ik heb de website bekeken en het sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. En dat zonder het idee te hebben altijd op dieet te zijn. Het leek me ook eens goed om niet op eigen houtje zomaar een dieet te proberen maar deze keer juist met goede begeleiding. Dat vond ik bij In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Afvallen voor en na foto

Voor foto – Monique in juni 2020

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd omdat ik geen dieet wilde met maaltijdvervangers maar met normaal eten. Zodat het makkelijk is om vol te houden en je het door kunt voeren in je dagelijkse leven, ook nadat je klaar bent met afvallen. Dus leren om op de juiste manier te eten.

Hoe beviel Slinc.?

Heel erg goed. Totaal geen hongergevoel, duidelijke uitleg, vrij makkelijke en heerlijke recepten en alles in de supermarkt te koop. En geen calorieën tellen met Slinc. Dat geeft een gevoel van rust.

Waarom heb je voor de Vacushaper gekozen?

Omdat mijn probleemzones buik en billen/bovenbenen zijn en de Vacushaper ervoor zorgt dat je precies op die plaatsen afvalt. En dat is ook precies wat het gedaan heeft; ik viel echt op mijn probleemzones af.

Het is 2 keer een half uurtje per week. Omdat het maar zo kort is, kostte het mij geen enkele moeite om ’s avonds 2 x in de week te gaan sporten bij In Shape. Daarbij komt nog dat er een gezellige ontspannen sfeer hangt in de afslankstudio.

Hoe vond je de begeleiding?

Heel erg goed. Ik begon in september 2020. In januari 2021 had ik mijn streefgewicht bereikt (18 kg afgevallen) en ging ik over naar fase 2. Helaas moest In Shape in december dicht vanwege corona. Dus toen kon ik niet sporten.

Door heel veel mailcontact met afslankcoach Marijke ben ik aan fase 2 begonnen en heb ik veel tips maar ook ondersteuning gehad. Dat heeft me er echt doorheen gesleept. Ik had echt wel hulp nodig bij het afbouwen van de voedingssupplementen en daardoor voldoende maar ook gezond eten. En het durven eten. Ook de tips voor als je niet thuis bent (op vakantie of onderweg voor werk) waren zeer waardevol.

Wat is je mooiste compliment?

Toen ik een nieuwe bikini ging kopen en de verkoopster zei: ik had deze nog bij niemand aan gezien maar jij zo zou ons model kunnen zijn!

Voor en na foto's afvallen

Na foto – Monique in augustus 2021

En nu verder?

Ik heb het hele traject gevolgd van Fase 1, 2 en 3 van Slinc. omdat ik af wil van ‘dieet na dieet volgen’. Mijn doelstelling was vooral om op mijn streefgewicht te blijven. Ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven. Door de juiste producten te eten en wat ongezonder eten in de hand te houden. Het is zeker niet makkelijk om op gewicht te blijven (afvallen is makkelijker) maar door alles wat ik geleerd heb bij In Shape lukt het mij!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Vrouwen weer lekker in hun vel laten zitten door middel van voeding, beweging en onder persoonlijk begeleiding, dat is waarom ik In Shape Rosmalen ben begonnen en ik ben echt super blij dat wij als team Monique daarbij hebben mogen helpen.

De voor en na foto en het verhaal van Monique geeft aan wat haar doel was en is. Ze heeft het Slinc. dieet volgens het boekje gevolgd en zag er ook echt de lol van in om creatief met haar eetmomenten om te gaan. Het afvallen ging dan ook voorspoedig en uitgerekend het moment dat ze haar streefgewicht bereikt had, lekker in haar vel zat en dit heel graag wilde behouden, moest de studio in verband met Corona dicht.

Omdat wij het belangrijk vinden om in contact te blijven met onze klanten, ook tijdens de lockdown, hebben wij regelmatig gemaild en gebeld met Monique. Fase 2 en 3 heeft ze zonder de Vacushaper doorlopen, maar is wel zelf in beweging gebleven.

Voor en na foto

Voor en na foto – Monique juni 2020 / augustus 2021

Begeleiding tijdens Fase 2 en 3 van Slinc.

Monique mailde regelmatig haar weekschema’s door met wat ze door de dag heen at en dat in combinatie van tussentijds wegen, konden we monitoren hoe het ging. Ging dat allemaal in 1x goed? Nee, en daar is fase 2 ideaal voor. Proberen, bijsturen, adviezen geven en aan het einde van de rit weten waar je grenzen liggen. Weten welke keuzes je het beste voor jezelf kunt maken om zo langdurig op gewicht te blijven.

Monique is een jaar bij ons geweest en heeft binnenkort haar laatste les. Monique is nu ruim een half jaar op gewicht. Ze heeft tijdens haar vakantie genoten en zich daarna weer weten te herpakken. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Monique dit vol gaat houden. Ze gaat nu zelf lekker verder met sporten en haar gezonde levensstijl met echt wel de nodige geniet momentjes 🙂

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief