ervaringen

Chrissie viel -19 kilo af met Slinc.


Geplaatst op 23 juni 2020 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Chrissie Slegers, 39 jaar: ‘Afgelopen 1 januari,  op nieuwjaarsdag, stond ik op de weegschaal. De weegschaal gaf bijna 90 kilo aan. Op dat moment dacht ik ‘dit kan echt niet meer!’. Ik heb toen tegen mezelf gezegd dat er voor de zomervakantie 15 kilo af zou zijn. Ik voelde me al jaren niet lekker in mijn vel zitten. Was vaak aan het einde van de middag al moe. Totaal geen puf meer. Laat staan om in de avond nog iets leuks te doen of te gaan werken.  Ik moest mezelf er echt overheen zetten om dan nog de deur uit te gaan. Ook had ik vaak last van mijn rug en buikpijn. Voelde me regelmatig ‘opgeblazen’.  Kortom, er moest iets gaan veranderen.

Hoe kwam je bij ons terecht?

Ik hoorde van iemand dat er met ingang van het nieuwe jaar,  2020, een nieuwe afslankstudio zou komen te zitten in het centrum van Rosmalen. Deze manier van sporten in een warmtecabine heb ik in de afgelopen jaren al meerdere malen gedaan dus was bekend bij mij. De vorige 2 keer ben ik 8 kilo afgevallen dus ik wist al dat deze combinatie van beweging en voeding resultaat zou geven. Nu er een afslankstudio in mijn eigen woonplaats Rosmalen zou komen was voor mij doorslaggevend om weer te gaan sporten.

 

Ervaring Slinc. afvallen

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik had geen zin in repen, shakes of maaltijdvervangers en wilde per se voor mijn gezin koken en hetzelfde eten als zij dus ik heb gekozen voor Slinc.

Hoe beviel Slinc?

Slinc. beviel mij erg goed. In het begin moest ik even wennen aan het op tijd innemen van de voedingssupplementen voordat ik aan een maaltijd begon. Dat ik telkens de tijd in de gaten moest houden. Maar daardoor heb ik dan wel weer geleerd om regelmatig te eten; dat wil zeggen om de 2 à 2,5 uur. Gemiddeld viel ik elke week 1 kilo af dus dat werkt erg motiverend.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb gekozen voor het Powerfit programma in combinatie met Slinc. Daarbij lig je 2 x in de week in een (infrarood)warmte cabine en volg je een persoonlijk sportprogramma van een half uur per keer. Het programma wordt afgestemd op jouw wensen, de plekken waar je wilt afvallen. In zo’n warmtecabine is het 37 graden. Dat klinkt heel warm maar dat valt wel mee. Je hoofd ligt altijd buiten de cabine. Ik vond het heerlijk die warmte (vooral in de koude wintermaanden) en wilde het liefste helemaal in die cabine kruipen. De infraroodlamp heeft er bij mij ook zeker voor gezorgd dat ik nauwelijks spierpijn had na het sporten.

Hoe vond je de begeleiding?

Marijke is super gedreven en gemotiveerd. Heeft altijd goede zin! Ze geeft goede adviezen en regelmatig complimentjes. Wat ik ook erg fijn vond is dat ze heel eerlijk is. Zo adviseerde ze mij tijdens het intakegesprek om te proberen af te vallen naar de 70 kilo. Terwijl ik zelf 75 kilo in gedachten had en dat al knap zou vinden. Maar Marijke zei meteen: ‘Met jouw lengte van 1.74 m en jouw leeftijd is het beter om 70 kilo te wegen. Zo zit je op een gezond BMI. Ik weet zeker dat jij dat kan!’ Omdat ik vanaf het begin die knop helemaal had omgezet en goed begeleid werd, is het me toch gelukt om af te vallen naar 70 kilo. Ik heb nu geen overgewicht meer; ik ben er heel blij mee! 

Ervaring afvallen Slinc.

Wat is je mooiste compliment?

Al vrij snel kreeg ik van verschillende mensen uit mijn omgeving complimenten. Maar het mooiste compliment kreeg ik van mijn man en kinderen.  Toen ik een tijdje geleden een paar nieuwe kledingstukken voor aankomende zomer had aangeschaft, ik paste niks meer van voorgaande jaren, en deze thuis showde zeiden ze ‘ wauw, wat zie jij er stralend uit!’ en ‘ ik heb echt een sexy moeder’.  

En nu?

Ik voel me super happy, zit lekker in mijn vel. En het belangrijkste is dat ik veel meer energie heb. Ik gebruik mijn fiets nu steeds vaker waar ik voorheen elke keer de auto pakte. Zelfs wandelen doe ik nu met veel plezier. Minimaal 2x keer in de week loop ik 5 of 10 kilometer. Ik heb een grote pilatesmat, enkelgewichten en halters aangeschaft. Nu sport ik thuis. Ik ga de studio wel missen hoor! Het was een plek waar ik 2 x in de week graag naartoe ging om aan mezelf te werken. Even me-time.   Doordat ik nu veel meer beweeg heb ik ook veel minder last van buikpijn en/of rugpijn.

Mijn eet- en drinkpatroon is compleet veranderd. Voorheen at ik 3x per dag omdat ik simpelweg geen tijd had voor tussendoortjes. Met als gevolg dat ik bij de lunch maar vooral in de avond heel veel at. Nu eet ik om de 2 à 2,5 uur. Doordat ik regelmatig eet heb ik geen vreetbuien meer. Ook dronk ik vroeger veel te weinig. Sinds ik bij In Shape Afslankstudio ben begonnen, drink ik met gemak 2 liter water per dag.

Niet alleen ik, maar mijn hele gezin is nu veel gezonder gaan leven. Door kleine simpele dingen zoals bijvoorbeeld geen sausjes meer overal bij, alleen nog light frisdranken te drinken in het weekend en niet meer elke dag, veel water te drinken en minder vlees te eten. De voedingsadviezen die ik bij In Shape heb opgedaan zijn inmiddels in het hele gezin doorgedrongen. Zo is het woord ‘balansen’ helemaal ingeburgerd bij ons thuis.

De zomervakantie staat voor de deur. Mocht het allemaal doorgaan, gaan we lekker met ons gezin op vakantie naar Tenerife. Dat wordt een leuke uitdaging aangezien we all inclusive op een resort verblijven. Maar eerlijk gezegd ben ik er niet bang voor. Dankzij de vele voedingsadviezen die ik van afslankcoach Marijke heb gekregen weet ik precies waar ik op moet letten. Ik heb de afgelopen 6 maanden zo enorm hard gewerkt om van die overtollige kilo’s af te komen dat ik zeker weet dat aan het einde van de vakantie de weegschaal nog hetzelfde gewicht aangeeft!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Chrissie is binnengekomen als een van mijn eerste klanten. Ze was vooral zoekende naar ritme, maar had een duidelijk doel voor ogen. Ze was al bekend met de bewegen in de warmtecabine, maar het was de combinatie met Slinc. waardoor ze zo enthousiast raakte. Ze raakte zelfs zo gemotiveerd dat ze tijdens de Corona periode voor thuis attributen had aangeschaft, zodat ze haar oefeningen thuis kon doen. En daar ontdekte ze nog meer het plezier in bewegen. Ze ging thuis sporten, wandelen en fietsen en genoot er echt van. Ik zag er met de week groeien in zelfvertrouwen.

Ik ben hartstikke trots op Chrissie.  Ze is in totaal 19kg afgevallen met Slinc. Ze is zelfs onder die magische grens van 70kg geëindigd met 69,6kg. Ze is in omvang maar liefst 93 centimeter kwijt. Dat is gewoon bijna een meter minder Chrissie.

Voor mij persoonlijk is zij het levende bewijs van wat wij doen en waar wij voor staan. Vrouwen helpen naar een gezondere, fittere versie van jezelf. Maar vooral wat lekker in je vel zitten met je doet. Zo bescheiden als ze binnenkwam met zoveel zelfvertrouwen kwam ze haar laatste les in de Powerfit. Ze kwam in een bikini short binnenlopen in plaats van in haar lange sportbroek en zei: ‘Ja, want ik ga zometeen aan het zwembad liggen in mijn bikini. Ik draag altijd een bikini alleen draag ik hem nu zelfverzekerd.’ Ze straalde helemaal. Ja, dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. En daar heb ik aan bijgedragen, daar ben ik heel dankbaar voor.



Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring afvallen Slinc.

Geplaatst op 29 juni 2021 in categorie ervaringen

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Een confetti knaller?

Ja, zo startte wij in de ochtend van 23 juni onze dag bij In Shape Blixembosch. Amanda is maar liefst 30 kilo afgevallen. Ja, je leest het goed, 30 kilo. En wil je de sfeer even meekrijgen? Zet dan je geluid aan van het filmpje hieronder.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Deze slanke vrouw Amanda die je hier op de video ziet, startte in november 2020 bij In Shape Afslankstudio haar afslankprogramma van een combinatie van Powerfit en Slinc. Ondanks de lockdown koos ze ervoor om door te gaan met het dieet. En niet zonder succes, want ze viel netjes elke week haar kilo’s af.

‘Zonder jullie hulp was het me niet gelukt’

Amanda: “Als ik ergens voor ga, dan ga ik er ook voor. Maar ik moet eerlijk toegeven, dat ik het niet zonder jullie wekelijkse telefonische steun had gekund. Dat heeft me er echt doorheen geholpen. Maar nu voor de laatste kilo’s, ben ik toch zeker blij dat ik ook echt weer bij jullie kan sporten, want ik merk zeker dat het dan toch harder gaat.

En vandaag dan precies die 30 kilo lichter. Wat een super prestatie Amanda voorzag vorige week al dat deze magische grens vandaag weleens zou kunnen verschijnen. Amanda: “Ik zei al: ik heb zo de neiging om iets van confetti of serpentine mee te nemen, maar dat geeft ook zo’n rotzooi voor jullie.”

Nou, wij zijn bij In Shape niet vies van een feestje. Dus wij zeggen: knallen maar Amanda ツ

Super trots op jou Amanda van Venrooij,

De meiden van In Shape Blixembosch

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen. Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Lipodeem in vacuum Vacushaper

Geplaatst op 01 juni 2021 in categorie ervaringen

Francesca Schultte, 53 jaar viel 18 kg af met Slinc. en Vacushaper 

Mijn afslanktraject bij In Shape Afslankstudio was er niet eentje volgens het boekje, ik ben namelijk genetisch belast met lipodeem op mijn benen. Dit betekende voor mij dat het er op die plek erg moeilijk van af ging en ik echt vol moest houden. Het vacuüm van de Vacushaper heeft de omvang van mijn benen echt verminderd, daar ben ik echt heel blij mee.

Waarom ben je naar In Shape Afslankstudio gekomen?

Mijn gewicht is al heel mijn leven een strijd. Ik had echt alles al geprobeerd. Het resultaat van al mijn probeersels was dat ik steeds zwaarder werd. Ik kende In Shape al van jaren eerder en wist dat het programma goed werkt. Ik besloot maar weer eens contact op te nemen, dit keer met afslankcoach Barbara van der Meer in Brandevoort.

Waarom sprak Slinc. je aan als dieet?

Een duidelijk, maar vooral ook makkelijk en smakelijk voedingsprogramma. En het geeft snel resultaat! Dat in combinatie met het sporten sprak mij erg aan.

Hoe heb je het programma ervaren?

In het begin was het voor mij moeilijk. Ik had het de laatste tijd een beetje te los gelaten dus de overstap naar Slinc. was even lastig. De eerste week was de zwaarste, mijn maag was er niet mee eens! Maar daarna ging het al snel beter en het geweldige resultaat gaf me de extra motivatie.

Wat vond je opvallend tijdens het afslanktraject?

De centimeters die ik kwijt ben door de Vacushaper, in omvang ben ik echt zo goed afgevallen. Het is daarnaast ook erg fijn dat de weegschaal niet alleen de kilo’s aangeeft, maar ook het vet en vocht. Zo kun je bijvoorbeeld in kilogram niet echt af zijn gevallen, maar als je dan ziet dat dat komt doordat je vocht vasthoudt, is het toch een geruststelling.

Ervaringen Slinc. dieet Francesca

Wat motiveerde jou?

Het wekelijks wegen werkt voor mij erg goed, echt een stok achter de deur. En de steun en praktische tips die ik van afslankcoach Barbara en haar team heb gekregen hebben mij enorm geholpen. Ik ben nu klaar met Slinc. maar blijf 2x in de week bij In Shape sporten om er voor te zorgen dat de doorbloeding in benen goed blijft. De vacuüm heeft echt een goed effect op mijn lipodeem.

Hoe vond je de begeleiding?

Erg prettig. De dames denken mee en helpen graag. Ook zijn ze flexibel en kunnen zich erg goed verplaatsen in andermans problemen en uitdagingen. Ze hebben begrip voor je situatie en weten je altijd weer gemotiveerd de deur uit te laten gaan.

Zou je In Shape Afslankstudio Brandevoort aanbevelen?

Ja zeker! Als jij mentaal zo ver bent zeg ik ‘doen’ en je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt heel gemakkelijk een gratis intake gesprek aanvragen bij afslankcoach Barbara van In Shape Afslankstudio in Helmond.

Woon je niet in de buurt van Helmond? In Shape heeft nog 4 andere studio’s in Eindhoven, Veldhoven en Rosmalen.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Afslankcoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Ik ben echt super trots op Francesca. Door de lipodeem op haar benen was het traject er niet eentje volgens het boekje. We hebben echt samen vol moeten houden. En het is ons toch maar mooi gelukt om zover te komen! Zo zie je maar, geen mens is het zelfde, en dat maakt ons werk ook zo leuk. Geen uitdaging te groot. Bedankt Francesca, dat we je mochten helpen.

Wil jij ook graag afvallen net als Francesca? Ik help je graag samen met mijn team bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vraag een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan via ons contactformulier, whats app of je kunt uiteraard ook gewoon bellen. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

In Shape Afslankstudio ervaring voor en na

Geplaatst op 04 mei 2021 in categorie ervaringen

Mijn avontuur bij In Shape Afslankstudio

Jessica Rave, 33 jaar

Vorig jaar september 2020 was ik ontzettend ongelukkig met hoe ik eruit zag. Ik had al van alles geprobeerd om slanker te worden, niks hielp. Daarbij ken je het vast wel, continue excuses verzinnen waarom je er niet uit ziet zoals je eruit wil zien. Dan was het weer, ik ben opgeblazen door de menstruatie, dan was het door het eten. Ik kon iedere keer weer een excuus verzinnen.

Ik voelde me zwak dat het mij zelf niet lukte

In oktober ben ik toch gaan googelen op ‘diëtiste in Helmond’. Al gauw kwam In Shape Afslankstudio in beeld. Nadat ik gelezen had wat zij deden, heb ik een gratis intake afspraak gemaakt. Wel per mail, want bellen vond ik te confronterend. Ik ga namelijk toch niet naar een afslankcoach?  Ik voelde me eigenlijk te zwak dat het mij zelf niet lukte.

Afijn, in oktober ging ik ‘s avonds naar het intakegesprek bij In Shape in Brandevoort. Daar heeft afslankcoach Barbara haarfijn uitgelegd wat de bedoeling is. Het sprak mij enorm aan, niet te veel uren kwijt in de sportschool en een duidelijk voedingsschema, zodat ik het niet zelf hoefde uit te vogelen. Super fijn.

De weegschaal was confronterend

Aan het einde van het gesprek moest ik alleen nog even wegen. Dit vond ik eigenlijk helemaal niet fijn, ik heb thuis bewust geen weegschaal.  Ik dacht hup, niet aanstellen ga er gewoon op staan. Toen schrok ik enorm: er stond 77 kg op de weegschaal. Ik ben huilend naar huis gegaan, om vervolgens eind december toch een nieuwe afspraak te maken om in januari te gaan starten met Slinc. Die 77kg was echt onacceptabel voor mij.

Op 4 januari 2021 was het moment daar en ben ik vol goede moed gestart. En hoe! Na 4 maanden ben ik maar liefst 15 kg afgevallen. Zo ontzettend trots op mijzelf en dat ik het volgehouden heb.

Slinc. heeft me veel geleerd

Terugkijkend op die 4 maanden was het eigenlijk een eitje. Het opvallende in Slinc. is dat je echt super gevarieerd eet en dat de avondrecepten echt heerlijk zijn. Daarbij verandert met de week je blik op eten, je wordt bewuster. Het motiverende is voor mij geweest dat ik met Slinc. gemiddeld een kilo per week afviel, gecombineerd met de positiviteit en steun van Barbara. Deze 4 maanden zijn echt voorbij gevlogen.

Voor iedereen die echt wil afvallen,  zou ik 100% In Shape Afslankstudio en Slinc. aanbevelen.

Ik denk niet eens het diëten voor mij het moeilijkste was… Maar nu mijn nieuwe lijf echt gaan accepteren en geloven dat ik echt die kilo’s kwijt ben geraakt.

Lieve Barbara ontzettend bedankt voor jouw steun!

Wil jij ook graag afvallen met onze hulp? Neem contact op met een In Shape Afslankstudio bij jou in de buurt voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief