ervaringen

Chrissie viel -19 kilo af met Slinc.


Geplaatst op 23 juni 2020 in categorie ervaringen

Waarom wilde je afvallen?

Chrissie Slegers, 39 jaar: ‘Afgelopen 1 januari,  op nieuwjaarsdag, stond ik op de weegschaal. De weegschaal gaf bijna 90 kilo aan. Op dat moment dacht ik ‘dit kan echt niet meer!’. Ik heb toen tegen mezelf gezegd dat er voor de zomervakantie 15 kilo af zou zijn. Ik voelde me al jaren niet lekker in mijn vel zitten. Was vaak aan het einde van de middag al moe. Totaal geen puf meer. Laat staan om in de avond nog iets leuks te doen of te gaan werken.  Ik moest mezelf er echt overheen zetten om dan nog de deur uit te gaan. Ook had ik vaak last van mijn rug en buikpijn. Voelde me regelmatig ‘opgeblazen’.  Kortom, er moest iets gaan veranderen.

Hoe kwam je bij ons terecht?

Ik hoorde van iemand dat er met ingang van het nieuwe jaar,  2020, een nieuwe afslankstudio zou komen te zitten in het centrum van Rosmalen. Deze manier van sporten in een warmtecabine heb ik in de afgelopen jaren al meerdere malen gedaan dus was bekend bij mij. De vorige 2 keer ben ik 8 kilo afgevallen dus ik wist al dat deze combinatie van beweging en voeding resultaat zou geven. Nu er een afslankstudio in mijn eigen woonplaats Rosmalen zou komen was voor mij doorslaggevend om weer te gaan sporten.

 

Ervaring Slinc. afvallen

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik had geen zin in repen, shakes of maaltijdvervangers en wilde per se voor mijn gezin koken en hetzelfde eten als zij dus ik heb gekozen voor Slinc.

Hoe beviel Slinc?

Slinc. beviel mij erg goed. In het begin moest ik even wennen aan het op tijd innemen van de voedingssupplementen voordat ik aan een maaltijd begon. Dat ik telkens de tijd in de gaten moest houden. Maar daardoor heb ik dan wel weer geleerd om regelmatig te eten; dat wil zeggen om de 2 à 2,5 uur. Gemiddeld viel ik elke week 1 kilo af dus dat werkt erg motiverend.

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb gekozen voor het Powerfit programma in combinatie met Slinc. Daarbij lig je 2 x in de week in een (infrarood)warmte cabine en volg je een persoonlijk sportprogramma van een half uur per keer. Het programma wordt afgestemd op jouw wensen, de plekken waar je wilt afvallen. In zo’n warmtecabine is het 37 graden. Dat klinkt heel warm maar dat valt wel mee. Je hoofd ligt altijd buiten de cabine. Ik vond het heerlijk die warmte (vooral in de koude wintermaanden) en wilde het liefste helemaal in die cabine kruipen. De infraroodlamp heeft er bij mij ook zeker voor gezorgd dat ik nauwelijks spierpijn had na het sporten.

Hoe vond je de begeleiding?

Marijke is super gedreven en gemotiveerd. Heeft altijd goede zin! Ze geeft goede adviezen en regelmatig complimentjes. Wat ik ook erg fijn vond is dat ze heel eerlijk is. Zo adviseerde ze mij tijdens het intakegesprek om te proberen af te vallen naar de 70 kilo. Terwijl ik zelf 75 kilo in gedachten had en dat al knap zou vinden. Maar Marijke zei meteen: ‘Met jouw lengte van 1.74 m en jouw leeftijd is het beter om 70 kilo te wegen. Zo zit je op een gezond BMI. Ik weet zeker dat jij dat kan!’ Omdat ik vanaf het begin die knop helemaal had omgezet en goed begeleid werd, is het me toch gelukt om af te vallen naar 70 kilo. Ik heb nu geen overgewicht meer; ik ben er heel blij mee! 

Ervaring afvallen Slinc.

Wat is je mooiste compliment?

Al vrij snel kreeg ik van verschillende mensen uit mijn omgeving complimenten. Maar het mooiste compliment kreeg ik van mijn man en kinderen.  Toen ik een tijdje geleden een paar nieuwe kledingstukken voor aankomende zomer had aangeschaft, ik paste niks meer van voorgaande jaren, en deze thuis showde zeiden ze ‘ wauw, wat zie jij er stralend uit!’ en ‘ ik heb echt een sexy moeder’.  

