ervaringen

Chrissie viel -19 kilo af met Slinc.


Afvallen met Slinc Rosmalen

Geplaatst op 23 juni 2020 in categorie ervaringen

Slinc. leverde me -19 kilo op!

Chrissie Slegers, 39 jaar: ‘Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet om Slinc. bij In Shape Rosmalen te volgen. Ik voel me super happy, heb geen eetbuien meer en zit lekker in mijn vel. En het belangrijkste is dat ik veel meer energie heb. Ik gebruik mijn fiets nu steeds vaker waar ik voorheen elke keer de auto pakte.

Afgelopen 1 januari, op nieuwjaarsdag, stond ik op de weegschaal. De weegschaal gaf bijna 90 kilo aan. Op dat moment dacht ik ‘dit kan echt niet meer!’. Ik heb toen tegen mezelf gezegd dat er voor de zomervakantie 15 kilo af zou zijn. Ik voelde me al jaren niet lekker in mijn vel zitten. Was vaak aan het einde van de middag al moe. Totaal geen puf meer. Laat staan om in de avond nog iets leuks te doen of te gaan werken. Ik moest mezelf er echt overheen zetten om dan nog de deur uit te gaan. Ook had ik vaak last van mijn rug en buikpijn. Voelde me regelmatig ‘opgeblazen’.  Kortom, er moest iets gaan veranderen.’

Slinc. bij In Shape Rosmalen

Ik hoorde van iemand dat er met ingang van het nieuwe jaar 2020, er een nieuwe afslankstudio zou komen te zitten in het centrum van Rosmalen. Deze manier van sporten in een warmtecabine heb ik in de afgelopen jaren al meerdere malen gedaan dus was bekend bij mij. De vorige 2 keer ben ik 8 kilo afgevallen dus ik wist al dat deze combinatie van beweging en voeding resultaat zou geven. Nu er een afslankstudio in mijn eigen woonplaats Rosmalen zou komen, was voor mij doorslaggevend om weer te gaan sporten.

Slinc -19kg voor en na foto

Normaal eten met Slinc.

Ik had geen zin in repen, shakes of maaltijdvervangers en wilde per se voor mijn gezin koken en hetzelfde eten als zij dus ik heb gekozen voor Slinc. bij In Shape Rosmalen. Dit dieet beviel mij erg goed. In het begin moest ik even wennen aan het op tijd innemen van de voedingssupplementen voordat ik aan een maaltijd begon. Dat ik telkens de tijd in de gaten moest houden. Maar daardoor heb ik dan wel weer geleerd om regelmatig te eten; dat wil zeggen om de 2 à 2,5 uur. Gemiddeld viel ik elke week 1 kilo af dus dat werkt erg motiverend.

Sporten in de Powerfit

Ik heb gekozen voor sporten in de Powerfit. Daarbij lig je 2 x in de week in een (infrarood)warmte cabine en volg je een persoonlijk sportprogramma van een half uur per keer. Het programma wordt afgestemd op jouw wensen, de plekken waar je wilt afvallen. In zo’n warmtecabine is het 37 graden. Dat klinkt heel warm maar dat valt wel mee. Je hoofd ligt altijd buiten de cabine. Ik vond het heerlijk die warmte (vooral in de koude wintermaanden) en wilde het liefste helemaal in die cabine kruipen. De infraroodlamp heeft er bij mij ook zeker voor gezorgd dat ik nauwelijks spierpijn had na het sporten.

Coaching van afslankcoach

Voedingscoach Marijke van In Shape Afslankstudio Rosmalen is super gedreven en gemotiveerd. Ze heeft altijd goede zin! Ze geeft goede adviezen en regelmatig complimentjes.

Wat ik ook erg fijn vond is dat ze heel eerlijk is. Zo adviseerde ze mij tijdens het intakegesprek om te proberen af te vallen naar de 70 kilo. Terwijl ik zelf 75 kilo in gedachten had en dat al knap zou vinden. Maar Marijke zei meteen: ‘Met jouw lengte van 1.74 m en jouw leeftijd is het beter om 70 kilo te wegen. Zo zit je op een gezond BMI. Ik weet zeker dat jij dat kan!’

Omdat ik vanaf het begin die knop helemaal had omgezet en goed begeleid werd, is het me toch gelukt om af te vallen naar 70 kilo. Ik heb nu geen overgewicht meer; ik ben er heel blij mee!

Afvallen met Slinc Rosmalen

Al vrij snel kreeg ik van verschillende mensen uit mijn omgeving complimenten. Maar het mooiste compliment kreeg ik van mijn man en kinderen. Toen ik een tijdje geleden een paar nieuwe kledingstukken voor aankomende zomer had aangeschaft, ik paste niks meer van voorgaande jaren, en deze thuis showde zeiden ze ‘ wauw, wat zie jij er stralend uit!’ en ‘ ik heb echt een sexy moeder’.

Slinc. bij In Shape Rosmalen: ik raad het iedereen aan!

Ik voel me super happy, zit lekker in mijn vel. En het belangrijkste is dat ik veel meer energie heb. Ik gebruik mijn fiets nu steeds vaker waar ik voorheen elke keer de auto pakte. Zelfs wandelen doe ik nu met veel plezier. Minimaal 2x keer in de week loop ik 5 of 10 kilometer. Ik heb een grote pilatesmat, enkelgewichten en halters aangeschaft. Nu sport ik thuis. Ik ga de studio wel missen hoor! Het was een plek waar ik 2 x in de week graag naartoe ging om aan mezelf te werken. Even me-time. Doordat ik nu veel meer beweeg heb ik ook veel minder last van buikpijn en/of rugpijn.

Mijn eet- en drinkpatroon is compleet veranderd. Voorheen at ik 3x per dag omdat ik simpelweg geen tijd had voor tussendoortjes. Met als gevolg dat ik bij de lunch maar vooral in de avond heel veel at. Nu eet ik om de 2 à 2,5 uur. Doordat ik regelmatig eet heb ik geen vreetbuien meer. Ook dronk ik vroeger veel te weinig. Sinds ik bij In Shape Afslankstudio ben begonnen, drink ik met gemak 2 liter water per dag. Ik raad elke vrouw die wil afvallen Slinc. bij In Shape Rosmalen aan.

Ook mijn gezin is gezonder gaan eten

Niet alleen ik, maar mijn hele gezin is nu veel gezonder gaan leven. Door kleine simpele dingen zoals bijvoorbeeld geen sausjes meer overal bij, alleen nog light frisdranken te drinken in het weekend en niet meer elke dag, veel water te drinken en minder vlees te eten. De voedingsadviezen die ik van Slinc. bij In Shape Rosmalen heb opgedaan zijn inmiddels in het hele gezin doorgedrongen. Zo is het woord ‘balansen’ helemaal ingeburgerd bij ons thuis.

De zomervakantie staat voor de deur. Mocht het allemaal doorgaan, gaan we lekker met ons gezin op vakantie naar Tenerife. Dat wordt een leuke uitdaging aangezien we all inclusive op een resort verblijven. Maar eerlijk gezegd ben ik er niet bang voor. Dankzij de vele voedingsadviezen die ik van afslankcoach Marijke heb gekregen weet ik precies waar ik op moet letten. Ik heb de afgelopen 6 maanden zo enorm hard gewerkt om van die overtollige kilo’s af te komen dat ik zeker weet dat aan het einde van de vakantie de weegschaal nog hetzelfde gewicht aangeeft!

Marijke Kokke, afslankcoach In Shape Afslankstudio Rosmalen

‘Chrissie is binnengekomen als een van mijn eerste klanten. Ze was vooral zoekende naar ritme, maar had een duidelijk doel voor ogen. Ze was al bekend met de bewegen in de warmtecabine, maar het was de combinatie met Slinc. waardoor ze zo enthousiast raakte. Ze raakte zelfs zo gemotiveerd dat ze tijdens de Corona periode voor thuis attributen had aangeschaft, zodat ze haar oefeningen thuis kon doen. En daar ontdekte ze nog meer het plezier in bewegen. Ze ging thuis sporten, wandelen en fietsen en genoot er echt van. Ik zag er met de week groeien in zelfvertrouwen.

Slinc. In Shape Rosmalen

Ik ben hartstikke trots op Chrissie. Ze is in totaal 19kg afgevallen met Slinc. Ze is zelfs onder die magische grens van 70kg geëindigd met 69,6kg. Ze is in omvang maar liefst 93 centimeter kwijt. Dat is gewoon bijna een meter minder Chrissie.

Voor mij persoonlijk is zij het levende bewijs van wat wij doen en waar wij voor staan. Vrouwen helpen naar een gezondere, fittere versie van jezelf. Maar vooral wat lekker in je vel zitten met je doet. Zo bescheiden als ze binnenkwam met zoveel zelfvertrouwen kwam ze haar laatste les in de Powerfit. Ze kwam in een bikini short binnenlopen in plaats van in haar lange sportbroek en zei: ‘Ja, want ik ga zometeen aan het zwembad liggen in mijn bikini. Ik draag altijd een bikini alleen draag ik hem nu zelfverzekerd.’ Ze straalde helemaal. Ja, dat is toch het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. En daar heb ik aan bijgedragen, daar ben ik heel dankbaar voor.’

Ben jij geïnspireerd door Chrissie?

Twijfel dan niet en vraag gerust een gratis en vrijblijvend intake gesprek aan bij een van onze 5 studio’s in Rosmalen, Veldhoven, Helmond of Eindhoven. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar.Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief