ervaringen

Lonneke viel bijna 18 kilo af bij In Shape Rosmalen


Ervaring dieet

Geplaatst op 04 juli 2022 in categorie ervaringen

Lonneke de Laat, 41 jaar

Lonneke deelt haar ervaring met het Slinc. dieet en In Shape Afslankstudio Rosmalen. Ze bereikte met sport, voeding en begeleiding een resultaat van bijna 18 kilo.

Waarom wilde je afvallen?

Een jaar na de geboorte van mijn dochter Hanna was ik behoorlijk veel aangekomen. Ik was niet meer blij en trots op mijn lichaam. Ook speelde mee dat ik Hanna alleen opvoed; ik wil dit zo lang mogelijk gezond kunnen doen.

Hoe kwam je bij In Shape Afslankstudio Rosmalen terecht?

Via Google kwam ik op de website van In Shape. De formule en kleinschaligheid trokken mijn aandacht. De aanpak van gewoon kunnen blijven eten en sporten sprak mij ook erg aan.

Hoe beviel het Slinc. dieet?

De eerste weken vond ik het zoeken naar het juiste ritme. Op tijd eten, de supplementen innemen en producten zoeken die goed bij mij passen binnen het dieet. Al snel viel me op dat Slinc. heel veel ruimte geeft in mogelijkheden, waardoor ik het heel goed kon volhouden.

De laatste fasen creëer je eigenlijk een nieuwe duurzame basis zonder supplementen. Ik ben nu al 3 maanden stabiel in mijn gewicht en ik heb vertrouwen in dit ritme.

Ervaring Slinc. dieet

Voor welk bewegingsprogramma heb je gekozen?

Ik heb zowel de vacuüm- als de warmtecabine gedaan. Voor mij is overduidelijk het sporten in de warmtecabines het leukst en meest uitdagend. De afwisseling van nieuwe oefeningen en het ontdekken dat het lichaam zich zo goed kan ontwikkelen, vind ik heel leuk.

Voor mij was het ook een pré dat je niet met apparaten en grote gewichten sport, omdat ik fysiek veel rug en nekklachten heb. Ik heb tijdens het gehele traject geen last van mijn rug- of nek gehad!

Hoe vond je de begeleiding?

De begeleiding van de In Shape coaches is heel compleet. Ik werd wekelijks gewogen en ze bespreken het resultaat, maar er is ook ruimte voor alle vragen over het programma.

De sfeer is heel ‘toegankelijk’ en het is daardoor laagdrempelig voor iedere vrouw. De begeleiding is heel consequent en prettig. Bij de cabines is altijd een sportinstructrice die alles voordoet en je helpt waar nodig. Dat is echt onderscheidend ten opzichte van andere sportervaringen. De coaches van In Shape blijven je motiveren en kijken de gehele les mee. Muziekje aan en gaan!

Ervaring dieet

De planning van sportmomenten is overigens zeer ruim. Voor mij was dit een hele belangrijke voorwaarde, omdat ik weinig mogelijkheden heb. Ik ben echt heel blij dat het inplannen zo makkelijk ging. Ze denken over alles mee zodat je genoeg mogelijkheden hebt om 2x per week te sporten. Dat heeft echt 50% van mijn slagen bepaald.

Ook een groot compliment hoe ontzettend schoon en netjes alles bijgehouden wordt. Zeker door Corona is het een fijne wetenschap dat je tijdens het sporten kunt vertrouwen op het feit dat alles per ronde heel goed bijgehouden wordt.

Wat is je grootste compliment?

Het is en blijft leuk als mensen zeggen ‘je ziet er echt super goed uit ‘:-) Dat gebeurde afgelopen maanden zeer regelmatig.

En nu?

Na 10 maanden is het voor mij de tijd om een volgende stap te zetten. Ik heb mijn streefgewicht behaald en ben ongeveer 17,5 kilo kwijt. Super blij mee!

Maar als je me vraagt of ik het spannend vind? Absoluut. Gelukkig weet ik de weg terug nu sneller te vinden, mocht het toch moeilijker worden op den duur. Mijn sporten heb ik elders opgepakt en ik blijf dit 2 keer per week doen. Wat betreft voeding hou ik de 80-20 regel zoveel mogelijk vast en laat ik sommige spelregels niet meer los omdat ze mij helpen.

Marijke en crew van In Shape Afslankstudio Rosmalen dankjewel voor jullie hulp! Ik kan vol vertrouwen, een stuk lichter, fysiek fitter op naar volgende avonturen:-)

Ervaring In Shape

Marijke Kokke, voedingsdeskundige van In Shape Afslankstudio Rosmalen

Zoals Lonneke zelf ook aangeeft, is aantal maanden na haar bevalling van dochter Hanna bij ons gestart. Heel herkenbaar voor mijzelf 🙂 Je hebt het thuis redelijk op de rit en nu ben je zelf aan de beurt. Lonneke had en heeft daarbij nog een extra motivatie dat ze de opvoeding voor Hanna alleen doet en daar zolang mogelijk fit voor wil zijn. Wat een gaaf doel is dat!

Een belangrijk vraagstuk was dan ook: hoe passen we het sporten in het schema van Lonneke en Hanna. ’s Avond was voor haar namelijk geen optie. Gelukkig zijn we ook zes ochtenden in de week open en konden we de lessen mooi rond lunchtijd inplannen, zo kon werk en privé gewoon doorgaan en Lonneke ondertussen Back In Shape raken.

En dat is gelukt! Met vlag en wimpel mag ik wel zeggen. Lonneke werd erg enthousiast van de afwisseling in sportkaarten en zo is tijdens het op gewicht blijven ook gebruik gaan maken van de Vacustep crosstrainer, gewoon omdat het kan en ze het leuk vindt. Na haar doel behaald te hebben, is Lonneke bij ons gebleven om ook te leren hoe ze op gewicht kan blijven en dat lukt haar nu al geruime tijd. Hier en daar een uitschieter en dat weet ze haar ritme snel weer te herpakken zodat haar gewicht stabiel blijft.

Trots op jou Lonneke en wij wensen jou en Hanna en mooi, fit en gezond leven verder samen! Enjoy every moment! Bij ons heb je je missie volbracht 😉

Afslankcoach Marijke Kokke - In Shape Afslankstudio Rosmalen Centrum

Jij kunt dit ook!

Ben jij geïnspireerd door Lonneke en wil je ook graag weten wat In Shape Afslankstudio Rosmalen voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek. Je bent van harte welkom. Zit een andere studio dichterbij? Je kunt ook terecht in een van onze andere studio’s in Eindhoven, Helmond of Veldhoven.

 Reageer op dit bericht

Lees ook

30 kilo afvallen

Geplaatst op 04 juni 2024 in categorie ervaringen

45 kilo afvallen

Geplaatst op 21 mei 2024 in categorie ervaringen

Mijn ervaring met In Shape Rosmalen

Geplaatst op 20 februari 2024 in categorie ervaringen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief