ervaringen

Chrissie viel -19 kilo af met Slinc.


Geplaatst op 23 juni 2020 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Chrissie Slegers, 39 jaar: ‘Afgelopen 1 januari,  op nieuwjaarsdag, stond ik op de weegschaal. De weegschaal gaf bijna 90 kilo aan. Op dat moment dacht ik ‘dit kan echt niet meer!’. Ik heb toen tegen mezelf gezegd dat er voor de zomervakantie 15 kilo af zou zijn. Ik voelde me al jaren niet lekker in mijn vel zitten. Was vaak aan het einde van de middag al moe. Totaal geen puf meer. Laat staan om in de avond nog iets leuks te doen of te gaan werken.  Ik moest mezelf er echt overheen zetten om dan nog de deur uit te gaan. Ook had ik vaak last van mijn rug en buikpijn. Voelde me regelmatig ‘opgeblazen’.  Kortom, er moest iets gaan veranderen.

Hoe kwam je bij ons terecht?

Ik hoorde van iemand dat er met ingang van het nieuwe jaar,  2020, een nieuwe afslankstudio zou komen te zitten in het centrum van Rosmalen. Deze manier van sporten in een warmtecabine heb ik in de afgelopen jaren al meerdere malen gedaan dus was bekend bij mij. De vorige 2 keer ben ik 8 kilo afgevallen dus ik wist al dat deze combinatie van beweging en voeding resultaat zou geven. Nu er een afslankstudio in mijn eigen woonplaats Rosmalen zou komen was voor mij doorslaggevend om weer te gaan sporten.

 

Ervaring Slinc. afvallen

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik had geen zin in repen, shakes of maaltijdvervangers en wilde per se voor mijn gezin koken en hetzelfde eten als zij dus ik heb gekozen voor Slinc.

Hoe beviel Slinc?

Slinc. beviel mij erg goed. In het begin moest ik even wennen aan het op tijd innemen van de voedingssupplementen voordat ik aan een maaltijd begon. Dat ik telkens de tijd in de gaten moest houden. Maar daardoor heb ik dan wel weer geleerd om regelmatig te eten; dat wil zeggen om de 2 à 2,5 uur. Gemiddeld viel ik elke week 1 kilo af dus dat werkt erg motiverend.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb gekozen voor het Powerfit programma in combinatie met Slinc. Daarbij lig je 2 x in de week in een (infrarood)warmte cabine en volg je een persoonlijk sportprogramma van een half uur per keer. Het programma wordt afgestemd op jouw wensen, de plekken waar je wilt afvallen. In zo’n warmtecabine is het 37 graden. Dat klinkt heel warm maar dat valt wel mee. Je hoofd ligt altijd buiten de cabine. Ik vond het heerlijk die warmte (vooral in de koude wintermaanden) en wilde het liefste helemaal in die cabine kruipen. De infraroodlamp heeft er bij mij ook zeker voor gezorgd dat ik nauwelijks spierpijn had na het sporten.

Hoe vond je de begeleiding?

Marijke is super gedreven en gemotiveerd. Heeft altijd goede zin! Ze geeft goede adviezen en regelmatig complimentjes. Wat ik ook erg fijn vond is dat ze heel eerlijk is. Zo adviseerde ze mij tijdens het intakegesprek om te proberen af te vallen naar de 70 kilo. Terwijl ik zelf 75 kilo in gedachten had en dat al knap zou vinden. Maar Marijke zei meteen: ‘Met jouw lengte van 1.74 m en jouw leeftijd is het beter om 70 kilo te wegen. Zo zit je op een gezond BMI. Ik weet zeker dat jij dat kan!’ Omdat ik vanaf het begin die knop helemaal had omgezet en goed begeleid werd, is het me toch gelukt om af te vallen naar 70 kilo. Ik heb nu geen overgewicht meer; ik ben er heel blij mee! 

Ervaring afvallen Slinc.

Wat is je mooiste compliment?

Al vrij snel kreeg ik van verschillende mensen uit mijn omgeving complimenten. Maar het mooiste compliment kreeg ik van mijn man en kinderen.  Toen ik een tijdje geleden een paar nieuwe kledingstukken voor aankomende zomer had aangeschaft, ik paste niks meer van voorgaande jaren, en deze thuis showde zeiden ze ‘ wauw, wat zie jij er stralend uit!’ en ‘ ik heb echt een sexy moeder’.  

En nu?

Ik voel me super happy, zit lekker in mijn vel. En het belangrijkste is dat ik veel meer energie heb. Ik gebruik mijn fiets nu steeds vaker waar ik voorheen elke keer de auto pakte. Zelfs wandelen doe ik nu met veel plezier. Minimaal 2x keer in de week loop ik 5 of 10 kilometer. Ik heb een grote pilatesmat, enkelgewichten en halters aangeschaft. Nu sport ik thuis. Ik ga de studio wel missen hoor! Het was een plek waar ik 2 x in de week graag naartoe ging om aan mezelf te werken. Even me-time.   Doordat ik nu veel meer beweeg heb ik ook veel minder last van buikpijn en/of rugpijn.