En nu?

Ik voel me super happy, zit lekker in mijn vel. En het belangrijkste is dat ik veel meer energie heb. Ik gebruik mijn fiets nu steeds vaker waar ik voorheen elke keer de auto pakte. Zelfs wandelen doe ik nu met veel plezier. Minimaal 2x keer in de week loop ik 5 of 10 kilometer. Ik heb een grote pilatesmat, enkelgewichten en halters aangeschaft. Nu sport ik thuis. Ik ga de studio wel missen hoor! Het was een plek waar ik 2 x in de week graag naartoe ging om aan mezelf te werken. Even me-time.   Doordat ik nu veel meer beweeg heb ik ook veel minder last van buikpijn en/of rugpijn.

Mijn eet- en drinkpatroon is compleet veranderd. Voorheen at ik 3x per dag omdat ik simpelweg geen tijd had voor tussendoortjes. Met als gevolg dat ik bij de lunch maar vooral in de avond heel veel at. Nu eet ik om de 2 à 2,5 uur. Doordat ik regelmatig eet heb ik geen vreetbuien meer. Ook dronk ik vroeger veel te weinig. Sinds ik bij In Shape Afslankstudio ben begonnen, drink ik met gemak 2 liter water per dag.

Niet alleen ik, maar mijn hele gezin is nu veel gezonder gaan leven. Door kleine simpele dingen zoals bijvoorbeeld geen sausjes meer overal bij, alleen nog light frisdranken te drinken in het weekend en niet meer elke dag, veel water te drinken en minder vlees te eten. De voedingsadviezen die ik bij In Shape heb opgedaan zijn inmiddels in het hele gezin doorgedrongen. Zo is het woord ‘balansen’ helemaal ingeburgerd bij ons thuis.

De zomervakantie staat voor de deur. Mocht het allemaal doorgaan, gaan we lekker met ons gezin op vakantie naar Tenerife. Dat wordt een leuke uitdaging aangezien we all inclusive op een resort verblijven. Maar eerlijk gezegd ben ik er niet bang voor. Dankzij de vele voedingsadviezen die ik van afslankcoach Marijke heb gekregen weet ik precies waar ik op moet letten. Ik heb de afgelopen 6 maanden zo enorm hard gewerkt om van die overtollige kilo’s af te komen dat ik zeker weet dat aan het einde van de vakantie de weegschaal nog hetzelfde gewicht aangeeft!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Chrissie is binnengekomen als een van mijn eerste klanten. Ze was vooral zoekende naar ritme, maar had een duidelijk doel voor ogen. Ze was al bekend met de bewegen in de warmtecabine, maar het was de combinatie met Slinc. waardoor ze zo enthousiast raakte. Ze raakte zelfs zo gemotiveerd dat ze tijdens de Corona periode voor thuis attributen had aangeschaft, zodat ze haar oefeningen thuis kon doen. En daar ontdekte ze nog meer het plezier in bewegen. Ze ging thuis sporten, wandelen en fietsen en genoot er echt van. Ik zag er met de week groeien in zelfvertrouwen.

Ik ben hartstikke trots op Chrissie.  Ze is in totaal 19kg afgevallen met Slinc. Ze is zelfs onder die magische grens van 70kg geëindigd met 69,6kg. Ze is in omvang maar liefst 93 centimeter kwijt. Dat is gewoon bijna een meter minder Chrissie.

Voor mij persoonlijk is zij het levende bewijs van wat wij doen en waar wij voor staan. Vrouwen helpen naar een gezondere, fittere versie van jezelf. Maar vooral wat lekker in je vel zitten met je doet. Zo bescheiden als ze binnenkwam met zoveel zelfvertrouwen kwam ze haar laatste les in de Powerfit. Ze kwam in een bikini short binnenlopen in plaats van in haar lange sportbroek en zei: ‘Ja, want ik ga zometeen aan het zwembad liggen in mijn bikini. Ik draag altijd een bikini alleen draag ik hem nu zelfverzekerd.’ Ze straalde helemaal. Ja, dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. En daar heb ik aan bijgedragen, daar ben ik heel dankbaar voor.Reageer op dit bericht

Lees ook

Ervaring afvallen

Geplaatst op 17 januari 2022 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met afvallen bij In Shape Afslankstudio

Ik deel mijn ervaring met afvallen graag op deze manier met iedereen, omdat ik echt het gevoel heb dat ik mijn leven terug heb. En dat gevoel gun ik iedereen.

Waarom wilde je afvallen?

Saira Engels, 29 jaar

Ik wilde afvallen omdat ik niet meer blij was met mezelf. Ik was aangekomen in de lockdown en niet sporten is voor mij funest. Ik merkte dat ik steeds meer lichamelijke ongemakken kreeg en voelde me niet meer zo fit als voorheen. Ik ging mezelf steeds meer verschuilen in kleding die groter was en schoof alles op de lange baan.

Hoe ben je bij In Shape Afslankstudio terecht gekomen?

Een collega van mij had op social media een voor- en na foto gepost van haar traject bij In Shape. Ik dacht: ‘wow, dat wil ik ook… nee, dat kan ik ook!’ Ik heb het nog 2 weken aangekeken en toen de druppel voor mij kwam, heb ik via de website het formulier ingevuld en werd de volgende dag al gebeld door Barbara. Een dag later zat ik al bij In Shape voor een intake en die maandag ben ik meteen begonnen.

Hoe vind je de begeleiding bij In Shape?

Mijn ervaring met afvallen bij In Shape is erg positief. Ik kan soms nogal streng zijn voor mezelf en ben ook vol in dit traject gestapt. Barbara heeft me soms zelfs af en toe moeten remmen en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

De dames van In Shape Brandevoort hebben me ontzettend fijn begeleid in mijn traject en zijn heel kundig in wat ze doen. Ze helpen je om de oefeningen goed uit te voeren, weten veel over welke spieren er worden aangesproken bij de oefeningen die je uitvoert. Ook kijken ze naar passende oefeningen als je blessures hebt. Er is voor iedereen echt een plan op maat.

Ervaring afvallen koolhydraatarm dieet

Hoe is je ervaring met afvallen met Slinc.?

Ik vond het dieet Slinc. echt heel fijn! Ik voelde me niet meer de hele tijd zo opgeblazen en vol. Ik heb veel structuur gekregen en heb gewoon normaal en vooral lekker kunnen eten. Ik viel gemiddeld 1 kilo per week af. Tijdens mijn traject ben ik ook op vakantie geweest, een bruiloft gehad en gaan uit eten. Barbara heeft met me mee gekeken op menukaarten en tips gegeven hoe ik gezonde keuzes kan maken.

Ook na mijn traject eet ik nog steeds volgens het stabilisatie schema en eet ik nog steeds de gezonde avondrecepten. Ik heb hierdoor weer plezier in koken en eten gekregen.

Wat zou je tegen iemand willen zeggen die graag af wil vallen of worstelt met haar gewicht?

Als je worstelt met je gewicht en je wil ermee aan de slag, dan is mijn advies: ga dit traject ook doen. Ik heb hierdoor hierdoor mijn leven teruggekregen. Ik krijg van mensen te horen dat ik weer mezelf ben. Een ander compliment wat ik heb gekregen is dat ik weer straal. Ik heb veel meer energie en veel meer zelfvertrouwen dan in het begin van het traject. Alles wordt een stuk leuker als je lekker in je vel zit 🙂

Ervaring afvallen

En hoe nu verder?

Ik ben 25,6 kilo afgevallen en voel me echt beter dan ooit. Ik blijf nog een halfjaar sporten bij In Shape Afslankstudio in Helmond. Vooral omdat ik dan een stok achter de deur heb. Maar ook omdat ze weten waar ze het over hebben en het is gewoon heel erg gezellig.

Thanks vooral Barbara en Sophie voor alles

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Brandevoort in Helmond

Lieve Saira wat zijn wij trots op jou! Zo veel afgevallen en toch van alles kunnen genieten. Wat ik vooral echt fijn vind om te horen, is dat een life changer voor je is geweest. Weer lekker in je vel door het leven en genieten van lekker en gezond eten. Ik gun het je allemaal. We vinden het super fijn dat je nog even bij ons blijft, gelukkig hoeven we nog geen afscheid te nemen.

Ben jij geïnspireerd door Saira en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom in een van onze 5 studio’s.

Afslankcoach Barbara in Helmond

Voedingscoach Barbara van der Meer, In Shape Afslankstudio Helmond

Voor en na foto Kim

Geplaatst op 23 november 2021 in categorie ervaringen

Kim is goed op weg met -14kg

Kim Jentzema – Zaan, 40 jaar

Kim startte begin augustus dit jaar bij In Shape Blixembosch in Eindhoven. In 3 maanden viel ze 14 kilo af met Slinc. in combinatie met de Powerfit warmtecabine. “Ik vind de duidelijkheid van Slinc. super fijn! Dat werkt voor mij heel goed. Het snelle resultaat werkt ontzettend motiverend. Ik ben sportief, dus de oefeningen in de Powerfit vind ik heel leuk om te doen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, dus ik hou nog even vol tot mijn einddoel.”

Wij als team van In Shape Blixembosch zijn nu al zo super trots op jou Kim!

Jouw stok achter de deur

Wil jij ook graag afvallen en kun jij ook wel een stok achter de deur gebruiken? In Shape Afslankstudio helpt jou. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft, ook als het even tegen zit. Dat kan zijn door een aanpassing te maken in het voedingsprogramma, maar soms ook gewoon even een peptalk. Het is belangrijk dat je je goed blijft voelen, dan haal je het beste resultaat. En dat doen we samen.

Wij zijn er voor speciaal voor vrouwen van jong tot oud. Vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Voor en na foto

Geplaatst op 11 oktober 2021 in categorie ervaringen

Voor en na foto: Monique viel 18 kilo af

Monique startte in september 2020 en had in januari 2021 haar streefgewicht met het combinatie programma van voedingsprogramma Slinc., sporten in de Vacushaper en de de begeleiding van afslank- en voedingscoaches van In Shape Afslankstudio Rosmalen. Monique: “In Shape Afslankstudio sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. Ik volgde dieet na dieet, daar wilde ik vanaf. Ik ben niet alleen 18 kilo afgevallen, maar ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven.”

Monique Delfgou, 48 jaar

Waarom wilde je afvallen?

Mijn kledingkeuze was op een gegeven moment alleen nog maar gebaseerd op: ‘Wat past en waar zie je mijn dikke buik en benen het minst in?’ Met als gevolg dat ik steeds vaker donkere kleding kocht. Uiteindelijk moest ik ook kijken naar een maat groter. Dat was het punt waarop ik dacht: dit wil ik niet. Ik wil alles kunnen dragen wat ik leuk vind, niet wat past bij mijn gewicht.

Daarnaast leek het me beter voor mijn gezondheid omdat ik vooral dik was rond mijn buik. En het dikkere lichaam paste totaal niet bij mij.

Hoe kwam je bij In Shape Afslankstudio terecht?

Ik heb aanleg om dik te worden en ben altijd al bezig met gezond eten en voldoende bewegen. Diverse keren heb ik een dieet gevolgd. Zeker ook met succes, maar na het dieet kwam ik toch weer aan omdat ik niet wist hoe ik gezond moest eten.

In Shape Afslankstudio kwam ik op Facebook tegen. Ik heb de website bekeken en het sprak me meteen aan omdat er naar de lange termijn wordt gekeken. Niet zomaar afvallen, maar er een ‘way of life’ van maken. En dat zonder het idee te hebben altijd op dieet te zijn. Het leek me ook eens goed om niet op eigen houtje zomaar een dieet te proberen maar deze keer juist met goede begeleiding. Dat vond ik bij In Shape Afslankstudio Rosmalen.

Afvallen voor en na foto

Voor foto – Monique in juni 2020

Welk dieet heb je gevolgd?

Ik heb Slinc. gevolgd omdat ik geen dieet wilde met maaltijdvervangers maar met normaal eten. Zodat het makkelijk is om vol te houden en je het door kunt voeren in je dagelijkse leven, ook nadat je klaar bent met afvallen. Dus leren om op de juiste manier te eten.

Hoe beviel Slinc.?

Heel erg goed. Totaal geen hongergevoel, duidelijke uitleg, vrij makkelijke en heerlijke recepten en alles in de supermarkt te koop. En geen calorieën tellen met Slinc. Dat geeft een gevoel van rust.

Waarom heb je voor de Vacushaper gekozen?

Omdat mijn probleemzones buik en billen/bovenbenen zijn en de Vacushaper ervoor zorgt dat je precies op die plaatsen afvalt. En dat is ook precies wat het gedaan heeft; ik viel echt op mijn probleemzones af.

Het is 2 keer een half uurtje per week. Omdat het maar zo kort is, kostte het mij geen enkele moeite om ’s avonds 2 x in de week te gaan sporten bij In Shape. Daarbij komt nog dat er een gezellige ontspannen sfeer hangt in de afslankstudio.

Hoe vond je de begeleiding?

Heel erg goed. Ik begon in september 2020. In januari 2021 had ik mijn streefgewicht bereikt (18 kg afgevallen) en ging ik over naar fase 2. Helaas moest In Shape in december dicht vanwege corona. Dus toen kon ik niet sporten.

Door heel veel mailcontact met afslankcoach Marijke ben ik aan fase 2 begonnen en heb ik veel tips maar ook ondersteuning gehad. Dat heeft me er echt doorheen gesleept. Ik had echt wel hulp nodig bij het afbouwen van de voedingssupplementen en daardoor voldoende maar ook gezond eten. En het durven eten. Ook de tips voor als je niet thuis bent (op vakantie of onderweg voor werk) waren zeer waardevol.

Wat is je mooiste compliment?

Toen ik een nieuwe bikini ging kopen en de verkoopster zei: ik had deze nog bij niemand aan gezien maar jij zo zou ons model kunnen zijn!

Voor en na foto's afvallen

Na foto – Monique in augustus 2021

En nu verder?

Ik heb het hele traject gevolgd van Fase 1, 2 en 3 van Slinc. omdat ik af wil van ‘dieet na dieet volgen’. Mijn doelstelling was vooral om op mijn streefgewicht te blijven. Ik heb nu geleerd dat ik alles kan eten en tóch op gewicht kan blijven. Door de juiste producten te eten en wat ongezonder eten in de hand te houden. Het is zeker niet makkelijk om op gewicht te blijven (afvallen is makkelijker) maar door alles wat ik geleerd heb bij In Shape lukt het mij!

Marijke Kokke, afslank- en voedingscoach In Shape Rosmalen

Vrouwen weer lekker in hun vel laten zitten door middel van voeding, beweging en onder persoonlijk begeleiding, dat is waarom ik In Shape Rosmalen ben begonnen en ik ben echt super blij dat wij als team Monique daarbij hebben mogen helpen.

De voor en na foto en het verhaal van Monique geeft aan wat haar doel was en is. Ze heeft het Slinc. dieet volgens het boekje gevolgd en zag er ook echt de lol van in om creatief met haar eetmomenten om te gaan. Het afvallen ging dan ook voorspoedig en uitgerekend het moment dat ze haar streefgewicht bereikt had, lekker in haar vel zat en dit heel graag wilde behouden, moest de studio in verband met Corona dicht.

Omdat wij het belangrijk vinden om in contact te blijven met onze klanten, ook tijdens de lockdown, hebben wij regelmatig gemaild en gebeld met Monique. Fase 2 en 3 heeft ze zonder de Vacushaper doorlopen, maar is wel zelf in beweging gebleven.

Voor en na foto

Voor en na foto – Monique juni 2020 / augustus 2021

Begeleiding tijdens Fase 2 en 3 van Slinc.

Monique mailde regelmatig haar weekschema’s door met wat ze door de dag heen at en dat in combinatie van tussentijds wegen, konden we monitoren hoe het ging. Ging dat allemaal in 1x goed? Nee, en daar is fase 2 ideaal voor. Proberen, bijsturen, adviezen geven en aan het einde van de rit weten waar je grenzen liggen. Weten welke keuzes je het beste voor jezelf kunt maken om zo langdurig op gewicht te blijven.

Monique is een jaar bij ons geweest en heeft binnenkort haar laatste les. Monique is nu ruim een half jaar op gewicht. Ze heeft tijdens haar vakantie genoten en zich daarna weer weten te herpakken. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat Monique dit vol gaat houden. Ze gaat nu zelf lekker verder met sporten en haar gezonde levensstijl met echt wel de nodige geniet momentjes 🙂

Meld je aan voor onze nieuwsbrief