Mijn eet- en drinkpatroon is compleet veranderd. Voorheen at ik 3x per dag omdat ik simpelweg geen tijd had voor tussendoortjes. Met als gevolg dat ik bij de lunch maar vooral in de avond heel veel at. Nu eet ik om de 2 à 2,5 uur. Doordat ik regelmatig eet heb ik geen vreetbuien meer. Ook dronk ik vroeger veel te weinig. Sinds ik bij In Shape Afslankstudio ben begonnen, drink ik met gemak 2 liter water per dag.

Niet alleen ik, maar mijn hele gezin is nu veel gezonder gaan leven. Door kleine simpele dingen zoals bijvoorbeeld geen sausjes meer overal bij, alleen nog light frisdranken te drinken in het weekend en niet meer elke dag, veel water te drinken en minder vlees te eten. De voedingsadviezen die ik bij In Shape heb opgedaan zijn inmiddels in het hele gezin doorgedrongen. Zo is het woord ‘balansen’ helemaal ingeburgerd bij ons thuis.

De zomervakantie staat voor de deur. Mocht het allemaal doorgaan, gaan we lekker met ons gezin op vakantie naar Tenerife. Dat wordt een leuke uitdaging aangezien we all inclusive op een resort verblijven. Maar eerlijk gezegd ben ik er niet bang voor. Dankzij de vele voedingsadviezen die ik van afslankcoach Marijke heb gekregen weet ik precies waar ik op moet letten. Ik heb de afgelopen 6 maanden zo enorm hard gewerkt om van die overtollige kilo’s af te komen dat ik zeker weet dat aan het einde van de vakantie de weegschaal nog hetzelfde gewicht aangeeft!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Chrissie is binnengekomen als een van mijn eerste klanten. Ze was vooral zoekende naar ritme, maar had een duidelijk doel voor ogen. Ze was al bekend met de bewegen in de warmtecabine, maar het was de combinatie met Slinc. waardoor ze zo enthousiast raakte. Ze raakte zelfs zo gemotiveerd dat ze tijdens de Corona periode voor thuis attributen had aangeschaft, zodat ze haar oefeningen thuis kon doen. En daar ontdekte ze nog meer het plezier in bewegen. Ze ging thuis sporten, wandelen en fietsen en genoot er echt van. Ik zag er met de week groeien in zelfvertrouwen.

Ik ben hartstikke trots op Chrissie.  Ze is in totaal 19kg afgevallen met Slinc. Ze is zelfs onder die magische grens van 70kg geëindigd met 69,6kg. Ze is in omvang maar liefst 93 centimeter kwijt. Dat is gewoon bijna een meter minder Chrissie.

Voor mij persoonlijk is zij het levende bewijs van wat wij doen en waar wij voor staan. Vrouwen helpen naar een gezondere, fittere versie van jezelf. Maar vooral wat lekker in je vel zitten met je doet. Zo bescheiden als ze binnenkwam met zoveel zelfvertrouwen kwam ze haar laatste les in de Powerfit. Ze kwam in een bikini short binnenlopen in plaats van in haar lange sportbroek en zei: ‘Ja, want ik ga zometeen aan het zwembad liggen in mijn bikini. Ik draag altijd een bikini alleen draag ik hem nu zelfverzekerd.’ Ze straalde helemaal. Ja, dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. En daar heb ik aan bijgedragen, daar ben ik heel dankbaar voor.Reageer op dit bericht

Lees ook

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Geplaatst op 01 december 2020 in categorie ervaringen

Michelle van Buuren: “Ik ben 27 jaar en ik vond dat mijn gewicht niet bij me paste voor mijn leeftijd en lengte. In mijn jeugd ben ik eigenlijk altijd heel slank geweest. Ik voetbalde 2 tot 5 keer per week in 2 voetbalteams. Daarnaast werkte ik als bijbaan in de horeca. Altijd druk bezig dus.

Van die bijbaan heb ik mijn beroep gemaakt. Ik run samen met mijn vriend een restaurant in Rosmalen. Ik als gastvrouw en mijn vriend als chef-kok. Mijn leven staat daardoor eigenlijk altijd in teken van lekker eten en drinken. Soms eet je even snel iets makkelijks en dan weer aan het werk en aan het einde van je dienst een lekker wijntje met een hapje. Het afgelopen jaar was ik niet meer tevreden met mijn lichaam omdat ik veel kleding niet meer aankon of me niet meer lekker zat.”

Slinc. ervaring Diana Mulderij voor en na

Geplaatst op 24 november 2020 in categorie ervaringen

Diana Mulderij viel 22 kilo af met Slinc. in combinatie met de Vacushaper bij In Shape Afslankstudio in Meerhoven. “Ik ben altijd slank geweest tot mijn tweede zwangerschap. Ik dacht dat ik best gezond at en probeerde nog meer op te letten. Maar het hielp niet, ik viel niet af. Toen Virginia me tijdens de intake vertelde wat Slinc. inhield, was ik eerlijk gezegd best een beetje huiverig. Ik had echt last van ‘cravings’; ik kon goed ‘s avonds net voor het eten nog een boterham met pindakaas eten.”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief